Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko Peugeoťáci

Řeším problém s klepáním zadní nápravy, a po vyloučení všech ostatních věcí (uložení tlumičů, samotné tlumiče) jsem přišel na oklepané uložení nápravy, kde kvůli vychozenosti silentbloku (-- 3 --) klepe samotné oko nápravy o držák v kastli (--2-- ) .......

Přikláním se tedy k výměně, ale měl bych dotaz...silentblok má díru na šroub se 2 drážkami...je tedy šroub nějaký atipický s \"pádly\" na stranách a nebo drážky zapadají do držáku na kastli??

Taky ještě jestli je silentblok v oku pouze zalisován, nebo má jistý druh ochrany proti protočení v oku?

Nikde jinde jsem nic nenašel, tak doufám, jestli něco víte, že se podělíte :D

Děkuji za snahu

post-16758-1410961500858_thumb.jpg

Odesláno

no zatím jsem ještě nekoupil nikde, ale na e-cat stojí jeden 594, originál Peugeot asi 630, ovšem na e-catu ještě min. 100kč doprava, tak se mi vyplatí si zajet do Olomouce do Peugeotu..... ;)

post-16758-1410961500951_thumb.jpg

Odesláno

podle toho,že silentblok má kovový obal, bude se do nápravnice lisovat, šroub silentbloku podle obrázku výstupky nemá--ty drážky v silentbloku budou určovat montážní polohu v nápravnici, myslím

• O 2 roky později...
Odesláno

Mám otázečku, při přejíždění nerovností se mi z pravé zadní strany ozve duté bouchnutí. Mám najeto 140000km, takže počítám s výměnou tlumičů a uložení, a přemýšlím, že bych vyměnil i tyto silenbloky, ať mám zadní nápravu v pořádku. Měnil jste je někdo? Jak to šlo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...