rasto306 Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Mam uz trochu viac hrdzave viko ventilov, hlavne vpredu okolo toho gumoveho tesnenia. Rad by som ho vymenil, no ked som hladal nejake z ruky, tak ze nedavame to dole z motora a pod. Mam 306 Break, r.v. 1998 a na tom viku mam hadice zhora. Neviete mi niekto poradit, kde by sa dalo na SVK zohnat cisto iba to veko, popripade aj stymi hadicami, co do neho vstupuju za rozumnu cenu? Dik Citovat
P607Olda Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 No, já nejsem odborník, ale rez (hrdzu) natři trochu olejem a nech tak... Vrakáče jsou zřejmě i na Slovensku, tak zjisti, kde máš nejbližší. Citovat
rasto306 Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 Praveze som uz hladal a vyslovene v takych, co maju zameranie na peugeoty, no nic. Prave teraz som s jednym dovolal Ta hrdza ma stve preto, lebo uz sa odlupuje a odtlaca to gumove tesnenie a bojim sa to dat dole, aby sa mi tam neodlomila vacsia cast a nebude to dobre tesnit. Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 a čo tak to zmontovať, očistiť, odmasniť a natrieť farbou prípadne spreyom streknúť, za sobotu to máš hotové a ešťe ta bude tešiť ako sa ti zdarilo:mrk Citovat
ferrari Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 A pred tým natieraním alebo opieskovať, alebo aspoň dobre obrúsiť...môžeš si ho dať aj jemne opieskovať a nazinkovať... Citovat
jkmtrnava Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 a ked to bude super spravené možeš to dať aj pochromovať Citovat
Qcko Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 No bohuzial tato korozia sa opravit neda, ked uz lezie tak ze ju vidno spoza gumy, mal som to iste, veko som zohnal myslim z nejakeho citroenackeho motora za 20€, vycistil ho a je ... samozrejme hovorim o mojom pripade, ked som sa pokusil to brusit tak sa to cele rozpadlo, teraz spokojnost ...problem je totizto v tom dolnom leme, ktory cely odhnije a potom to netesni [upravil dne 4/2/11 09:27 Qcko] Citovat
ferrari Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Ale je to sranda - väčšinou je to dosť mastné a aj tak to hrdzavie... Citovat
Perros19 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 No keďže si zo Zvolena, tak neviem či ti to pomôže. Jedno kvázi vrakovisko špecializované na Peugeot a Citroen je v Kolárove. Sú tam veľmi ochotní, lacní a majú hádam všetko na čo si spomenieš: http://www.universauto.sk/kontakt.php Potom pradajca použitých autodielov je aj v Šuranoch, okres Nové Zámky http://www.eu-autodiely.sk/ Citovat
BigDaddy Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 ja síce bývam blízko Kolárova,ale o tej firme som ešte nepočul ale dobré je vedieť,že existuje fasa Citovat
rasto306 Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 chlapi dik, trochu som sa odmlcal - vikend . Soory zabudol som typ motora - 1.6 benzin XR Mam presne ten problem s tym lemom, co je popisany vyssie, preto sa do toho nechcem velmi davat, kym nezozeniem nahradu, lebo je obava, ze sa to rozsype. Vdaka za tie linky, hned skusam. Citovat
rasto306 Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 Perros vdaka za typ, uz mi z Kolarova posielaju dobierkou to veko. Takze este kupit tesnenie a vymena sa moze zacat. Neviete mi este poradit ake tesnenie by tam bolo najlepsie? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.