Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tak nejsem sám ! Taky jsi byl moc aktivní a chtěl jsi to prostě odšroubovat ? Já tam asi nacpu nějaký papír a nebudu to řešit, ale pro jistotu to tady budu sledovat :o Jinak po vánocích jsem měnil koženou manžetu z tuningplus.cz a mohu doporučit.

Odesláno

Já jsem aktivní nebyl, bejvalej majitel to měl slepené silikonem a těď se to uvolnilo :(

....asi to tak zase udělám i já :myslim

Kupovat celej ten kloub se mi nějak nechce, když to funguje... jen zůstává občas koule v ruce:roll

• O 4 roky později...
  • O 3 týdny později...
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

Podarilo sa mi guľu vytiahnuť naozaj smerom hore, je potrebná dosť veľká sila, ale podarilo sa, kožu na guli som si dal opraviť u pani Daniely Richtaríkovej, spravila mi to rýchlo, perfektne a lacno, aj z poštovým poplatok ma to stálo 10 €, nová guľa od peugeotu stojí 39 € plus robota. Ďakujem pekne, takže som ušetril. Kontakt na pani

Telefón: 0905 463 132

http://www.volanty.szm.com

E-mail: daniela.richtarikova@zoznam.sk

obšíva aj volanty a ostatné kožené veci, v utorok som to posielal a vo štvrtok v tom isto týždni som to mal už naspäť.  Úplne že SUPER :mrk:):myslim:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...