Jacobsoon Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 zdravim.., poradi mi nekdo prosim pripravek se kterym ma dobre zkusenosti na cisteni kozenych sedacek a naslednou impregnaci?. dikes:) Citovat
jakstone406 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Ahoj. Amorral. Maj ve znaku rytíře nabo něco takovýho,dělaj i leštěnky a různou autokosmetiku Snad jsem to napsal dobře. Obsah vypadá jak sperma.Je to spešl na kůži a fakt dobrý. Citovat
Spaceeeek Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Ahoj já používam značku SONAX s vitamínem E a jsem maximálně spokojen:) Citovat
pastorek Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 ... s vitamínem E ... Ale on to chce na sedačku a nie na ruky. sorry za ale prišlo mi smiešne dávať na sedačku vitamín E ako keby bola živá. Dobré skúsenosti mám s týmto: - čistí, odstraňuje špinu a škvrny z kožených povrchov - regeneruje, navracia koži prirodzený vzhľad, mäkkosť a pružnosť - chráni pred UV žiarením cena cca 200 CZK [upravil dne 3/2/11 00:42 pastorek] Citovat
Jacobsoon Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 no chtel bych ji takrikajic zrenovovat... auto ze ktereho sem sehnal koz. interier dlouho stalo, takze neni popraskana ani poskrabana ale kuze je spise vyschla, sem tam nejakej flicek... takze bych tu kuzi chtel dokonale vycistit a kuzi osetrit impregnaci aby zase zmekla a zvlacnela...... nebranim se ani vitaminum;) Citovat
Jacobsoon Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 http://www.jmarcel.cz/balsam.htm znate nekdo toto? Citovat
Andreww Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Já jsem si koupil Poliboy Jen ten můj má nějakou starší etiketu Citovat
silvar Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Ja mám taky od armor a výborně, krasne zmekne Citovat
brtko1 Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Neskusal som, ale zaujalo ma toto - skopirovane z ineho fora: \"Jednou se to tu už řešilo a líbil se mi jeden tip, který aplikuju. Kup v krámě obyčejné nesolené sádlo za cca 15 Kč, napatlej na kůži, nech trochu vsáknout a pak hadrem vysuš do sucha. Dávám to v CTR na volant a je pak krásně vláčnej a jak novej. Kamarád to sádlo také používá na celý kožený interiér v calibře a kůžičku má jak novou Táta si jednou koupil od SONAXU přípravek na kůži, stálo to asi 300,- a osobně bych řekl, že to bylo úplně k ničemu, efekt žádný Kůže byla pořád taková suchá a tvrdá...\" a \"Nic nesmrdí, nic se nevypouští a nemastí. Kamarád to v té calibře na sedačky aplikuje už přes rok. Nesmíš tam toho napatlat moc, já to dělám např tak, že vezmu kuchyňskou papírovou utěrku, trošku na ní nanesu sádlo, rozetřu tenkou vrstvu na kůži a chvíli nechám. Pak už toho na vysoušení není moc, protože ta kůže toho hodně vsákně. Nejlepší to je aplikovat, vysušit, nechat do druhého dne, pak případně znovu vysušit, kdyby někde ještě něco zbylo a můžeš frčet Hlavně to aplikovat za tepla, jelikož kůže je pórovitý materiál a ty póry se roztahují dle tepla A s tím sádlem to je logické, když ta kůže rostla na nějakém zvířeti, tak byla vyživována podkožním tukem\" zdroj honda-club.cz Citovat
Spaceeeek Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 ... s vitamínem E ... Ale on to chce na sedačku a nie na ruky. sorry za ale prišlo mi smiešne dávať na sedačku vitamín E ako keby bola živá. Dobré skúsenosti mám s týmto: - čistí, odstraňuje špinu a škvrny z kožených povrchov - regeneruje, navracia koži prirodzený vzhľad, mäkkosť a pružnosť - chráni pred UV žiarením cena cca 200 CZK Nebo je to na sedačky jinak bych to sem nepsal:aut Citovat
P607Olda Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 http://www.jmarcel.cz/balsam.htm znate nekdo toto? Znám, aplikuju (už mi došel), dobrý. Citovat
pastorek Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 ... s vitamínem E ... Ale on to chce na sedačku a nie na ruky. sorry za ale prišlo mi smiešne dávať na sedačku vitamín E ako keby bola živá. Dobré skúsenosti mám s týmto: - čistí, odstraňuje špinu a škvrny z kožených povrchov - regeneruje, navracia koži prirodzený vzhľad, mäkkosť a pružnosť - chráni pred UV žiarením cena cca 200 CZK Nebo je to na sedačky jinak bych to sem nepsal:aut Sorry, zle som to formuloval, ten výsmech nepatril tebe ale výrobcovi. Už nevedia ako by nás oblbovali. Vitamín E je olejová tekutina takže môže mať efekt i na sedačke v aute no na takýto účel je trochu drahá. Najlepšie výsledky by sa dosiahli glycerínovým olejom, ktorý sa používa i pri spracovaní zvieracích koží na ich zmäkčenie, no v aute sa pri letných teplotách dosť odparuje a znečisťuje interiér. O tej nesolenej masti som čítal v súvislosti s renováciou veteránov a údajne je veľmi účinná. Citovat
Spaceeeek Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 pastorek: v pohodě já to myslel taky ze srandy:papa Citovat
Jacobsoon Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 diky vsem za odpovedi,, nejspise objednam pripravky CHARME od Mafry Citovat
satan1984 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Nehaj vsiaknut vceli vosk do porov a zbytok nasledne ho povytietieraj. Tam kde mas nit daj viacej vosku. Citovat
milan78 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 vceli vosk je na impregnaciu fakt dobry , chcelo by to mozno predtym este niecim vycistit od spiny... Citovat
Jacobsoon Odesláno 5. únor 2011 Autor Odesláno 5. únor 2011 mafra dela skvelou kosmetiku, ma na kuzi dva pripravky.. Jeden na vycisteni a druhy na naslednou impregnaci ma to podnazev Charme. Verim ze to bude dobry a pokud ne pouziju ten vcely vosk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.