jessy Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 ten kdo tvás vymyslí aby mi neskřípal interyér tak je dobrej viz : zadní sedačky kryt na šíbr Citovat
Hadra Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Interyér........no já nevím, není moc tvrdej?? Mně to skřípe taky, tak to namaž mýdlem a pak mi napiš jak to dopadlo:D Ne..opravdu nevim:papa Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Napsán autorem jessy ten kdo tvás vymyslí aby mi neskřípal interyér tak je dobrej viz : zadní sedačky kryt na šíbr Prosím, prosím, kde má 309 na zadních sedačkách kryt na šíbr????? Jinak pokud Ti mlátí plato, zkus ho oblepit molitanem, tím bys mohl utěsnit Ty spáry mezi platem a 5. dveřmi, jak Ti skřípe šíbr, to fakt někdo musí slyšet. Citovat
Petr0604 Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 Mě to taky vrže a fakticky me to otravuje.Zkoušel sem rozdělat palubovku a dát tam akrylátový tmel.Bohužel se neosvědčil,tak sem zkusil samolepící pásku,která má z jedné strany molitan.Celkem to pomohlo.Důlezité je mít všechny spoje dobře poutahované.Je to vyrobené z tvrdých plastů a už musela vrzat u nového auta. Citovat
Petr0604 Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 Mě to taky vrže a fakticky me to otravuje.Zkoušel sem rozdělat palubovku a dát tam akrylátový tmel.Bohužel se neosvědčil,tak sem zkusil samolepící pásku,která má z jedné strany molitan.Celkem to pomohlo.Důlezité je mít všechny spoje dobře poutahované.Je to vyrobené z tvrdých plastů a už musela vrzat u nového auta. Citovat
Toman Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 Toho se myslim nezbavime... neco trochu pomuze ale je to jen na chvilku. Teda zadni plato je OK, ale zadni plasty u 3dvirka mne vrzou nehorazne... podlepoval jsem to molitanem, trosku pomohlo ale myslim ze ted je to zase pri starem. Ja to resim kvalitni hlasitou hudbou Citovat
striker Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 noo me vrze jenom ten vsazenej kastlik a do toho se chci pustit az bude cas pac vrze jenom v zime asi kuli teplotni roztaznosti ... a pak me skripou soupatka na vzduch... ale to se asi vyresit neda .. kazdopadne sem to vrzani plastu vzadu u tridvirka resil tak, ze kde sou ty dva plasty k sobe pridelane tak sem dal tuhou silikonovou pasku .. .. resil sem to pred cca 2 a pul rokem a tam kde sem ji dal tak tam uz to nevrze... takze se to snad vyresilo ... Citovat
igor.sk Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Až po dlhej dobe, keď som nastriekal tesnenie 5. dverí som zistil ako pružili guma a dvere tak vrzgali, namä tá kolmá čas? r.v.92, . Tak keď idem niekde dalej tak to namažem a chvílu je pokoj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.