pažout.307 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Zdravíčko Peugeoťáci Řeším problém s klepáním zadní nápravy, a po vyloučení všech ostatních věcí (uložení tlumičů, samotné tlumiče) jsem přišel na oklepané uložení nápravy, kde kvůli vychozenosti silentbloku (-- 3 --) klepe samotné oko nápravy o držák v kastli (--2-- ) ....... Přikláním se tedy k výměně, ale měl bych dotaz...silentblok má díru na šroub se 2 drážkami...je tedy šroub nějaký atipický s \"pádly\" na stranách a nebo drážky zapadají do držáku na kastli?? Taky ještě jestli je silentblok v oku pouze zalisován, nebo má jistý druh ochrany proti protočení v oku? Nikde jinde jsem nic nenašel, tak doufám, jestli něco víte, že se podělíte Děkuji za snahu Citovat
pažout.307 Odesláno 29. leden 2011 Autor Odesláno 29. leden 2011 zde je foto samotného silentbloku Citovat
paji307 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 planujem tiez vymenu...kolko stal kus a kde si ho kupil? ...dik Citovat
pažout.307 Odesláno 29. leden 2011 Autor Odesláno 29. leden 2011 no zatím jsem ještě nekoupil nikde, ale na e-cat stojí jeden 594, originál Peugeot asi 630, ovšem na e-catu ještě min. 100kč doprava, tak se mi vyplatí si zajet do Olomouce do Peugeotu..... Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 podle toho,že silentblok má kovový obal, bude se do nápravnice lisovat, šroub silentbloku podle obrázku výstupky nemá--ty drážky v silentbloku budou určovat montážní polohu v nápravnici, myslím Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Mám otázečku, při přejíždění nerovností se mi z pravé zadní strany ozve duté bouchnutí. Mám najeto 140000km, takže počítám s výměnou tlumičů a uložení, a přemýšlím, že bych vyměnil i tyto silenbloky, ať mám zadní nápravu v pořádku. Měnil jste je někdo? Jak to šlo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.