lordlacik Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Zdravím všetkych. Mám na venci štartéra zdretých asi 1/5 zubov a občas mi to pri štartovaní hnusne chrčí (lebo pastorok štartéra sa nemá o čo zaprieť a nenaštartuje). Musím skúsiť znovu. No a teraz sa mi začalo stávať to, že pastorok ostane vysunutý. V servise mi poradil výmenu venca a pastorka, ale bojím sa že po otvorení \"čriev\" bude nutná aj výmena spojky. Len pre info mám najazdených 170tis km. Čo Vy na to? Len pre info veniec štartéra je číslo 11. Dík veniec startera.bmp [upravil dne 27.1.2011 21:31 lordlacik] Citovat
ozzy56 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 a co chceš jako vědět??, je obvyklé, že se po demontáži převodovky kontroluje stav spojky a v případě, že má dost najeto, tak se preventivně vymění i ona--při jedné práci [upravil dne 27/1/11 21:36 ozzy56] Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 stav spojky uvidis po sundani prevodovky, to ti nikdo z krystalove koule nevyvesti, to se neda nic delat. Kazdopadne bych si pripravil aspon spojkove lozisko, kdyz uz se to bude delat, no a komplet sada valeo taky nevyjde zas tak hrozne, ja osobne dal do 106 1.0, ktera rocne najezdi do 3000km a je jako druhy auto v rodine komplet sadu spojky Starline z Kelly a vysla me asi na 900Kc. Ja to vetsinou delam tak, ze v Autokelly nakoupim v patek vse, o cem si myslim, ze by se pri praci o vikendu mohlo hodit a pak pouziju to, co skutecne potrebuju vymenit, nepouzity a nerozbaleny zbytek bez problemu vratim v pondeli a dostanu zpet 100% penez, takze neni pak problem s neocekavanym shanenim dilu narychlo [upravil dne 27/1/11 21:40 Ferry] Citovat
milda67 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Pánové když jsme u toho startování,tedka v zimě když mrzne, se mi stává,že při prvním ranním startu se startér vysune otočí motorem a pak začne bzučet jakoby jel naprázdno,musím parkrát zacvakat klíčkem a pak se chytne a startuje normálně.Před měsícem jsem měnil motor a ozubení se zdálo v pořádku jak na motoru tak na pastorku. Nevíte čím by to mohlo být? Pak je to už celý den dobré,dělá to je při první ranním zmrzlém startu. Citovat
Peta-k Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 hosi prosimvas ometli se mi zuby na pastorku a ten pritlacak jak vytlacuje pastorek myslite ze to jde koupit?a jaka by byla cca cena?jinak starter mam cca 2roky po repasy... Citovat
milda67 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 nejlepší je sehnat celej startér na inzerát nebo na vrakáči Citovat
Peta-k Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 kolik cca stoji? a urcite myslis sehnat celej starter a z toho ten pastorek vyndat ze? Citovat
milda67 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 záleží jak se ti podaří sehnat, většinou je to od 500 do 1500kč, ono se ti může stát,že ten co seženeš bude lepší jak ten tvůj tak těžko radit jestli ho rozebírat.to musíš pososudit podle stavu Citovat
Peta-k Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 ale ja ho mam cca 2 roky po repasy takze by mel bejt v cajku no uvidime jak bude vypadat...ale diky za info.... Citovat
Peta-k Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 nemuzu u nas nikde sehnat starter z peugeotu....asi u nas nebouraji:D:D:Dchci se zeptat nevali se nikomu doma?ze bych ho za slusnou cenu koupil. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 hosi prosimvas ometli se mi zuby na pastorku a ten pritlacak jak vytlacuje pastorek myslite ze to jde koupit?a jaka by byla cca cena?jinak starter mam cca 2roky po repasy... jak se to dá docílit s tím pastorkem? startuješ natočený motor? Citovat
Peta-k Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 jo to nevim jak je to mozny....taky to nechapu ale stalo se to... Citovat
Peta-k Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 chci se zeptat kolik cca stoji setrvak? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 jestli myslíš setrvák kvůli startování, tak nemusíš kupovat setrvák, je na něm nalisovaná věnec (ozubený),který se dá vyměnit samostatně Citovat
Peta-k Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 jo vlastne jo a ten venec stoji cca kolik? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.