vendelinek Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 hele,to musim vidět někdy na vlasní voči,taková zábava ,to ste si teda užili prádně Citovat
Miss Scratch Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 koukam, ze dzanovi padne i moje pdrpsenka.-)) super.-) Citovat
Miss Scratch Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 a ted koukam, ten korzet ma obracene.-) ale proc ne.-) Citovat
vendelinek Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 to je dobrý,hlavně že mu to sluší:potlesk Citovat
Medvěd Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Tak se hlásím poněkud předčasně z Prahy. K tomuto \"rozhodnutí\" jsem byl přesvědčen svou druhou polovičkou Helčou, která si včera v práci něco provedla se zádama a dnes jí bolest nejen neopustila, ale ještě se přidal \"kolapsový\" stav po té, co nám lehce vyhořel pokoj a všechny věci získaly kouřový odér. Sám bych s Vámi rád pobyl do zítřka, ale okolnostem (a manželce zejména) někdy poručit nejde. Citovat
vendelinek Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Tak to je škoda no,hlavně že se máte kam vrátit:nevim okolnostem,zvláště zdravotním, poručit nejde,to věřim a znám z vlastní zkušenosti:( Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 na to že je děda,je ještě zachovalej:D kdo by to řek,takovej mladej a už děda:D Citovat
Přema Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Tak hlásím příjezd domů....vše moc fajn, jídlo i ubytování moc dobré(až na ty schody:D).....těším se na příště......a ještě ted mě bolí prdel od Dzány:D:D:D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Tak se hlásím poněkud předčasně z Prahy. K tomuto \"rozhodnutí\" jsem byl přesvědčen svou druhou polovičkou Helčou, která si včera v práci něco provedla se zádama a dnes jí bolest nejen neopustila, ale ještě se přidal \"kolapsový\" stav po té, co nám lehce vyhořel pokoj a všechny věci získaly kouřový odér. Sám bych s Vámi rád pobyl do zítřka, ale okolnostem (a manželce zejména) někdy poručit nejde.Tady je vidět dukaz poslední zminky o vyhoření Citovat
dzana.m Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 taky sem ted dorazyl a chtel bych všem podekovat za super sraz nemelo to absolutně chybu ještě ted me bolí břicho jak jsme se nasmali a taky bych chtel podekovat organyzatorum za dobrou lokalitu ubytko a jidlo super Citovat
elton Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Taky chci poděkovat organizátorům za skvělej srázek. Jako vždy to stálo za to:D:D:D Citovat
pastorek Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Tak už dorazili domov i zahraničný účastníci. Zraz bol výborný, ďakujem všetkým organizátorom ale i účasníkom za vytvorenie pohodovej atmosféry. Zase som spoznal pár nových tvári k anonymným nickom. Dúfam že väčšina z nich sa objaví i na Piešťanskom zraze. Bol to náročný víkend ale prežitý v príjemnej spoločnosti. Všetkým zúčastneným ďakuje macko a myší kožíšek. Citovat
pp205 Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Sraz byl dobry az na ty SCHODY, a Pe.tra na ktereho nam ani spunty do usi co prinesl Prema nestacily :-( diky Citovat
Péťa Odesláno 13. únor 2011 Autor Odesláno 13. únor 2011 Já také děkuji, hlavně za skvělou atmosféru, která na sraze byla. Několikrát jsem se smál, až mi tekly slzy. Fotečky dám Dědovi Hurvajsovi, umístí je na Rajče. Mám z mého, Scratchova, Dzanova a PetraV foťáku. Ještě připomínám pořadí: [*]Aka, Kurt [*]Kobra, Vřískot [*]PetaV, Scratch [*]MartixChose, MatrixArwen [*]Peavey, HOTMEN [*]mrky [*]Elton [*]Mirdaa [/list=1] Citovat
kobra Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Lokalita - výborná Bydlení - krásně bokem, nikoho jsme nerušili, celej pensionek sami pro sebe ... do apartmánu jen 61 schodů Orienťák - luxusní - po silnicích II. III. IV. V. i VI. třídy - super parorámata, azur, sluníčko Počasí - škoda že nevyšel sníh, volali by jsme nejen o otevření rozhledny ale i do JZD ( JRD ) Jídlo pití - co kdo snesl ba i trochu více Sauna - i s COOL bazénkem - jen pro nejodvážnější Účast - slovy Péťi při vyhlášení - komorní --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sečteno podtrženo se to povedlo. Díky pořadatelům za organizaci a zúčastněným za společnost. Takže za blanenský lvy asi tolik....... PEAVEY HOT MEN VŘÍSKOT KOBRA [upravil dne 13/2/11 20:42 kobra] Citovat
Pinďa Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Jen tiše závidím, od středy jsem ležel s chřipajznou. Prosím, ještě nějaké fotečky (nebo nějakej odkaz). [upravil dne 13/2/11 20:18 Pinďa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.