Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

zkoušel jsem CD Ultimate Boot CD-ROM, ale s mojí bezdrátovou klávesnicí se tam nemůžu ani hnout.

V memtestu se mi sám spustí test paměti, ale na příkazy z klávesnice taky nereaguje, např. na reboot, takže musím restartovat natvrdo.

Normálně v BIOSu klávesnice funguje. Je na to nějaký řešení kromě drátové klávesnice? Díky.

Odesláno

To jsem právě v BIOSu hledal a nevím, jak se to má přesně jmenovat, už jsem se na to ptal v jiném mém topicu ohledně bezdr. klávesnice, ale odpovědi se mi nedostalo. Projel jsem celej BIOS několikrát, ale nejsem si moc jistej, kde bych to měl najít a případně povolit.

Odesláno

Při bootu počítače uplně nahoře, nebo nahoře když jsi v Biosu

Jo ještě jedna věc, předpokládám že ten přijimač je připojený do USB, ne do PS2 přes usb redukci

[upravil dne 4/2/11 13:50 Radek Hurvajz]

Odesláno

Přijímač je připojení přímo do USB v bedně. Jinak verze biosu by snad měla být v02.58, co jsem vyčetl. A to, co psal Ferry, jsem bohužel vůbec nenašel. Jediný, co snad - USB Configuration - USB Controller - Enabled? USB 2.0 Support - Enabled a Legacy USG Support - Disabled. A potom PS/2 Keyboard Power on - disabled. :(

Odesláno

Tak to zabralo. :D Děkuju! Bohužel se mi v tom nepovedlo nějak rozchodit diagnostiku disku, píše to možná problém s kabelem, či co, ale to je nepravděpodobný. V memtestu už jsem se taky mohl pohybovat, takže aspoň tak. V těch Win XP bohužel pořád není možné vypnout PC klávesovou zkratkou, ale to vem čert. :D

Edit: poradíte mi nějaký freeware nástroj pro diagnostiku poškození disku? Abych vyloučil problém s diskem, paměti už jsem otestoval. Potom by u mého problému zůstalo asi už jen jedno řešení: reinstal Win.

[upravil dne 4/2/11 14:22 enikybeniky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...