Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nechápu proč všem novinářskejm vonucím furt vadí nějaký řazení. 508 sw je nádherné auto, moc se mi líbí !!! jednou možná ... v mé garáži :-) ...

Odesláno

včera jsem viděl autosalon a Jaguárem. Toho blba zajímá jenom jak to auto vypadá. Prej: To si koupím, má to měnící se podsvícení budíků a super kuličky.

OMG.

Guest Ludweek
Odesláno

Autosalon zklamal. Nic tam poradne nerekli a to co rekli tak bylo z prospektu Peugeotu.

Odesláno

Mal som sa moznost zviest s 508 sedan 2,0hdi 103kw- je tichsie ako 407 ,ma jemnejsie a presnejsie riadenie , kratsie radenie ( sa mi zda).

Po usadeni za volant som si neuveritelne rychlo nasiel svoju polohu . Mne sa paci . Urcite nebudem pozerat po mondeu - nespolahlivy servis a daleko, pasat - nerad by som prisiel o priblizovadlo (v kazdej dedine je manik co ma vag a...). Ale to je moj nazor.

Odesláno

nieje žiadnou novinkou že..slovenský a český mototoristický novinári preferujú VW a koncernové vozidlá, a majú predsudky k Francúzom, no čo už s nimi :bacha .

Mal som možnosť v 508 sedieť, zatiaľ bez zvezenia ale pocitovo moc príjemné. Ja myslím. že je skôr bližšie k A6 ako A4 no určite krajší :D

Odesláno

pisou ... razeni se nepovedlo, proc tady dokola peugeot ztraci body ? ...

ku..va, do p..ce, co to je za c..ur..ky co to pisou ... ???

at si zkusi sednout do me stare 406 a do kolegova passatu b5 stejneho rocniku a uvidi ... je to naopak, u me jdou rychlosti presne a lehce zapadaji a u kolegy micham polivku a hledam a hledam .... :)

[upravil dne 16/2/11 12:46 BV406]

Odesláno

hele, ja vim, v pezotech uz jsem najel hruzu kilometru, ale co si mam myslet o pisalcich, kteri omilaji furt dokola nejakou hovadinu jenom proto, ze se to o pezotech apriori traduje ...

je to jen novinarske klise, ktere se tyka pezotu, i kdyby pezot pouzil prevodovku a jeji veskere prislusentvi od koncernu, tak by stejne psali, ze to razeni je nejake divne, protoze je to pezot .... hovadina

Odesláno

Novinářské vonuce vohrabávaj interiéry, kvedlají řadičkou a schovávaj PETku do příhrádek. Oni totiž neřídí !!! Oni dostanou fotky, reklamní materiály a píšou megatest... SM jsem přestal dávno číst a kupovat, koncern je pro ně modla a nikdo jinej lepší auto nevyrobí. Když řeknu kamarádům o své plánu koupit Peugeot začnou nadávat a oponovat ochcávkou TDI. :o .:D:D Každého názor . O kvalitě aut si myslím své - pokud porovnáte auta stejného roku a třídy, zjistíte že nenajdete velkých rozdílů, ceny náhradních dílů to samé. Automobilky jsou dnes spíše montovny součástek do finální podoby - auto. Dodavatelé jsou stejní - Valeo, Faurecia, Bosch, Dura atd ...

Líbí se mi Peugeoty. V Čechách si drží špatnou pověst a to sráží jejich cenu i četnost. Pro majitele a zejména fanoušky značky je to skvělé. Nemají stejné auto jako polovina národa a dostávají cosi navíc - výbava, desing ....

(Omlouvám se, malinko jsem se rozepsal a není to úplně k tématu, ale je mi škoda to zase mazat )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...