Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vypadá to, že nás bude víc, co ti neporadí ... :myslim

Já být blázen s pár tisícovkama v kapse navíc, koupím oboje a budu měnit podle nálady :D

Odesláno

ja kluci nevím... :myslim ty pavučinky jsou více dobové a přijdou.že se víc hodí k autu k těm nárazníkům.Ale ty intra jsou 17ky a budou pěkný na 605ťuli.sakryš..... :roker

Odesláno
ja kluci nevím... :myslim ty pavučinky jsou více dobové a přijdou.že se víc hodí k autu k těm nárazníkům.Ale ty intra jsou 17ky a budou pěkný na 605ťuli.sakryš..... :roker

trefil jsi to přesně záleží co chceš když koupíš pavučiny bude to stylovější když koupíš Intry tak to bude sportovnější

za mě Intra vzedne to auto

Odesláno

právě,že ty pavučiny ze Slovenksa nakonec jsou opravovaný a che za ně víc než sme se domluvili.I tak je to krásná cena,ale bojim se toho,že sou opravovaný.Ty Intra by měly být v pohodě.... a taky za krásné peníze a nemusel bych řešit dopravu do Čech

Odesláno

ještě mi kluci poradtě: nebudu škrtat když,když origo kola maj ET 48 a tyhle Intra 35? Popř.co byste volily za pneu abych neškrtal :myslim

Odesláno

jsem si vzpomnel, ze jsem byl kdysi obhlizet jednu 605, ktera jezdila na tehle kolech ze 607. na tech kolech vypadala naprosto luxusne a jsou trochu podobne tem INTRA diskum. sel bych do nich. :)

vand-5-jante-peugeot-a1451c7a0be0b5ae3-0-0-0-0-0.jpg

Odesláno
na 17 dej Michelin Primacy HP rozměr 225/45 skvělá guma za super cenu a škrtat nebudeš ;)

michelinprimhpao.jpg

[upravil dne 1/8/11 od Stuchy]

takže pneu 225/45 r17 a nebudu škrtat s tim ET?!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...