Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas, 2 x sa mi uz stalo, že zo zadnej casti auta, presnejšie pri zadnom ľavom kolese som citil smrad-výrazny, ako keby sa tam spalila guma. Daval som tom aj pozriet, ale nic neni mechanicky poškodene. Mohlo to ist z vyfuku, nikdy pred tým som to necitil

Odesláno

Protoze nemas tolik kobylek:D:D

Ne ne.Ja to prece nemyslel uplne vazne.Ikdyz mozne to je.

Pan odvedle nenapsal pri jake situaci to citil.

Jestli po prijeti domu z dlouhe trasy nebo ve meste nebo na dalnici.....tezko hadat...

Odesláno

Tak s autom som nabehal uz cca 25000 km, doteraz som žiaden smrad necitil, ci kratke albo dlhe trate.

Pred mesiacom somto citil prvý krat, po cca 20km, zaparkoval som auto v podzemnej garaži a citil som tento smrad, nebral som to nejak na vedomie, lebo som si myslel že to nieje z mojho auta.

Dnes po ceste ccca 15km, posledne 2km do kopca, som po zastavení v zadnej časti citil opat tento smrad, najviac to smrdelo pri lavom zadnom koleso. V servise vsetko OK.

[upravil dne 14/2/11 15:15 Brandy20]

Odesláno

Nemáš novější pneu? Toto se mi stávalo u staré služební fabie po výměně gum při parkování v podzemním parkovišti. Stává se mi to i nyní u nové fabie. S tou starou fabií jsem s tím byl v servisu a nic se nezjistilo. Tak to nyní už neřeším.

Odesláno

taky mi to smrdi u zadniho levyho kola gumou, zkoumal jsem zkoumal a prisel na to, ze kdyz se ohreje zaveseni vyfuku (koncoveho tlumice), ktery je na gumovych silentblocich, tak to pak smrdi ;)

Odesláno
taky mi to smrdi u zadniho levyho kola gumou, zkoumal jsem zkoumal a prisel na to, ze kdyz se ohreje zaveseni vyfuku (koncoveho tlumice), ktery je na gumovych silentblocich, tak to pak smrdi ;)

A aj si to nejak vyriesil?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...