Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem!

Prosím, můžete mi někdo doporučit někoho šikovnýho na výměnu rozvodů v Plzni nebo v širším okolí (klidně i Praha)?

Mám dva požadavky:

1. Chci být u výměny přítomen

2. Chci, aby to bylo udělaný pořádně (řádné napnutí řemenu předepsaným přípravkem)

Můj první požadavek asi těžko nějakej servis bude akceptovat :fnuk A proč u to chci bejt? 1. Ku****ky mě zajímá, jak se to dělá 2. Pro mě neznámým servisům moc nevěřim a pojedu tam jen v případě krajní nouze, kdy nebude jiná možnost :bacha Zatim jsem žádnej servis navštívit nemusel, takže nemám ani žádný zkušenosti... :roll

Díky za případný typy!

Odesláno

Taky, nebo v plzni Hartl a Jedlička to sou jedny z nejlepších servisů, Hartl je dražší, ale zase dělá 15 let vesměs jen peugeoty a čeké se u něj někdy i čtrnáct dní, má strašně práce. Jedlička je levnější, ale zase dělá víc jak deset let převážně citroeny, čekačka u něj tolika není má tam spoustu lidí.... K těmhle jezdím několik let já s něčím co nechci dělat, nebo na to nemám čas, osobně je znám už spoustu let a neznám věc co by nedokázali ... :)

Odesláno

godzila.01: díky za tip! Zrovna Hartl byl první, komu jsem psal mejla. Jenže mi slušně odpověděli, že má přítomnost při výměně možná není :( Pokud nikoho neseženu, asi si to nechám udělat u něj - po takovým skvělým doporučení... díky:papa

Odesláno

P.S.: Jinak cenová nabídka od Hartla: \"Cena za výměnu rozvodové sady/kladky+řemen a vodní pumpy/ + řemen alternátoru pokud je potřeba je 6-7000kč...........Rozvodové sady montojeme originál a nebo firmy SNR\"

Odesláno
godzila.01: díky za tip! Zrovna Hartl byl první, komu jsem psal mejla. Jenže mi slušně odpověděli, že má přítomnost při výměně možná není :( Pokud nikoho neseženu, asi si to nechám udělat u něj - po takovým skvělým doporučení... díky:papa

proč nezajedeš tam, kde ti bylo doporučeno, po domluvě budeš asi i přítomen výměně rozv. sady (když na tom trváš) a bude to pravděpodobně i za lepší cenu ???:myslim

Odesláno

Dívej, godzila01 je určitě dobrý borec, ale přečti si jeho peripetie v sekci 607. Přitom si troufám tvrdit, že za ně může spíš servis, než godzila.

A pak si přečti vlákno o straki007

Odesláno

Když jsem si auto kdysi přivez po koupi domů, zašel jsem za Hartlem, protože ho mám hnedka za barákem a on má na vratech \"STK-ME-Evidenční kontroly\" aby mi udělal tu evidenčku, protože se mi nechtělo na místní stanici STK do fronty. Stálo mně to půl dne čekání a 350 kaček. Pak mi teprv vysvětlil, že to pro něj zařizuje jakási paní, co to vozí do tý samý místní stanice STK a bere si kilo navrch za zprostředkování... žárovička do popelníku u něj stála 35 kaček...S jeho prací zkušenost nemám, ale ty ceny mne do budoucna odradily. Proto teď stojím s prasklým pérem jen kousek od něj, ale radši si to udělám sám až povolí ledy a budu u toho přítomen celou dobu a ještě si pohraju, protože mně vrtání v autě baví a nedělám to pro uživení, ale jako hobby. :P

A na rozvody si radši zajedu třeba za pp205, protože má tady samý dobrý reference a ještě si užiju výletu, ántož v tomhle autě mně baví i jezdit.

Odesláno

P607Olda: Dík za odkaz, to je hezký počteníčko. Ukládám si to do dlouhodobý paměti a možná využiju. Díky :super A nevíte, kde má Straki007 bydliště? Abych ho zbytečně neotravoval a pak nezjistil, že žije na druhým konci republiky?

hugo.v.r. : Jó, údržba auta a rochání se v něm je i můj koníček, když je na to čas. Jsem odchovanej škodou 120, pod kterou jsem strávil mládí :D Když musela pryč do starýho železa, skoro jsem to obrečel! Taky jsem nejradši, když si něco udělam sám. Mám ze sebe vždycky takovou radost... :D :D :D Zrovna včera jsem podle návodu tady na fóru vyrobil nový čidlo venkovní teploty a funguje :D Kéž by ty rozvody šli tak snadno jako to čidlo :myslim A i já si klidně za kvalitní prací dojedu i o nějakou tu hromádku kiláků navíc dál od bydliště.

Odesláno

Za většinu problémů na autě může servis, kde ho předcházející majitel nechával opravovat, to je bohužel krutá pravda .... :( Jezdím opravovat tam kde věřím že mi to udělají dobře, nikdy bych nedal auto někomu komu plně nedůvěřuji ... Moje doporučení plyne z dlouhodobě získaných zkušeností s lidma a za svým názorem si stojím ... :) Nikomu nic nevnucuju, at se každý rozhodne sám, jen jsem popsal svoje zkušenosti .... :mrk:papa

Odesláno

Hm, tak tahle přesně si to představuju i já, i když nemám tolik zkušeností. Stačí poslouchat lidi, vyprávějící o svých zkušenostech. Proto si radši dam tu práci a seženu někoho na exkluzivní doporučení a klidně si do Chomutova zajedu, z Plzně to zas až tak moc daleko neni - dá se to. Beztak jsem v Chomutově každou chvíli... aspoň teda s vlakem, autem jsem tam ještě nejel :myslim:D :D :D Než ty prachy dát nějakýmu votroubkovi, kterej kouká aby už byl čas oběda, dam je někomu, kdo si s tim dá práci a udělá to pořádně.

Díky!!! :papa

Odesláno

cune

jedná se spíš o to, že určité servis. zásahy na motoru (převodovce) by měl dělat ten, kdo tomu rozumí, denně se tomu věnuje atd.

nějakou tyčku nebo kulák vymění každý blbec :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ještě drobnej poznatek k tomu Hartlovi: včera jsem si to tam vyzvedl po výměně kuláků, tyček, pravýho homokloubu a levýho Phersonu, prostě mně už nebavilo se s tím prasit na parkovišti. Hned na první křižovatce jsem to málem nedobrzdil, protože kotouč a destičky byly totálně zašmírovaný... :grr

Zatím jsem na to dál nekoukal, nebyl čas ani nálada, tak doufám že to je jen prasečina a ne blbě nasazená manžeta.

Pár měsíců starý destičky a kotouče...jestli to nasáklo turch a nepůjde to odmastit, tak nevim. Hartl na mně nedělá dojem, že by se s ním dalo mluvit.

A to radši nepátrám, že pravej homokloub shledali totálně prasklej na vnitřní kleci. Akorát že jsem si ho den předtím pečlivě připravil na výměnu manžety, očistil a kontroloval. Holt mam blbý voči a neviděl jsem centimetr velkej kus vylomený klece. Servis mám asi tak 100 metrů, takže během přejetí krokem za dva rohy asi prasknout nemoh, nevymýval jsem ho, jen zvenku otřel...Ale nechci nikomu křivdit.

Na druhou stranu - přehodili mi ABS kroužek ze starýho kloubu na druhou stranu, kde byl odrbanej, za což jim sláva (a řekli si za to skromně litr, což je jinak polovina ceny novýho kloubu) ale měli s tím asi pěknou pakárnu. To je zase čin, kterej bych sám nezmák, nemaje nahřívátko a lisovátko.

Takže pocity smíšené.

Holt godzilo, k 607 se staví jinak než ke 406 a navíc seš mohutnější postava :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...