Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ted me tak napadlo, ze se tu resi neco podobneho... nevite nekdo co to muze delat, kdyz jedu, mam studeny motor a jedu uplne na max, tak pri zarazeni rychlosti mi to uplne ztrati tah... jak kdybych jel na neutral.... proste dam za 1, dam plyn na podlahu a jedu tak na pul vykonu a po cca 1s to jede na plno, pak pri 35 radim 2, plnej plyn a jede to jako na neutral... a po zase te vterine to jede normalne... na 3 to dela taky.. na 4 a na 5 jsem to nezkousel..

Odesláno
:xvul když někam spěcháš tak vyjed dřív... jinak s tím škubáním to bude něco s přípravou směsi takže lambda, zelené čidlo teploty chl. kapaliny, může to být i MAP senzor.. diagnostika ti napoví ;)
Odesláno

chlapci chlapci , auto nejezdi du na diagnostiku a at mi skusi rict lambdu nebo vahu vzduchu:bojim jo a jeste kdyz mas spatny svicky tak auto cuka taky ne? a na volnobeh litaj otacky pokud se nepletu pac chytrolin od Kelly me prodal svicky na (PRY) muj model 2000 r.v. NGK N-20 ja to tam soupl a dela vic bych rekl , takze mrkam na net a ty svicky jsou na model 12/99 takze tim to muze bejt taky jinak zeleny cidlo (teploty motoru) dela take dost velkou neplechu.

[upravil dne 18/2/11 09:32 czech111]

Odesláno

Sry, ale jak už je psáno výše, jak můžeš s úplně studeným motorem, jet pod plným plynem??? Vem si kolo teď až bude po zimě a jeď pořád na plnej plyn, chtěl bych vidět co bude dělat tvuj organismus a plíce po pár metrech, asi jako zatuhlé studené součásti tvého motoru, třískající o sebe :-D

Odesláno

Jimmy, abych Tě potěšil, ráno když jsem vyjížděl, tak sem při studeným motoru dal taky plyn na podlahu, pak buch tam za 2, plyn na zem, buch tam za 3 plyn na zem a vždycky se tomu tu sekundu po zařazení jet nechtělo, tak nějak jak popisuješ Ty, akorat sem to víc jak do 2700-3000 ot/min netočil, nerad bych něco mazlíčkovi udělal... kdybych tam řadil tu dvojku při 35 tak bych si asi musel naliskat... To točíš snad až do omezovače ne?

Odesláno

Plnej plyn v tomhle pocasi hned pri startu?? No muzete kdyz chcete kazdyho vec , jen bych dodal ze je to draha sranda KDYZ vam pak prdne hlava napr. Jinak auto uz jezdi oprava 500 za diagnostiku a vyblikani chyb jupiii

Odesláno

ten motor to prezije ten plyn na podlahu :) jen ho budes pak vic slyset a budes casteji dolivat olej :)

PetrRS: ty si myslis ze je tim kdyz ho budes tocit jen do 3000 jak pises, ale predtim mu das plnej plyn tak to je fuk? uvedomujes si co delas? Podtocenej benzinovej motor, kterej je slabej a nejede, ale das mu maximum paliva? kdyz ma vule? nez napises dalsi takovou kravinu, stim ze je vse ok, kdyz tocis malo...no radsi nic... koukam ze automechanikem se citi kazdej kdo ma auto a vi jak zvednout kapotu...

Odesláno

Fr3sh: sorry no, já se automechanikem !!!necítím!!!, jen jsem říkal že jsem to zkusil... A řekni že je jedno jestli točíš studené auto do 5000 ot/min nebo do 3000ot/min...

Kdybych byl automechanikem tak nemusím být na tomhle fóru a nebudu potřebovat vaše rady za které všem, kdo mi poradil DĚKUJU...

ale dobrá no, radši nic psát už nebudu...

Odesláno
ten motor to prezije ten plyn na podlahu :) jen ho budes pak vic slyset a budes casteji dolivat olej :)

PetrRS: ty si myslis ze je tim kdyz ho budes tocit jen do 3000 jak pises, ale predtim mu das plnej plyn tak to je fuk? uvedomujes si co delas? Podtocenej benzinovej motor, kterej je slabej a nejede, ale das mu maximum paliva? kdyz ma vule? nez napises dalsi takovou kravinu, stim ze je vse ok, kdyz tocis malo...no radsi nic... koukam ze automechanikem se citi kazdej kdo ma auto a vi jak zvednout kapotu...

Sorry, buď jsem tvůj příspěvěk nepobral, nebo nemůžu souhlasit s tím, co jsi napsal:

Nevím, co myslíš tím plynem na podlahu v prvnim odstavci, pokud to, že vytáčet studený motor je OK, tak to si nemyslím, stejně jako si nemyslim, že se s ním rozjíždět na plný plyn je OK.

Podtáčet motor určitě ne, nicméně on psal že točí kolem 3 tisíc, což už je skoro u maximálního točivého momentu, kde jinde by se mel pohybovat?? To že se tam dostane pomocí pedálu na podlaze, to souhlasím, že je prasárna.

Odesláno

Paja106: jj je to prasárna jak říkáš... s tím naprosto souhlasím. normálně sem se nikdy takhle nerozjížděl, vždycky pěkně zlehka a pomalu... jen jsem to jednou zkusil co to udělá... :(

Odesláno

Tak myslim si ze ste si to ujasnili sami bez meho dalsiho komentu :)

Paja: nakonci jsi si odpovedel sam jak sem to myslel :P

PetrRS: jde o neco jineho. Pises ze by jsi si dal facku kdyby si tocil nad 3000 se studenym motorem. Ja rikam ze je to uplne to samy, jako kdy jsi zkusil plyn na podlahu pri podtocenym a studenym motoru aby jsi se dostal na 3000 ot/min...jednicku, dvojku, i trojku...to je horsi nez 5000 otacek...protoze ten motor se jen rychleji toci, ale nema takove vybuchy, tlaky, pokud drzim ani ne ctvrt plynu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...