Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se hlásím poněkud předčasně z Prahy. K tomuto \"rozhodnutí\" jsem byl přesvědčen svou druhou polovičkou Helčou, která si včera v práci něco provedla se zádama a dnes jí bolest nejen neopustila, ale ještě se přidal \"kolapsový\" stav po té, co nám lehce vyhořel pokoj a všechny věci získaly kouřový odér. Sám bych s Vámi rád pobyl do zítřka, ale okolnostem (a manželce zejména) někdy poručit nejde.

Odesláno

Tak to je škoda no,hlavně že se máte kam vrátit:nevim

okolnostem,zvláště zdravotním, poručit nejde,to věřim a znám z vlastní zkušenosti:(

Odesláno

Tak hlásím příjezd domů....vše moc fajn, jídlo i ubytování moc dobré(až na ty schody:D).....těším se na příště......a ještě ted mě bolí prdel od Dzány:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Tak se hlásím poněkud předčasně z Prahy. K tomuto \"rozhodnutí\" jsem byl přesvědčen svou druhou polovičkou Helčou, která si včera v práci něco provedla se zádama a dnes jí bolest nejen neopustila, ale ještě se přidal \"kolapsový\" stav po té, co nám lehce vyhořel pokoj a všechny věci získaly kouřový odér. Sám bych s Vámi rád pobyl do zítřka, ale okolnostem (a manželce zejména) někdy poručit nejde.
Tady je vidět dukaz poslední zminky o vyhoření

post-6656-14109615509321_thumb.jpg

Odesláno

taky sem ted dorazyl a chtel bych všem podekovat za super sraz nemelo to absolutně chybu ještě ted me bolí břicho jak jsme se nasmali a taky bych chtel podekovat organyzatorum za dobrou lokalitu ubytko a jidlo super :super

Odesláno

Tak už dorazili domov i zahraničný účastníci. Zraz bol výborný, ďakujem všetkým organizátorom ale i účasníkom za vytvorenie pohodovej atmosféry. Zase som spoznal pár nových tvári k anonymným nickom. Dúfam že väčšina z nich sa objaví i na Piešťanskom zraze. Bol to náročný víkend ale prežitý v príjemnej spoločnosti.

Všetkým zúčastneným ďakuje macko a myší kožíšek. :D

Odesláno

Já také děkuji, hlavně za skvělou atmosféru, která na sraze byla. Několikrát jsem se smál, až mi tekly slzy. Fotečky dám Dědovi Hurvajsovi, umístí je na Rajče. Mám z mého, Scratchova, Dzanova a PetraV foťáku.

Ještě připomínám pořadí:

[*]Aka, Kurt

[*]Kobra, Vřískot

[*]PetaV, Scratch

[*]MartixChose, MatrixArwen

[*]Peavey, HOTMEN

[*]mrky

[*]Elton

[*]Mirdaa

[/list=1]

Odesláno

Lokalita - výborná

Bydlení - krásně bokem, nikoho jsme nerušili, celej pensionek sami pro sebe ... do apartmánu jen 61 schodů

Orienťák - luxusní - po silnicích II. III. IV. V. i VI. třídy - super parorámata, azur, sluníčko

Počasí - škoda že nevyšel sníh, volali by jsme nejen o otevření rozhledny ale i do JZD ( JRD )

Jídlo pití - co kdo snesl ba i trochu více

Sauna - i s COOL bazénkem - jen pro nejodvážnější

Účast - slovy Péťi při vyhlášení - komorní

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sečteno podtrženo se to povedlo. Díky pořadatelům za organizaci a zúčastněným za společnost.

Takže za blanenský lvy asi tolik.......

PEAVEY

HOT MEN

VŘÍSKOT

KOBRA

[upravil dne 13/2/11 20:42 kobra]

Odesláno

:( Jen tiše závidím, od středy jsem ležel s chřipajznou. :(

Prosím, ještě nějaké fotečky (nebo nějakej odkaz).

[upravil dne 13/2/11 20:18 Pinďa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...