Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čidlo venkovní teploty 605

čaute chlapi, chci se zeptat, koupil jsem 605 r.v. 96, a zjistil jsem, že mi neukazuje venkovní teplotu jen mi během jízdy blika nějaká hláška, napadlo mě, že je buď špatné čidlo nebo není vůbec. Zajímalo by mě, kde to čidlo najdu, a kolik může stát? Diky Adie:cool::cool:

Odesláno

Vitej ve vyssi stredni tride :) koukni se na www.peugeot605.net, sou to stranky od Petra605, a je tam reseno docela problemu a podrobne. Kdy uz tam neni to co hledas, tak jen ze zajimavosti by ses tam mohl kouknout

Odesláno

Tohle tam zrovna není. Čidlo je ve zpětném zrcátku u spolujezdce. Prohledej si diskuse tady a v sekci servis. Už se to tu probíralo včetně hodnot odporu toho čidla a jeho případné náhrady obyčejným termistorem. Není to velký problém.

Teď koukám, že v Hlučíně to je samá 605.:D

Možná by jsi si mohl malinko zmenšit obrázek auta.:papa

[Editován dne 13/1/05 Petr605]

Odesláno

Kde mate tie fotky ulozene? Ja som to uz skusal vselijak ale bud mi to zobrazi obrovsku fotku alebo mi to nezobrazi nic len tech blby krizik. Poradte

Odesláno
Napsán autorem romo11

Kde mate tie fotky ulozene? Ja som to uz skusal vselijak ale bud mi to zobrazi obrovsku fotku alebo mi to nezobrazi nic len tech blby krizik. Poradte

To je jedno, kde ji máš, ale hlavně to musí být někde na internetu. Hodně lidí si ji uloží do klubu a tam odtud ji pak sosá sem.

Odesláno

Petr: ja mam fotku na peugeot-club ale ked si zadam aby mi ju zobrazovalo ako ikonku tak mi sem hodi velku fotku. Ked som tu fotku totalne zmensil aj tak mi ju tu zobrazi velku ale tym ze ju to zvacsi tak je celkom zrnita. Uz fakt neviem ako na to. Ked som si dal fotku na jeden slovensky portal tak mi tu zobrazilo len ten krizik.:(

Odesláno

Petr: Dobre, ale mam tu fotku doma. Vecer ti ju poslem a dufam ze mi to uz potom bude fungovat. Uz som skusal naozaj vselico a stale bez uspesneho konca. Dakujem moc za ochotu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...