Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

umeni udelas ze vseho ale proš zrovna takove??? Klara potom tak pachti nebo co ? chceš udelat 106 AU AU AU

Odesláno

ja ti to reknu, u me je to uchylka ...na bouracky, ma to dokonce i nejake lekarske oznaceni,a le nevzpomenu si, jak se tomu rika, proste me to fascinuje, no.....

Odesláno
Napsán autorem Marlin

ja ti to reknu, u me je to uchylka ...na bouracky, ma to dokonce i nejake lekarske oznaceni,a le nevzpomenu si, jak se tomu rika, proste me to fascinuje, no.....

A nechceš vyfotit svoje nabouraný auto ? Půjč mi klíčky :D

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Marlin

A nechceš vyfotit svoje nabouraný auto ? Půjč mi klíčky :D

hele, ja si to nabouram sam a umelecky :D

Odesláno

Mne to teda taky jako umeni nepripada - i kdyz je fakt, ze se taky obcas rad kouknu na lehce pomuvhlany auto, ale co je moc, to je moc - a tohle vypadalo jako peknej smrtak!!! A dela se mi pekne blbe z toho, kdyz jedu nekam na dalekou cestu, mrskam si to 150km/h a najednou neco podobnyho vidim ... to hned rucicka na tachaci klesne na nejakych 80km/h...

Fuj

Fuj

Odesláno

no, ono ani jedno neni smrtak. Z toho Civica vylezl neposkozen, a z ty vectry mel jen par pohmozdenin a snad zlomenou ruku,. Ale obcas to je fakt kruty.:bojim

Odesláno

Marlin: To neni umění, fotit to na vrakáči. Fo? to přímo na silnicích a to pak bude vono. Pak Tě ta úchylka možná přejde. A pujč Vectorovi auto a můžeš začít se skutečným uměním od svýho auta.:D

Odesláno
Napsán autorem Driver

to Marlin: jestli máš takovou úchylku tak se koukni na film Crash, to je s podobnou tématikou :D

Pěknej humáč, i když některý holky celkem good!! :D:cool:

Odesláno
Napsán autorem Driver

to Marlin: jestli máš takovou úchylku tak se koukni na film Crash, to je s podobnou tématikou :D

hele, on to nekdo zna krome me :D:D:D tak tenhle film mam doma na videu a tu a tam na nej mrknu :D:D:D dobri blazni

obcas taky neco vyfotim na silnicich, ale budto me tam nepustej, nebo nemuzu zastavit, holt smula no, ale videl jsem uz ledascos, no.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...