Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím pánové.

prosim vás nechá se zrepasovat řízení u 106ky? :myslim

jde mi o to, že u mého řízení je vymačkané silonové pouzdro či z čeho to je v místě označené červenou. Nechá se s tím něco dělat, nebo mě čeká shánění jiného? Dávat 9k za nový by se mi moc nechtělo :roll popř. kdyby jste někdo o nějakém funkčním a v dobrém stavu věděl určo se ozvěte

jedná se o řízení se servem 106 II 1.4 55kw r.v. 98

Ilustrační foto

[upravil dne 10/2/11 23:20 Cardaaa]

post-22575-14109615430374_thumb.jpg

Odesláno

na servo bych se vykašlal a koupil bych celý bez serva.Jestli tam tedy jde.Mám bez serva a jde krásně lehoučce.Dávat servo do tak malýho auta byla pěkná hloupost.Čím víc složitý auto,tím se víc sere.

Odesláno

rizeni bez serva misto rizeni se servem dat nejde, resp. musi se s tim vymenit i komplet pedalu brzdy a spojky + cely sloupek rizeni

bohuzel mam na prodej taky jen rizeni bez serva, zbylo mi po predelani na verzi se servem (proto i vim, co je vse nutne vymenit)

Odesláno

Ono vzhledem k tomu, že to bylo určené jako druhé auto do rodiny, tzn. pro manželky... tak u 1.4 má to servo i opodstatnění, pač tam je na přední nápravě o mnohem větší váha než u 1.0 a 1.1 nemluvě o GTI a rallye verzích, které mají ostřejší řízení.

Odesláno

jestli mám servo nebo ne nemá s volnou řídící tyčí moc společnýho. jde mi jen o to zda se necha řízení zrepasovat aby bylo bez vůlí :myslim a jinak že jde řízení bez serva stejně dobře jako s ním ještě neznamená že servo nemá ještě další trumf v rukávu :D zkuste zatočit z polohy kola rovně do plného rejdu se servem a bez:P a nezapomente pri tom počitat kolikrat jste otočili :)

[upravil dne 16/2/11 20:51 Cardaaa]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...