Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

thoy: Jak to souvisí s inzercemi GTi-6ek? :myslim dejme tomu, že Cyclony jsou kola z GTiček...ale ani nevidim odkaz na inzerát nebo proč to sem dáváš...??? :myslim

Odesláno

No moc jsem si ji neužil, docela dost mě to kaká, možná ji neprodám, mám dilema ... ale obávám se že když koupím druhé auto (za předpokladu že prodám 406) tak bude jedno auto muset trochu strádat, čehož se chci vyvarovat ...

• O 4 týdny později...
Odesláno

thoy: jj, tu znám, jezdí s ní syn zdejšího řezníka. Ale mam dojem, že když jsem jí viděl v bazaru před 2 lety, tak tam psali rok výroby 1998 :myslim a v té době měla najeto nějakých 165000 km, pokud si to pamatuju dobře. Teď jezdí už dlouho bez značek a dává tomu pokouřit. :(

Odesláno

Jj,to by se mohlo někoho dotknout ... :bacha

Nevím co myslíš na odpis vojto,ale stanova 306gti měla tak vyhoněné válce že měli kroužky vůli přes 1mm a i přesto měla 176 koní !!! Myslíš že je na odpis ???, :D řek bych,že by ještě spousty lidem natrhla prdel.:super

Odesláno

GTi-6 obvykle opravdu neni rodinny vuz ktery by se \"lechtal\".. ale tim ten argument konci :bacha Je to predevsim o tom jak se k ni chovas at uz pri udrzbe ale i pri jizde.. a to bez ohledu jak moc ji \"nakladas\" .......... kdyz nekdo jezdi jak dobytek od studeneho motoru.. brzdi jak dobytek bez toho aniz by nechal brzdy schladit.. vymeni olej jednou za X desitek tis. km pripadne tam leje neco co se pro zvyseny provoz nehodi ... atd. atd. pak je opravdu na odpis.. :roll

PS: A ver ze sem kolikrat 1.6ce \"nakladal\" vic nez GTi-6ce protoze ten vykon tam je a neporebuju ho hledat kazdej kilometr :D

Odesláno

přesně tak jak to napsal AKCZ jsem to myslel :) nakládání na studenej motor... atd brzdy atd... prostě všechno komplet já sem osobně motor nechával vždy zahřát, což sem se hodně omezoval. Ale to už je zas něco jinýho :D když je už S16 mrtvá. Jen říkám že to není auto s kterým se jezdí maximálně do 3 tis ot./min. :D na tom se snad všichni shodneme.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Stifler : Zrovna dnes jsem na ni koukal:aut Fakt pekna...:mrk

Saber : Taky jsem ten interier shanel, asi pul roku. Premyslel jsem o dovezeni celeho auta z UK. Ale pred casem se postestilo, a sedacky jsem sehnal:D

Odesláno

a odkial sa ti podarilo ten intros zohnat, tiez na tom \"pracujem\" ale vsetko UK povecine ... ked tak hod mi do SZ kde sa ti ho podarilo splasit nech mi ho niekto nezobere :D

Odesláno
a odkial sa ti podarilo ten intros zohnat, tiez na tom \"pracujem\" ale vsetko UK povecine ... ked tak hod mi do SZ kde sa ti ho podarilo splasit nech mi ho niekto nezobere :D

Nasly se tady na foru:super Musis vyckavat a hledat..:D Joo a jel jsem pro ne na SK:aut:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...