Cardaaa Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 zdravím pánové. prosim vás nechá se zrepasovat řízení u 106ky? jde mi o to, že u mého řízení je vymačkané silonové pouzdro či z čeho to je v místě označené červenou. Nechá se s tím něco dělat, nebo mě čeká shánění jiného? Dávat 9k za nový by se mi moc nechtělo popř. kdyby jste někdo o nějakém funkčním a v dobrém stavu věděl určo se ozvěte jedná se o řízení se servem 106 II 1.4 55kw r.v. 98 Ilustrační foto [upravil dne 10/2/11 23:20 Cardaaa] Citovat
Cardaaa Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 viděl jsem ale to má jinej ,,střed,, jak tam drží tyče řízení Citovat
jiri999 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 na servo bych se vykašlal a koupil bych celý bez serva.Jestli tam tedy jde.Mám bez serva a jde krásně lehoučce.Dávat servo do tak malýho auta byla pěkná hloupost.Čím víc složitý auto,tím se víc sere. Citovat
Ferry Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 rizeni bez serva misto rizeni se servem dat nejde, resp. musi se s tim vymenit i komplet pedalu brzdy a spojky + cely sloupek rizeni bohuzel mam na prodej taky jen rizeni bez serva, zbylo mi po predelani na verzi se servem (proto i vim, co je vse nutne vymenit) Citovat
PAJA106 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Ono vzhledem k tomu, že to bylo určené jako druhé auto do rodiny, tzn. pro manželky... tak u 1.4 má to servo i opodstatnění, pač tam je na přední nápravě o mnohem větší váha než u 1.0 a 1.1 nemluvě o GTI a rallye verzích, které mají ostřejší řízení. Citovat
jiri999 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 já mám 1.4D,tedy ještě těžší,bez serva a řízení jde jako pírko.Např.Xantie,která má posilovač,jde dokonce úplně stejně,ne-li hůř Citovat
Cardaaa Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 jestli mám servo nebo ne nemá s volnou řídící tyčí moc společnýho. jde mi jen o to zda se necha řízení zrepasovat aby bylo bez vůlí a jinak že jde řízení bez serva stejně dobře jako s ním ještě neznamená že servo nemá ještě další trumf v rukávu zkuste zatočit z polohy kola rovně do plného rejdu se servem a bez:P a nezapomente pri tom počitat kolikrat jste otočili [upravil dne 16/2/11 20:51 Cardaaa] Citovat
BV406 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 rizeni se servem ma vetsi polomer plneho rejdu ... jinak receno, auto bez serva se otoci na mensim miste Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.