Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam uz trochu viac hrdzave viko ventilov, hlavne vpredu okolo toho gumoveho tesnenia. Rad by som ho vymenil, no ked som hladal nejake z ruky, tak ze nedavame to dole z motora a pod. Mam 306 Break, r.v. 1998 a na tom viku mam hadice zhora. Neviete mi niekto poradit, kde by sa dalo na SVK zohnat cisto iba to veko, popripade aj stymi hadicami, co do neho vstupuju za rozumnu cenu?

Dik

Odesláno

Praveze som uz hladal a vyslovene v takych, co maju zameranie na peugeoty, no nic. Prave teraz som s jednym dovolal :(

Ta hrdza ma stve preto, lebo uz sa odlupuje a odtlaca to gumove tesnenie a bojim sa to dat dole, aby sa mi tam neodlomila vacsia cast a nebude to dobre tesnit.

Odesláno

No bohuzial tato korozia sa opravit neda, ked uz lezie tak ze ju vidno spoza gumy, mal som to iste, veko som zohnal myslim z nejakeho citroenackeho motora za 20€, vycistil ho a je :) ... samozrejme hovorim o mojom pripade, ked som sa pokusil to brusit tak sa to cele rozpadlo, teraz spokojnost :)

...problem je totizto v tom dolnom leme, ktory cely odhnije a potom to netesni :(

[upravil dne 4/2/11 09:27 Qcko]

Odesláno

chlapi dik, trochu som sa odmlcal - vikend :). Soory zabudol som typ motora - 1.6 benzin XR

Mam presne ten problem s tym lemom, co je popisany vyssie, preto sa do toho nechcem velmi davat, kym nezozeniem nahradu, lebo je obava, ze sa to rozsype. Vdaka za tie linky, hned skusam.

Odesláno

Perros vdaka za typ, uz mi z Kolarova posielaju dobierkou to veko. Takze este kupit tesnenie a vymena sa moze zacat.

Neviete mi este poradit ake tesnenie by tam bolo najlepsie?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...