matii Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 matii, ja som sa s tým novým čumákom ešte tiež nestotožnil... 308 po facelifte mi príde málo agresívna. Přesně ... přijde mi to jako nějaké Hyunday z počátku tisíciletí. Zrovna jak jsem tak prolejzal vystavený auta (byly tam snad všechny automobilky), říkal jsem si, co bych si dneska koupil za auto, kdybych měl vybírat z toho co je na trhu. Zaujala mě kupodivu Fabia Monte Carlo ... moc hezké auto, ale moc malé. FABIA MC Pak vypadá moc pěkně při osobním setkání nová C4 Zklamal mě Leon, ty dveře jsou snad z papíru. Když pominu všechny korejce, pak v příslušné cenové relaci snad jen Fiat Bravo, který zaujal podobnou \"extravagancí\" jako starý model 308. Jinak tam byl k mání zlevněný bílý Focus RS pod 900k Kč. Mít ty prachy, tak jsem neváhal. FOCUS RS Taky to Suzuki Kizashi není vůbec špatné. Asi bych si dneska nevybral. Citovat
toomovich Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Mně se tedy čumák 308 po faceliftu líbí naopak mnohem víc než před faceliftem. Ale jednak jsem ho neviděl ještě naživo a jednak chápu, že komu se hodně líbí ten před faceliftový zase nebude moc obdivovat ten nový. Citovat
olda Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Mě se líbí víc ten před faceliftem,ale z toho novýho se mi líbí ty denní světla,kdyby pasovali na starej model,tak bych do nich šel,ale podle mě bude celý nárazník jiný. Citovat
Modzillo Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 tie denné LED-ky pasovať nebudú - chýba kabeláž, aj hlavné svetlá majú iný tvar = iný tvar nárazníku... Matii - tá lišta na piatych dverách je najväčší omyl na faceliftovanej verzii. Absolútne to tam nepasuje!!! Aspoň podľa mňa... Citovat
shrewe Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Sa mi zda, ze podla cennika v SR nova 308ma podstatne zdrazela: http://www.peugeot.sk/308-331/ Aj ked ponukaju bonus 1500 eur pri vykupe stareho auta, ale z vlastnej skusenosti viem, ze skutocnost nie je az tak ruzova:bacha Citovat
Modzillo Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 shrewe, keď sú ešte plné sklady \"starých\" verzii, tak nemôžu \"nový\" model uviesť s nízkou cenou... Čo by importér robil s tými skladovkami?! A výkup vozidla na protiúčet je vec na dlhú predlhú diskusiu. Žiadna predajňa predsa nenúti svojich zákazníkov, aby im predali svoje autá!!! Je to čisto slobodné rozhodnutie a bol by si prekvapený, aký úspech majú tieto akcie (aj na strane zákazníkov, aj na strane predajní). Je predsa logické, že predajňa nemôže ponúknuť trhovú PREDAJNÚ cenu a práve pre tento účel bol vymyslený \"odkupný bonus\" 1000 až 1500 EUR - záleží od úrovne výbavy kupovaného NOVÉHO vozidla. V konečnom dôsledku zákazník dostane NA RUKU priemernú trhovú hodnotu svojho jazdeného auta a predajňa za neho vybaví všetky formality na polícii a preberie záruku, ktorú musí ešte rok držať podľa zákona... Funguje to asi takto: Dones žiguli a dáme ti za neho 1500 EUR... [upravil dne 16/5/11 18:20 Modzillo] Citovat
shrewe Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 No ked ti dealer povie narovinu, ze dane auto ti neodkupi (konkretne 307 1.6hdi), lebo takych moze doniest zo zahranicia XY kusov, tak preco taku akciu vobec ponukaju.. Ani nemali snahu to auto ohodnotit. To su moje skusenosti s danou akciou:) Citovat
Modzillo Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 zlý výber dealerstva, my v TT sme počas podobných akcii odkupovali aj tie spomínané žiguláky, aj staré Fiaty Uno, aj 3-ročnú Audi A4. Neposudzuj celú sieť podľa jednej predajne... Citovat
matii Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Jak už asi Modzillo ví z naší komunikace, u nás v .... nepatří personál mezi nejodbornější a pokud něco potřebuji, musím si donést evidenční číslo dílu, jinak se budou do krve hádat, že to neexistuje, ale před chvílí mě zabili úplně. Šel jsem předat auto na garančku a povídám: \"Už jste tu měli novou 308?\". A odpověď zněla: \"Ona je nějaká nová 308?\". :D:D Citovat
Modzillo Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 ono na tom aute okrem predku nie je dokopy nič nové... Citovat
pipistrel Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 a bol si vobec v peugeot predajni? Citovat
pipistrel Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 no milos zbehni vedla do predajne a opytaj sa ci maju novu 308 Citovat
Modzillo Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 bol som tam dnes ráno a mali iba Fóbiu a Ochtáviu vystavenú... Na všetko ostatné sa veľmi veľa čaká. Rovnako ako u nás na 508-čku... Citovat
pipistrel Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 co si bol spionovat? alebo maju lepsie kafe Citovat
Modzillo Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 ...treba udržiavať kamarátske vzťahy... Citovat
matii Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 JJ byl to officiální dealer Peugeot, z jistých důvodů neuvádím adresu. Zase mě ale překvapili cenou za garančku a nebýt toho půl litru oleje co tam museli stůj co stůj dostat (měnil se v říjnu), jsem naprosto spokojen. Dokonce mi i vrátili můj vyměněný kabinový filtr (poznal jsem ho podle sajrajtů z břízy pod kterou v práci parkuju). Citovat
matii Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Tak už je v serviceboxu ta okrasná lišta ... 96 748 949 VD ... zítra tam volám, kolik stojí. A v novém katalogu příslušenství je křídlo GTi a spousta nových věcí jako USB, DVD přehrávač ajiné ... už jen ty prachy ... Citovat
matii Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Tak už je v serviceboxu ta okrasná lišta ... 96 748 949 VD ... zítra tam volám, kolik stojí. A v novém katalogu příslušenství je křídlo GTi a spousta nových věcí jako USB, DVD přehrávač ajiné ... už jen ty prachy ... Takže schváleno v rodinném rozpočtu (BEZ DPH) lišta .... 1188Kč Střešní spoiler GTi .... 4151 bez lakování Juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!! Citovat
matii Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Božééééééééééééééééééééé cosemkomuudělal :grr:grr Tak jsem si myslel, že když přijdu s objednacími čísly, bude to bez problémů, ale jak to vidím, příště zajedu raději na Slovensko k Modzillovi, než abych tohle znovu absolvoval. Trochu to přiblížím. Ráno jsem volal do Peugeota a ochotný chlapík mi sdělil ceny všeho, co jsem potřeboval. Bohužel odpoledne už tam nebyl a zbylá trojice se mnou komunikovala asi takto (jednotlivé osoby jsem označil čísly): Já: \"dobrý den, ráno jsem sem volal, rád bych si od vás objednal nějaké díly\" 1: \"Chvíli počkejte... dvojko můžeš?\" 2: \"Vidíš že tu něco mám\". Trojka mezitím obsluhuje jiného zákazníka 1: \"A co potřebujete\" Já: \"Tady jsem si vytáhl ze serviceboxu a katalogu čísla dílů a chtěl bych je objednat\" 1: \"A ty čísla jste vzal kde?\" Já: \"První je ze serviceboxu a druhé normální objednací z katalogu náhradních dílů\" 1:\"Hm, dvojko jde nám spustit servicebox?\" 2:\"Nevim\" (jednička pouští aplikaci) 1:\"tak mi nadiktujte VIN\" Já:\"Klidně, ale ten díl je z nového modelu\" 1:\"Já ale potřebuji VIN\" Já:\"OK tady je\" 1:(Chvíli ťuká na PC) \"Tak tenhle díl neexistuje\" Já: \"Včera tam ještě byl ... zkuste to bez toho VINu, je to z nového modelu\" (2 a 3 se pasivně zapojují) 1:\"A kdo že vám řekl ty čísla?\" Já:\"Včera jsem si je našel v serviceboxu\" 1:\"To vám jako někdo našel\" Já:\"Ne to jsem se kouknul na internet\" 1:\"Když tam zadám to číslo tak mi to ukáže, že díl neexistuje\" Já:\"A dal jste tam i ty dvě poslední písmena?\" 1:\"Znovu to doklepe ... tak ten díl tu není\" Já:\"Ráno mi váš kolega potvrdil, že tam je a nadiktoval mi i cenu\" 1:\"A co je to druhý?\" Já: \"Střešní spoiler\" 1:\"A odkud máte to číslo?\" (začíná mi dávat najevo, že ho otravuji) Já:\"Z oficiálních stránek Peugeot z katalogu příslušenství\" 1:\"A co to má být?\" Já: \"Vždyť říkám střešní spoiler\" 1:\"Tak tady je napsáno křídlo\" (dodá vítězoslavně) Já: \"Ale v katalogu je napsáno spoiler\" (Po chvíli podobné komunikace se vracíme k dílu č.1 okrasná lišta pátých dveří z nové 308) 1: \"V serviceboxu nic není\" Já:\"Včera večer to tam bylo, zkuste smazat VIN a najít to jen tak\" 1: (Po chvíli se zadaří) ... tak bohužel to není na vaše auto. Já: \"Vím, pokud to nechcete přilepit, stačí mi to dodat, udělám si to sám\" 1: \"Ale to na vaše auto nepůjde je to na jiný typ\" (jednička je už fakt dost protivná a mě začínají hrát nervy) Já: \"Podívejte můžete to dodat nebo ne? Je to zas...ná okrasná metrová nalepovací lišta, něco podobného jako ty co se dávají na prahy ... támhle na ní koukáte\" (ukaziji na novou 308). 1: (Už taky vytočený) \"Já tady na to nemám cenu\" Já: \"Ale váš kolega mi jí ráno řekl .. je napsaná vedle toho čísla\" 1: (obrací se na dvojku a trojku, kteří jsou evidentně zaskočeni) \"Hele von tu má někde nějaký ceny\" Já (potichu si vzdychnu): \"Proboha to je chování\" 1:(Evidentně něco čemu rozumí)\"Jaký chování?!!!\" (prohodí dost agresivně) Já: (nasupeně)\"Na tohle nejsem zvědavej, dejte mi ten papír s číslama sjedu si do vedlejšího města, už nemám zájem s vámi něco řešit\" (V tento moment zasahují 2 a 3) \"Víte co? Dejte nám telefonní číslo a ten kolega co tu byl ráno, on to má všechno na starosti vám v pondělí zavolá\". (od té chvíle jednám jen s nimi ... vezmou si číslo barvy a udělají objednávku už vpohodě, dokonce ani nechtějí zálohu, stačí slib, že si to nerozmyslím) Tak nevím přijde vám to v autorizované prodejně Peugeotu normální? Asi šolich za 10 litrů je netankuje ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.