Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co s takovou spotrebou?

Motor na vuz naprosto nestaci. Vuz jezdi z 70procent plne nalozeny s plnou posadkou(4lidi) dalkove cesty-Pha - K Vary

Zbytek Pha-Modrany - Jazlovice u Prahy. 2osoby.

Zitra jde konecne na vymenu oleje a filtru(30.000km-mazec co?:D )

Je mozne ze to je duvod te spotreby?

Je mozne zvednout vykon motoru aniz by se snizila zivotnost motoru?

Nejlepe jak dostat otacky vic dolu.

Odesláno

nový auto ... z řechtačky vyšší výkon nedostaneš a otáčky dolů? Že bys tam rouboval delší převodovku na tak slabý motor? To je blbost. Navíc moc z tebe moc spokojen nebude, když 30 000 km v plný zátěží žvejká jeden olej.

Odesláno

Koukni do velkého TP,jaké tam jsou předepsané hodnoty....spotřeby pro danné lokality+rychlosti. A jestli jezdíš vesměs plnej + 4 lidi.... Osobně jsem na dálky volil rychlost cca 110 km/h,aby jízda byla \"komfortní\" a úměrná spotřebě ( kolem 6l/100 km). Navíc,je zima,tak se nediv,když ti spotřeba povyleze nahoru. Pokud vím,tak se dříve i úváděla spotřeba léto/zima.

Odesláno

jest-li motor chceš, jeden mám, jen je ještě v autě :D Olej byl v něm měněn vždy po 15tkm ... zrovna než bylo auto odstaveno, tak byl měněn :(, má najeto tak 300 km :D ... celej motor asi 300t. A daleko to ke mně z Prahy nemáš :D

Samozřejmě toto je :xvul za což se omlouvám

Odesláno

Motor co tady je tak je v top stavu. ma zkutecnych necelych 300tis.. ta spotreba asi bude ridicem. Koukal sem do tabulek a podzim 5.1/100km..Do dneska vsechno meneny vcas. Jen nebyly penizky bo se musely udelat komplet brzdy(10tis).Olej musel pockat.Zitra uz to bude ok takze v pohode:)Od zitrka kazdych 10t :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...