Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pár lidí ten motor shodilo ze skály i s autem a koupilo si 2,2 popřípadě 3.0V6 :aut:D

Co na tom chceš upravovat? Aby to bylo poznat, tak se do toho vysypeš tak, že pořídit tu V6 vyjde skoro nastejno;)

[upravil dne 22.1.11 18:09 MJSytic]

Odesláno

Nechci nikoho urazit , ale kdy si uvědomíte , že 406 JE limuzína a né sporták :bojim .

Na adrenalin si kupte něco jiného.

:xvul nenechte se zblbnout filmem TAXI

Odesláno

To auto jsem měl, na tom motoru není co vymyslet, je prostě slabej a nějaký větší úpravy jsou jen vyhození prachy, protože z toho stejně nebude nic co by za ty prachy stálo... :-/

Odesláno

dnes kamos kupil calibbru 2.0i 110kw ,a to uz ide odost lepsie ako nasa 1.8 16v a je to v podobnej cenovej relacii (starsie 1.8 16v)neviem aky mas rocnik ale keby si vymenil tak usetris este aj nejaky doplatok, len este je treba niekoho najst :D

Guest Džůny
Odesláno

Ten motor stačí na pohodlné cestování po okreskách a dálnicích, je relativně tichý a když se s ním umí, ani spotřeba není závratná. Ale upravovat to nemá smysl. Když chceš sport, kup 3.0 V6.

Odesláno

a nevite jestli by byl nejakej problém s výměnou motoru( třeba uchycení a tak) a kolik by tak mohl stát? Přemýšlel jsem nad sportovním filtrem, leštěny svody s laďákem, svičky a ještě pár drobnosti.

Odesláno
a nevite jestli by byl nejakej problém s výměnou motoru( třeba uchycení a tak) a kolik by tak mohl stát? Přemýšlel jsem nad sportovním filtrem, leštěny svody s laďákem, svičky a ještě pár drobnosti.

Doufám, že nechceš dávat 2.2 či 3.0 do svého auta??

To auto není uzpůsobeno na takto silné motory, počínaje slabými brzdami....

Fakt si raděj kup celou novou 3.0 a budeš to mít levnější.

Třeba tu:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=139984802&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=PETROL&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=Limousine&tabNumber=2

nebo

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=135937294&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=PETROL&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=Limousine〈=cz&pageNumber=1

Odesláno

Já jsem s motorem 1,8 16V spokojenej. Mám nalítáno 126500km. Po 15000km vyměním olej, filtry. Na svezení to bohatě stačí. Měl jsem Audi 80 1,8 66kw. Sice měla o 20 koní míň ale byla živější. Ale zase 406 pohodlnější. Časem mám zálusk na 407 kombi, taky asi 1,8 16V, ale zatím nejsou many. :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...