Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mohl by mi prosím někdo podle vin doporučit přední i zadní kotouče a destičky.

VIN: VF33E9HYC84736210

Předem díky :cool:

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdravím přátelé,dlouho jen pročítám rady a návody,je to velmi užitečné,ale terpve teď jsem se rozhodl registrovat.Odchází mi zadní kotouče a potřeboval bych poradit zda s ložiskem či bez.Byl bych velmi vděčen za zjištění dle VIN.To je VF33HRHSB83177733 . Dík

Odesláno

Na podzim jsem byl na prohlídce v Pežo a vše O.K. Jen mi řekli, že mám orezlé zadní kotouče. Zřejmě proto, že jezdím jen sám nebo ve dvou a zadní brzdy nejsou tím pádem tolik vytížené kvůli omezozovači brzdného účinku. Doporučili to zhodit a stočit na soustruhu. Díval jsem se na to, jak se to dá sundat, ale nejsem si moc jistý jak to zhodit abych to nějak nerozšteloval. Na feldě to bylo jednoduché. Drželi to jen 4 šrouby. Tady to vypadá na povolení i ložiska a potom to dotažení musí být tak nějak akorát, néééé?:myslim Poraďte

Odesláno

tak podle toho jestli máš s ložiskem nebo bez,jestli bez tak sundáš kolo a ze zadní strany kotouče povolíš dva torxy,pak zepředu dvě hvězdičky a máš volnej kotouč

Odesláno

No, díval jsem se na to na podzim, tak už si to nemůžu moc vybavi. Ale mám pocit, že žádné hvězdičky jsem zepředu neviděl. Tak to vypadá na to ložisko. Tam to bude asi složitější, že?:myslim

Odesláno

no jestli tam máš ložisko tak musíš sundat tu krytku uprostřed kola,pak povolit matku která to drží k nápravě,tu musíš povolovat s nasazenym kolem a je možný že budeš potřebovat pomocníka aby ti brzdil a pak sundáš ten brzdič jak jsem psal nahoře

Odesláno

Jo, tak už je mi to jasné. Psals,,že někdo musí šlapat na brzdu, tak jsem myslel, že to nejde vytáhnout z brzdiče a musím to stáhnout zároveň s ním. Jde o to aby se to neprotáčelo... Ale jde mi o to, že když to budu zpětně dotahovat, tak dotahuji i to ložisko, né? Dotáhnout to nadoraz? Jde o to aby se pak nehřálo při velkem dotažení. Auto jsem nedávno prodal synovi a mám teď 5008, tak to nemám jak omrknout:mrk. Až dojede musím to zhlédnout prakticky.:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...