Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

budte pozdraveni vsetci 406tkary:cool:mam taky problem..pokazil sa mi tlacitko na kluci..co sa otvara auto..central..no a neslo mi uz zamknut auto centralom ani cez zamky dveri tak som to skusil zamknut cez kufor..:mad:ako som strcil kluc do kufra a pootocil tak sa mi sm tam pretocil zamok..,a aj nie ako kedy..no a od vtedy mi nejde otvorit kufor..asi som polaslal zamok na tom kufri..nie som si isty..uz teraz otvaram normalne centralom ale oriste kufor mi nejde otvorit vobec.......:grr:grr..velmi dakujem za rady......:)

Odesláno

no kufr se da zamknout i zvlast a pak se centralem neodemkne, musi se zas klickem odemknout a az pak zase chodi s centralem...

Ale jestli se ti zamk pootocil, tak to nevim co s tim a budes muset pockat na nekoho zkusenejsiho..

Odesláno

no ok..sak sa stym skusim niako vyhrat lebo faktt neviem ako ho otvorrim:grr:roker..ale no tak este ze je na zadnych sedackach v strede ta otvaracia priehradka:D..tak aspon cosi dostanem z toho kufra:):):aut

Odesláno

kufr je zamknutý klíčem, takže ho centrálem neotevřeš, zkus promazat šupinovým grafitem zámek kufru (stačí nastrouhat tuhu z obyčejné tužky (ceruzky), musíš ho otevřít zase klíčem a pak půjde i centrálem

Odesláno

jinak přes střední opěrku se dá upravenou tyčkou odjistit opěradla a dostat pak k zámku kufru--je tam myslím nějaký cudlík co se zmáčkne, nebo potáhne a kufr se otevře...

Odesláno

Tak snad opěradla jdou sklopit noormalně zevnitř, nevim kdo by to měl zamčený, ale možny to je.

Jinak suchej Grafit tomu nepomuže, nedostane se tam kam je potřeba, doporučuju spray s molybden sulfitem, MD spray, když nebude muže se použit i WD ale ten je bez grafitu, pokud nemaš čalounění na víku tak to prostříkat zevnitř kufru, a taky dost do zámku, aby to všude zalezlo, připadně poklepat na klíč aby zapadly zapadky tam kam mají

Odesláno

Přesně tohle se stalo mně loni. Když se zadřou lamely, které tvoří vložku \"fabky\", protáčí se to celé ale nepřenáší se pohyb na páčku zamykání. Pokud je to fest vyschlý a zarezlý, jako jsejm to měl já, bez rozebrání celého zámku to nespravíš. Spíš než suchej grafit to v tomhle případě chce hodně prolejt např. sprejem FAB na mazání zámků. (Je to taková řídká salakvarda a v ní plavou jakoby kousky mejdla či co).

Jinak otvorem pro lyže se dá sáhnout pod plato a odblokovat opěradlo. Pokud máš tapec na víku kufru, tak tě poteš pánbů... Musíš se totiž dostat až k mechanismu zamykání ve víku kufru a ručně přetočit do polohy \"odemyká centrálem\".

Tady jsem popisoval vyndání a opravu zámku (ale tam už řeším jen opravu mechanismu, ne výlet do kufru):

Jo, ještě poznámka: Na obložení zadního čela je nějaký víčko v místě oka pro zámek. Nevím, jestli se to nedá nějak tudy, nezkoušel jsem.

[upravil dne 30/1/11 10:01 hugo.v.r.]

Odesláno

tak jsem odloupnul to víčko na plast. obložení zad. čela--zahnutým malým šroubovákem se dá zámek odjistit a kufr otevřít

po otevření kufru zkus vlastní zámek prostříkat sprejem, at jdou západky zámku volně...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...