Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,předem se omlouvám jestli u to tady je,ale ... čím a jak sudat název z auta peugeot a 106?Nechci pod tím odřít lak,ale koukala jsem že je to jen nalepené,sice pevně ale je.Díky za rady :super

Odesláno
:o Tak to mě nenapadlo.Díky moc,raději to vemu ale vlascem,jelikož při mém štěstí by se mi to trhalo,myslím u niť.A to lepidl sundám už klasika ředidlem či benzínem,že
Odesláno

Znáčky sundány,ale to bláznivý lepidlo,nejde sundat.Respektivě jde,ale strašně špatně a to jsem na to nalila ředidlo,a drhla.Potom jsem zkusila petrolej a nic,benzín také nic... NEvím čí ještě aby to nepoškodilo lak,nevíte? :myslim

Odesláno
Znáčky sundány,ale to bláznivý lepidlo,nejde sundat.Respektivě jde,ale strašně špatně a to jsem na to nalila ředidlo,a drhla.Potom jsem zkusila petrolej a nic,benzín také nic... NEvím čí ještě aby to nepoškodilo lak,nevíte? :myslim

Jejda vopatrně na to, ředidlo nee... někdy to jde jenom suchým bříškem prstu a pořádně přitlačit. Taky funguje dobře WDčko... případně na malou vrstvu třeba Tempo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...