DanculD Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Cus hosi, zase jedna mozno off-topic otazka ale vrta mi to stale hlavou. Dnes som stal vo fronte pred autoumyvackou. Je kosa, tak som nechal bezat motor a kedze som nemal co na robote, tak som zacal premyslat , ze ci je lepsie na automate nechat P alebo tam dat N. Co myslite vy? [upravil dne 02.02.2011 23:21 DanculD] Citovat
Hodo65 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Myslím, že v takovýhle situaci je jedno, jestli dáš P nebo N + ruční brzdu. Odborníci na automaty mě dozajista opraví Citovat
pastorek Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Pri státí na červenú dávam N lebo sedím v aute, pozorujem semafór a z N sa dá D zaradiť jednoduchým posunutím páky. Pri čakaní s bežiacim motorom dávam P a tým mám i \"zabrzdené\". Ručnú používam na automate iba ak parkujem vo väčšom svahu. Citovat
DanculD Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Hm a preco radis pri cakani na cervenej N? Ja tam nechavam stale D-cko. Ono si to tam aj tak po par sekundach da taky poloneutral. Citovat
pastorek Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Sú rozdielne prevodovky a majú svoje špecifiká. Preto som písal ako to robím a nie ako by to mal niekto robiť . Keď som s automatom začínal tak sa mi stalo že podvedome som povolil tlak na brzdu a skoro som buchol do auta pred sebou. Od vtedy radšej dám neutrál. Mám dve autá a automatom a ani jeden si nedáva poloneutral, to zrejme iba niektoré novšie. Vtedy možno je na mieste iné správanie. Citovat
Qcko Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Ja davam na firemnom vzdy P a je pokoj, ten pohyb paky je minimalny, kazdopadne tam mam zas strasne blbu rucnu brzdu, tak sa mi to oplati (parkovaciu brzdu musim stlacit lavou nohou a odistovat rukou ) Citovat
Misos Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Na väčšine prevodoviek je asi odporúčané dať P. Teda ja som zatiaľ videl iba také kde to bolo priamo odporúčané. Vraj sa tým nenamáha menič ktorému nerobí dobre dlhšie státie na brzde (typicky červená na semafóre) so zaradeným jazdným stupňom. Kto to nerobí a drží nohu na brzde tomu sa vraj prevodovka nedožije ani 100000 km. Citovat
.mycTD Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 taky mi prijde prijde, ze prevodovce spis vadi to kvedlani N-ka na kazde krizovatce Citovat
jofo Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Ja stojim so zaradenym D. Tak mi to bolo odporucane aj zo servisu. Ale ako pise Pastorek. Zalezi na type prevodovky. Na mojej sa po cca 6 sekundach fakt da taky nejaky poloneutral, alebo ako to tu niekdo nazval. Horsie je to akurat v tom ze vypalujem oci zamnou stojacim ked mam zoslapnutu brzdu. Citovat
majty Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Vetsinou stojej i auta s manualem na brzde ne? Citovat
Qcko Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Asi tak ... hlavne v zime teda, inak davam rucnu radsej, uz len preto ze ma nebavi stat na brzde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.