bajza206 SW Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Já myslel že dáváš nějaký s displejem. Nevím kam bych ho umístil. Když by jsi dal origo tak se ti budou senzory zobrazovat na obrazovce mezi budíkama ale cena bude asi trochu jinde ale ORIGO je ORIGO Citovat
MotoMoto Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 To by mě zajímalo kolik by stálo origo. Prý je vzadu kabelový svazek na to připravený a stačí jen zapojit čidla a nastavit v BSI, nemá s tím někdo zkušenost? Citovat
golias Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 když jsem měl dole nárazník tak tam byli vyznačený přesně místa na čidla, tak mi to trochu ulehčilo práci. Jinak originál je podle mě zbytečnej a drahej, dival jsem se do serviceboxu a jedno čidlo 2324.- a to ječtě nemáš držák čidla a řídící jednotku s reprákem. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Podle service boxu by to vyšlo kolem 14 000,- jenom díly. Instaloval jsem si na 407 origo, ale měl jsem je z bouračky, takže cena byla poněkud nižší. Citovat
filas1 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Jasně, originál je zbytečně drahej, ale zase pěkně ukazuje na obrazovce navigace.... Citovat
MotoMoto Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 No kdyby to bylo jen vyvrtat a osadit čidla a zapnout přes PC tak bych i možná do toho šel, ale pokud se tam musí ještě dávat více věcí tak je to o ničem. Citovat
bajza206 SW Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 no ještě tam musíš dát jednotku a zapojit kabely od čidel:D Citovat
golias Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 no mě jaksi chybí ta obrazovka a navigace.:D:D Citovat
bajza206 SW Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Tobě by byla houby platná jako mě ukazuje to jen na verzi CAN-CAN a ta je až po r.v.2006 Citovat
golias Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 originál má akorát větší průměr čidel já tam mám teďka 19mm, ale ta příprava je tam tak na 22tky. Jinak je to jedno službu to udělá stejnou. Citovat
Guest PetrSvetr Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Ahoj, mám problém s protažením kabelu z prostoru motoru do kabiny/někam pod palubku. Nechci zavádět nové vlákno, když se týká prk. asistenta. V zadním nárazníku mám origo, na předek jsem si koupil malou sadu s displejem. Montáž do nárazníku bez problémů, pouze jedno čidlo jsem musel pootočit, protože se \"chytalo\" SPZ. Jak jsem psal mám problém, kudy to protáhnout:(. Nemáte někdo radu? I montáž na palubce je v pohodě. Jo ještě informace, na konci je konektor asi 6*3mm. Díky Citovat
filas1 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 A co to protáhnout pod autem? V prostoru pod nohama řidiče je průchodka do kabiny, vedou tam kabely od nezávislého topení. Přímo z motoru jsem zatím žádné kabely neprotahoval. Citovat
bajza206 SW Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Napravo v kasliku u spolujezdce za pojistkama vlezeš pod blatník(nad podběh) a pak krásně do motoráku mam to taky tak tažený Citovat
Guest PetrSvetr Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Hmm a u toho kastlíku jsem klečel v neděli a pokoušel se vytáhnout to kolem konektoru s kabelem do dveří. Kouknu na to. Díky za radu. Citovat
Agrafik Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Pro upřesnění. Originál kromě zobrazení ještě pípá v reprácích podle toho, které čidlo chytá - předek,l zadek, boky ... Takže není třeba moc hledět na obrazovku. Citovat
Tango C8 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 A co to protáhnout pod autem? V prostoru pod nohama řidiče je průchodka do kabiny, vedou tam kabely od nezávislého topení. Přímo z motoru jsem zatím žádné kabely neprotahoval. Tak proto tam je tá díra . Já se divil naco. Citovat
autoelektrika Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Zdravím,tak si tady pročítám toto téma a chtěl jsem poradit lidem,kterým to hlásí,že mají vozejk a nefunguje parkovací.Zkontrolujte si průchodku do zadních vrat a pravděpodobně budete mít přelámanou hadičku na ostřikovač a stéká to po svazku dolu k levému světlu na konektory okolo světla.Je tam nasvorkovaný i tažný a jak ty konektory jsou mastné od té vody,tak to propojuje odpor žárovek.To je tak všechno.... Citovat
Milan+ Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 v tom svazku za kastlikem jsou nachystány tři nebo čtyři žíly volných drátu na nějaké instalace a u modelu do 2006 se dva z nich používaji na bufik,mam to tak natažené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.