Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se předem, ale nenalezl jsem v hledání ceny předního a střešního skla na 307SW r.v. 2006. Může mi to někdo sdělit?

Odesláno

Tak jsem to zjistil. V autorizovaném servise čelní sklo 9.148,- s prací cca 12.000,- Kč. Vrchní 16.500,- Kč - s prací cca 23.000,- Kč. Celkem bratru 35.000,- Kč. Na jakou částku si pojišťujete skla u SW? Na pojistce to hodí cca o 1.000,- Kč navíc.:bojim:bojim

Odesláno

čau já mám připojištěny čelní sklo a cenu jsem si dal na 15000Kč. Pak jsem to sklo i měnil a tak tak jsem se vlezl do té ceny,ale určitě je to lepší mít připojištěny.

Odesláno

já myslím, že to střešní asi pojistit nejde, nebo se pletu? Jinak jsem dostal v listopadu ránu kamínkem do předního okna, udělala se mi tam mírná prasklinka, tak jsem jí nechal zalepit, aby tam nešla voda a do teď to drží, nepraská. Byl jsem už i na STK a nevšimli si toho. Když mi to lepil, tak jsem se ptal na cenu nového a řekl mi cca 15tis. Pojistku nemám, tak doufám, že to nepraskne dál a vydrží.

Odesláno

Připojistit (i u zákonné pojistky) se dá jen čelní sklo a to vřele doporučuji cenu pojistky mi zvedlo o 100 Kč a pjišťovna zaplatila za nobvé sklo 15000 (dešťový senzor je drahá sranda)

Odesláno

Také mne trefil kámen. Ve značkovém servisu mi řekli , že cena s výměnou 24.450 šel jsem do kolen. Pojistku mám do 20. Za neorigo sklo i s výměnou jsem zaplatil 15 600,-.:grr

Odesláno

Ja som kúpil čelné sklo na moju 307 za 81,-EUR + lepidlo, dokopy rovných 100,-EUR + 20,-EUR výmena u kamaráta. Ako vidím veľmi dobre som kúpil to sklo. Objednával som to u www.jumaz.sk.

Odesláno

přední sklo 12 000,-

zadní sklo 12 000,- vše včetně práce v origo servisu. Mám připojištěné čelní sklo na 10 000,- za 500 kč na rok. Tzn při poškození bych si doplatil 2000,- (pokud bych šel do origo servisu). Zadní připojištění nemám a teď mi z ničeho nic samo prasklo. Hodil jsem to na havarijni pojistku (mám spoluúčast 5% nebo min 5 000), takže pokud to pojišťovna uzná, měl bych dostat 7 000 zpět.

Odesláno

Protože

je klasické čelní sklo nějak odděleno od toho střešního a pak se jedná o klasickou výbavu auta, což máte zohledněno v ceně vozidla, v tom případě se uvede jen do specifikace a výbavy vozidla a nemusí se připojišťovat. V tom případě ale podléhá spoluúčasti, která je z havarijního pojištění 5% min.5000,-Kč . Tolik citát pojišťovny Kooperativa. :roll:roll

Odesláno

Hm, v AXA mam ku zakonnemu pripoistene vsetky skla na aute. Vratane stresneho. Stalo ma to to 15 eciek navyse. Je tam 20% spoluucast.

Mam sice aj havarijne poistenie ale kedze pri cerpani z tohto by mi mohli kratit bonus na havarijne, tak som si dal pripojistenie aj ku zakonemu pri ktorom bonus nemenia.

Odesláno
U České pojišťovny jde k povinému ručení připojist čelní sklo i všechna skla včetně panoramatického. Dělám v ČP :papa
Vím, již jsme spolu jednali.:papa:papa
Odesláno

u nás u České pojišťovny žádná spoluúčast z připojištění čelního či všech skel není...A nekrátí se žádný bonus za bezeškodný průběh!!!:papa

Odesláno

o proti komu? dej konkrétní cifry a pak se o tom můžeme bavit... Otázka je zda si něco málo připlatit a nemít spolučast a nepřijít o bonousy a nebo platit méně a pak doplácet tisíce za spoluúčast... viz zde např. to je něco podobného:

Odesláno

Tahle polemika by se mohla táhnout i týden, tolik aspektů v sobě zahrnuje - věk, místo bydliště, bonusy, značka auta, jeho stáří, spoluúčast a mnoho, mnoho dalších. Takže je pro každého jiná cena nemáme všichni stejné parametry a požadavky. Takže nemá smysl dávat konkrétní čísla. Já to zkoušel na sebe u mnoha pojišťoven a je jedna z nejvyšších. To jsem se snažil zadával stejné parametry. Tak se nezlob, ale sám to určitě tušíš, či víš.:papa

Odesláno

pojisteni vsech skel na 10.000,- u CSOB se spoluucasti 500,-. Meneno, po dohode s opravarem byla cena vymeny skla (nemam senzor) 9.990,-. Normalne je sazba u 307 za predni sklo bez senzoru cca 12.000,-. Takze mi vlastne ze sveho slevil, ale lepsi nejaky kseft nez zadny...

u aut, kde jsou takove \"vymozenosti\", se s vyssimi naklady musim pocitat nebo je kompenzovat pojistkou (taky vetsinou vyssi). se neda nic delat...

Odesláno

Taky mám připojištěný čelní sklo za 500,- ke klasické havarijce. V případě výměny skla to nemá vliv na bonusy. Na Vysočině, kde se silnice štěrkují a nesolí dobrá věc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...