enikybeniky Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Zdravím, zkoušel jsem CD Ultimate Boot CD-ROM, ale s mojí bezdrátovou klávesnicí se tam nemůžu ani hnout. V memtestu se mi sám spustí test paměti, ale na příkazy z klávesnice taky nereaguje, např. na reboot, takže musím restartovat natvrdo. Normálně v BIOSu klávesnice funguje. Je na to nějaký řešení kromě drátové klávesnice? Díky. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Maš povolenou USB klavesnici v BIOSu?? Citovat
enikybeniky Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 To jsem právě v BIOSu hledal a nevím, jak se to má přesně jmenovat, už jsem se na to ptal v jiném mém topicu ohledně bezdr. klávesnice, ale odpovědi se mi nedostalo. Projel jsem celej BIOS několikrát, ale nejsem si moc jistej, kde bych to měl najít a případně povolit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 USB Keyboard a USB Mouse tak něco [upravil dne 4/2/11 13:40 Radek Hurvajz] Citovat
enikybeniky Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 Tak právě tohle jsem nikde nenašel. Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 „Integrated Peripherals“ > „USB Keyboard Support\" > enabled Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Při bootu počítače uplně nahoře, nebo nahoře když jsi v Biosu Jo ještě jedna věc, předpokládám že ten přijimač je připojený do USB, ne do PS2 přes usb redukci [upravil dne 4/2/11 13:50 Radek Hurvajz] Citovat
enikybeniky Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 Přijímač je připojení přímo do USB v bedně. Jinak verze biosu by snad měla být v02.58, co jsem vyčetl. A to, co psal Ferry, jsem bohužel vůbec nenašel. Jediný, co snad - USB Configuration - USB Controller - Enabled? USB 2.0 Support - Enabled a Legacy USG Support - Disabled. A potom PS/2 Keyboard Power on - disabled. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Zapni=Enabled - legacy USB support a testni to [upravil dne 4/2/11 14:02 Radek Hurvajz] Citovat
enikybeniky Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 Tak to zabralo. Děkuju! Bohužel se mi v tom nepovedlo nějak rozchodit diagnostiku disku, píše to možná problém s kabelem, či co, ale to je nepravděpodobný. V memtestu už jsem se taky mohl pohybovat, takže aspoň tak. V těch Win XP bohužel pořád není možné vypnout PC klávesovou zkratkou, ale to vem čert. Edit: poradíte mi nějaký freeware nástroj pro diagnostiku poškození disku? Abych vyloučil problém s diskem, paměti už jsem otestoval. Potom by u mého problému zůstalo asi už jen jedno řešení: reinstal Win. [upravil dne 4/2/11 14:22 enikybeniky] Citovat
xavier Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 skús HD Tune http://www.hdtune.com/ alebo z stahuj.cz, slunečnice.cz ... Citovat
enikybeniky Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 Našel jsem CheckDrive 2011 a vyšlo mi to čistý. Potom v Advanced System Care je Disk doctor a taky čistý, tak snad. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Stahni si Hard disk sentinel, 30 dni je zadarmo, po instalaci nastav češtinu - http://www.hdsentinel.com/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.