Přejít na obsah

rasto306

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    zvolen
  • Stát
    Slovenská republika

rasto306's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. rasto306

    divny zvuk pri cuvani

    alebo este vyfuk. Mne to robil - niekde v strede bol blizko podvozku a ked som cuval zabuchotalo - upravit jeho vysku, polohu a bol pokoj ....
  2. rasto306

    demontáž anteny

    Diky moc, no nakoniec som to aj tak odniesol znamemu a ten to poriesil. Ja to tam mam aj tak trochu ine. Musim to odfotit a dat sem. Aj tak diky moc.
  3. rasto306

    demontáž anteny

    Nie, nie, ja som demontoval vele svetlo aj infra na dialkove - proste cely ten plastovy kryt a to , co drzalo antenu nebola klasicka matka, ktora sa da klucom odkrutit - to ma zmiatlo - proste bol tam valcek so zarezmi, no nevedel som, ci to tocit kombinackami alebo co s tym - tak som to vzdal, aby som tam nieco neurval.
  4. Prosim o radu, mam P306 Break, 1.6 benzin, r.v. 1998 a zacalo mi zatekat cez antenu. Potrebujem ju demontovat, no zvladol som demontaz stropneho svetla a ocakaval som, ze antena bude prichytena zvnutra matkou, no zo stropu trcal iba valcek a na bokoch mal zarezy, no a strach mi nedovolil ist dalej, aby som to nebodaj nezlomil alebo inak neposkodil. Neviete ako na to ist? Dik.
  5. rasto306

    kontrolka diagnostika motoru

    Mne to robilo podobne pocas 3 rokov. Niekedy 300 km v kuse a nic niekédy olynula jazda a rozsvietilo sa to a diagnostikou zistili nejaku chybu na 3 vstrekovacom ventile, no bola to iba nejaka nepodstatna chyba. No az raz mi zrazu zacal ist motor na 3 valce a nakoniec sa ukazalo, ze je zla lista na svieckach - presne nad 3 valcom neprichadzala elektrika na sviecku, a tak to zaznamenalo chybu vzdy ked aj jeden odpal vynechal a to som si pri jazde ani nevsimol. Po vymene bez problemov. Skus si to dat omrknut.
  6. rasto306

    teplota vody

    motor je 1.6 benzin r.v. 1998 Zahrialosa mi to asi tak po 6 km, trvalo to tak 20 sekund a zacalo klesat na cca85 stupnov
  7. rasto306

    teplota vody

    A kde najdem ten konektor na cidle teploty ? - teda aj cidlo....
  8. Vcera sa mi prohodilo na mojej 306 break r.v. 1998, ze po par kilometroch mi vystupala teplota chlad. kvap. na 110 stupnov - teda na hranicu cerveneho pola, no potom klesla zhruba na 85 a uz pocas dalsich 110 km jazdy neprekrocila 90stupnov. Neviem, preco to vystupalo tak vysoko. Termostat je novy - meneny vlani. Moze to robit cidlo a lebo nieco ine? Poradte.
  9. Vcera som bol bez manzelky na tatosikovi (peugeot 306 break, r.v. 1998), tak som ho chcel prevetrat, no som sa zacudoval, ked tachometer ukazoval cca 123 km a ja som zrychli - auto este evidentne zrychlilo, no rucicka na tachaci sa uz nepohla dalej. Niekedy v novembri minuleho roka mi menili zriarivky v pristrojovke - ze by to nejako pohnojili? Ako sa s tym vysporiadat - este som to nemal nikdy rozobrate a bojim sa, aby som potom tie vsetky budiky dal dokopy. Poradte ako na to. Dik
  10. No ja som tiez mal podobny rachot, no len pri prechode lavotocivej zakruty - bol to vyfuk. On ma v strede drziek na zavesenie a ten sa mi pri zakrute dolava oprel o plech podvozku, no a to by som nikdy nepovedal, ze to urobi taky rachot. Myslel so, ze mi ide odpadnut prave zadne koleso Ale vravim, bolo to pri zakrute dolava.
  11. rasto306

    viko ventilov

    Perros vdaka za typ, uz mi z Kolarova posielaju dobierkou to veko. Takze este kupit tesnenie a vymena sa moze zacat. Neviete mi este poradit ake tesnenie by tam bolo najlepsie?
  12. rasto306

    viko ventilov

    chlapi dik, trochu som sa odmlcal - vikend . Soory zabudol som typ motora - 1.6 benzin XR Mam presne ten problem s tym lemom, co je popisany vyssie, preto sa do toho nechcem velmi davat, kym nezozeniem nahradu, lebo je obava, ze sa to rozsype. Vdaka za tie linky, hned skusam.
  13. rasto306

    viko ventilov

    Praveze som uz hladal a vyslovene v takych, co maju zameranie na peugeoty, no nic. Prave teraz som s jednym dovolal Ta hrdza ma stve preto, lebo uz sa odlupuje a odtlaca to gumove tesnenie a bojim sa to dat dole, aby sa mi tam neodlomila vacsia cast a nebude to dobre tesnit.
  14. Mam uz trochu viac hrdzave viko ventilov, hlavne vpredu okolo toho gumoveho tesnenia. Rad by som ho vymenil, no ked som hladal nejake z ruky, tak ze nedavame to dole z motora a pod. Mam 306 Break, r.v. 1998 a na tom viku mam hadice zhora. Neviete mi niekto poradit, kde by sa dalo na SVK zohnat cisto iba to veko, popripade aj stymi hadicami, co do neho vstupuju za rozumnu cenu? Dik
  15. rasto306

    drziaky vyfuku

    kupil som presne tie s tou celou gumou v strede a - boli kratke - ak by som ich tam nechal, vyfuk by sa mi oprel a podvozok, tak teraz musim pozhanat nieco podobne, len o cca dva centi dlhsie.
×
×
  • Vytvořit...