Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bola tu rozoberana hrdza na zadnych kotucoch. ja mam tiez hrdzu na nich a platnicky su uz v stadiu pred vymenenim neviem teraz ci koli tej hrdze mam vymenit aj kotuce alebo nie. Neviete mi niekto poradit?

V aute sa vozim zvacsa sam alebo mam dieta vzadu.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj pánové, prosím, potřeboval bych pomoct. Byl sem si vybírat nové (novější:)) auto a po projížďce asi tak 6km byl levý zadní kotouč horký až v něm praskalo, když chladl. /Prodejce tvrdí, že stačí víc (rozuměj móóc) prudce zabrzdit a že se to spraví... Podíval sem se do fora a dostal se až sem. Rád bych věděl, jaký druh kotoučů toto auto (307 SW 1.6Hdi/07) má - byl bych tedy moc rád, kdyby mi někdo poradil. VIN je:VF33H9HVC85011654 Díky moc :papa

Odesláno

5ekl bych že bude třmen špatnej může bejt pístek kouslej nebo přirezlej. Něco podobnýho jsme měl na 405 ale tam jsme zatáh ručku a povolil a na jednom třmenu zustalo vyset ovládání na ruční brzdu a brzdiloto.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já jsem si nechal vyměnit přední kotouče a destičky dnes. Cena 4700kč i s prací. Zatím si sedají, tak to moc nebrzdí, budu je pár set kiláků šetřit. V pondělí dopíšu výrobce.

Odesláno

k téme...

mám na predaj 2 sady na zadné kolwesá kotúče + ložiská originál SKF VKBD1011 ja som sa totiž ošuškal, v servise mi najprv povedali že mám s ložiskami, tak som zohnal za dobrú cenu a priamo pri výmene že vraj omyl a mám bez ložísk,

teraz neviem čo s nimi, ak má niekto záujem za 100 EUR

obidve spolu, ja som kúpil za 135 obe tak nech sa páči

Odesláno

Zdravím,prosím o informaci o předních(průměr) a zadních kotoučích(s ložiskem nebo bez+průměr),abych nekoupil něco jiného.

VIN: VF33HNFUC84595664

Předem moc děkuji za ochotu!!

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Trochu to tu po case ozivim..

Nadisiel cas menit predne brzdy komplet a napriek tomu, ze som uvazoval nad kotucmi + dostickami Ferodo, tie predne kotuce su ale oproti napriklad ATE nejake podozrivo lacne - Ferodo cca 37€ za jeden, ATE cca 55€. Uvitam nejake prakticke skusenosti s tymito znackami, nechcem aby mi to piskalo alebo vydavalo nejake ine zvuky a samozrejme dobre brzdilo.

Zaroven riesim, co sa zadnymi brzdami, nakolko kotuce vyzeraju tak, ako na obrazku - co je najlepsie v tomto pripade?

post-31293-14109620360402_thumb.jpg

Odesláno

Co sa tyka tych zadnych, tu je este fotka druheho - v horsom stave.

Auto zatial brzdi perfektne, ked som sadol do ineho, skoro som nedobrzdil...

post-31293-1410962036084_thumb.jpg

Odesláno

Mám Ferodo, kotouče+destičky-předek+zadek najeto od výměny přes 30000 Km nepíská to a brzdí to perfektně.Zadní kotouče jsem měl ještě v horším stavu a měnil jsem je viz. příspěvek 2/6/11 v 18:55

Odesláno

Super, mne vadi najma to piskanie, je to strasne.

Ja som myslel konkretne tieto kotuce:

http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;4246625;4246682;4247282;4323797;4323798;4323799|CT=5|PCT=4|CUR=2|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=245328|PDPID=245328|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0|

Tie performance su uz trochu drahe :)

Zaroven este riesim dosticky, Termo Quiet vs. Premier, neviete niekto aky je medzi nimi rozdiel?

Odesláno

Performance na 1,4 motor su asi tak \"trosku\" zbytocne :)

Zatial som viac nakloneny ATE, len nemam referencie na dosticky, tak kym kupim, zistujem co najviac informacii.

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...