Marlin Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 jak rekla Klara, umeni nelze definovat, proste umeni udelas ze vseho, takze tady je par fotek bouracek, co jsem se snazil umelecky vyfotit... Citovat
Guest ZILA Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 umeni udelas ze vseho ale proš zrovna takove??? Klara potom tak pachti nebo co ? chceš udelat 106 AU AU AU Citovat
Marlin Odesláno 8. leden 2005 Autor Odesláno 8. leden 2005 ja ti to reknu, u me je to uchylka ...na bouracky, ma to dokonce i nejake lekarske oznaceni,a le nevzpomenu si, jak se tomu rika, proste me to fascinuje, no..... Citovat
vector Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 Napsán autorem Marlin ja ti to reknu, u me je to uchylka ...na bouracky, ma to dokonce i nejake lekarske oznaceni,a le nevzpomenu si, jak se tomu rika, proste me to fascinuje, no..... A nechceš vyfotit svoje nabouraný auto ? Půjč mi klíčky Citovat
Marlin Odesláno 8. leden 2005 Autor Odesláno 8. leden 2005 Napsán autorem vector Napsán autorem Marlin ja ti to reknu, u me je to uchylka ...na bouracky, ma to dokonce i nejake lekarske oznaceni,a le nevzpomenu si, jak se tomu rika, proste me to fascinuje, no..... A nechceš vyfotit svoje nabouraný auto ? Půjč mi klíčky hele, ja si to nabouram sam a umelecky Citovat
Guest ZILA Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 vector no nevim jestli to bude pro neho to fascinujuce Citovat
Péťa Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 Nejak nevidim to umeni Mozna, kdyby druha fotka byla plna kapek od deste, ale na ty ostatni ani Photoshop nestaci. :papa:papa Citovat
Neon Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 Mne to teda taky jako umeni nepripada - i kdyz je fakt, ze se taky obcas rad kouknu na lehce pomuvhlany auto, ale co je moc, to je moc - a tohle vypadalo jako peknej smrtak!!! A dela se mi pekne blbe z toho, kdyz jedu nekam na dalekou cestu, mrskam si to 150km/h a najednou neco podobnyho vidim ... to hned rucicka na tachaci klesne na nejakych 80km/h... Fuj Fuj Citovat
Marlin Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 no, ono ani jedno neni smrtak. Z toho Civica vylezl neposkozen, a z ty vectry mel jen par pohmozdenin a snad zlomenou ruku,. Ale obcas to je fakt kruty. Citovat
Neon Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 Tak dobře...beru zpět neni to FUJ FUJ, ale jenom FUJ:) Citovat
John Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 Marlin : nechci bejt nějaký detajlista ale ta Honda není Civic ale Accord, alepson podle předku a světel. Citovat
Driver Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 to Marlin: jestli máš takovou úchylku tak se koukni na film Crash, to je s podobnou tématikou Citovat
Hadra Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 a kde to vůbec sháníš....vy máte vrakáč?? Citovat
Petr605 Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 Marlin: To neni umění, fotit to na vrakáči. Fo? to přímo na silnicích a to pak bude vono. Pak Tě ta úchylka možná přejde. A pujč Vectorovi auto a můžeš začít se skutečným uměním od svýho auta. Citovat
Operator Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 Napsán autorem Driver to Marlin: jestli máš takovou úchylku tak se koukni na film Crash, to je s podobnou tématikou Pěknej humáč, i když některý holky celkem good!! :cool: Citovat
Marlin Odesláno 10. leden 2005 Autor Odesláno 10. leden 2005 Napsán autorem Driver to Marlin: jestli máš takovou úchylku tak se koukni na film Crash, to je s podobnou tématikou hele, on to nekdo zna krome me :D:D tak tenhle film mam doma na videu a tu a tam na nej mrknu :D:D dobri blazni obcas taky neco vyfotim na silnicich, ale budto me tam nepustej, nebo nemuzu zastavit, holt smula no, ale videl jsem uz ledascos, no..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.