Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prelakovanie auta - ceny ?


KapriQ

Recommended Posts

Inak este ma napadlo, vobec neviem ako prebieha take lakovanie,

Ked sa lakuje cele auto, tak ten stary lak, resp povodny lak, sa obrusuje nejak do zakladu ? ... lebo mam auto uz striekane a odlupuje sa mi farba do starej bordovej a neviem co s tym ... Odlupuje sa to na zahnutych miestach, na narazniku a tak ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak už to bolo lakované a lúpe sa, tak lakýrnik bude mať kopec rečí, čo sa nakoniec prejaví na cene (+30%). Inak, tu sú ceny podobné, metalíza asi 2500 za diel, celé auto asi 25000. Ty ale nemáš metalízu.

Celolak treba rozmyslieť, či sa oplatí do auta toľko vraziť (ja by som to nedal). Nechaj opraviť iba niektoré diely, alebo jazdi tak, ako to je. To treba brať do úvahy už pri kúpe - lakovanie je drahé a týmpádom vlastne neprichádza do úvahy.

Konkrétne: porátaj, koľko dielov by sa malo lakovať?

[upravil dne 9.2.2011 15:23 P607Olda]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je mi to jasne,auto este 2x umyjem a namiesto ciernej mam.bordovu;/...Ako by ste mi odporucili postupovat ak by som to chcel aspon doma ako tak zastreknut?

Cim obrusit,s akym sprejom,alebo neviem,nejaky postup... Buden vdacny dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj není to žádná sranda já vloni stříkal nárazník a taky jsem to uspěchal a začlo se mi to loupat. Tak jsem ho před měsícem \"oloupal\" nadobro i s kapotou a blatníky:fnuk. Tak jsem si s tím hrál doma,protože nemám na to dát to lakýrovi.A můžu říct že je to za trest plnič pořádně vybrousit nechat zrát a když jsem to stříkl tak to stejně místama je vydět,že to ještě nebylo supr rovný. A je důležitý to nechat v teple aspoň 10dní jinak je to k ničemu. A pořádně topit!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak moje rada: Pokud dobře počítám, tak máš 15 let staré auto, nekvalitně přelakované. Variantu nechat si udělal kompletní celolak v autolakovně bych zrovka škrtnul. Pak zbývá možnost jezdit tak jak to je nebo se pustit do obroušení a lakování svépomocí. Poslední možnost vyžaduje ale nějaké vybavení, prostor a nejlépe aspoň trochu zkušenosti. Já se to učil sám a učím se pořád, protože to fakt není nic jednoduchého.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj je to tak to se nevyplatí. A udělat to sám to chce už nějaký zkušenosti,taky si to dělám sám i nějakou lehkou klempířinu Ale výsledek není nikdy 100%,ale to mnohdy ani od řemeslníka. A do celýho auta bych se nepouštěl. jen ta příprava sežere nesmysl času. A když nejsou ani podmínky tak je to spíš horší než lepší

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych ti to nastříkal, klidně i obrousil pokud bych měl čas a ty zájem. Cena by vyšla asi na polovinu než v autolakovně, ale jak už sem psal, pořád se učím a výsledek by nemusel být uplně 100%, každopádně nesrovnatelně lepší než to někdě mastit sprejama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...