Driver Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 Potřeboval bych opískovat a znovu nastříkat al disky. Nevíte o někom kdo by to třeba udělal bokem v práci za rozumnou cenu? Jinak mi bylo nabídnuto za 800,-/kolo i s barvou. Ale to vyjde na 3200,- a do toho se mi moc nechce. Citovat
Xaverious Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 Taky by se mi to hodilo .. my hlinikace uz nejsou takovy jaky by meli bejt a jeste se z nich loupe stara barva Citovat
Garfield Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 I já bych to potřeboval! Až někdo sežene, tak si tedy dáme vědět. Citovat
Fx Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 V Jesenici to pry nekdo umi kolem 400/kolo... zkuste se zeptat Operatora, ten tam snad bydli... Citovat
Fusion Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 já si to dělal sám = velká jebačka, ale velká radost cca 1500 za vše, pár letních víkendů, raději bych to dělal v zimě v dílně Citovat
Fx Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 Doporucuju spis komaxit, to prave delaji v Jesenici. Akryl tolik nevydrzi... Mel jsem ho na kolech Imprezy a pak stejne musely do komaxitu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.