Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Já myslel že dáváš nějaký s displejem. Nevím kam bych ho umístil.

Když by jsi dal origo tak se ti budou senzory zobrazovat na obrazovce mezi budíkama ale cena bude asi trochu jinde :D ale ORIGO je ORIGO

Odesláno

To by mě zajímalo kolik by stálo origo. Prý je vzadu kabelový svazek na to připravený a stačí jen zapojit čidla a nastavit v BSI, nemá s tím někdo zkušenost?

Odesláno

když jsem měl dole nárazník tak tam byli vyznačený přesně místa na čidla, tak mi to trochu ulehčilo práci. Jinak originál je podle mě zbytečnej a drahej, dival jsem se do serviceboxu a jedno čidlo 2324.- a to ječtě nemáš držák čidla a řídící jednotku s reprákem.

Odesláno

Podle service boxu by to vyšlo kolem 14 000,- jenom díly. Instaloval jsem si na 407 origo, ale měl jsem je z bouračky, takže cena byla poněkud nižší.

Odesláno

No kdyby to bylo jen vyvrtat a osadit čidla a zapnout přes PC tak bych i možná do toho šel, ale pokud se tam musí ještě dávat více věcí tak je to o ničem.

Odesláno

originál má akorát větší průměr čidel já tam mám teďka 19mm, ale ta příprava je tam tak na 22tky. Jinak je to jedno službu to udělá stejnou.:myslim

• O 1 měsíc později...
Guest PetrSvetr
Odesláno

Ahoj, mám problém s protažením kabelu z prostoru motoru do kabiny/někam pod palubku. Nechci zavádět nové vlákno, když se týká prk. asistenta. V zadním nárazníku mám origo, na předek jsem si koupil malou sadu s displejem. Montáž do nárazníku bez problémů, pouze jedno čidlo jsem musel pootočit, protože se \"chytalo\" SPZ. Jak jsem psal mám problém, kudy to protáhnout:(. Nemáte někdo radu? I montáž na palubce je v pohodě. Jo ještě informace, na konci je konektor asi 6*3mm.

Díky

Odesláno

A co to protáhnout pod autem? V prostoru pod nohama řidiče je průchodka do kabiny, vedou tam kabely od nezávislého topení. Přímo z motoru jsem zatím žádné kabely neprotahoval.

Guest PetrSvetr
Odesláno

Hmm a u toho kastlíku jsem klečel v neděli a pokoušel se vytáhnout to kolem konektoru s kabelem do dveří. :) Kouknu na to. Díky za radu.

Odesláno

Pro upřesnění. Originál kromě zobrazení ještě pípá v reprácích podle toho, které čidlo chytá - předek,l zadek, boky ... Takže není třeba moc hledět na obrazovku.

Odesláno
A co to protáhnout pod autem? V prostoru pod nohama řidiče je průchodka do kabiny, vedou tam kabely od nezávislého topení. Přímo z motoru jsem zatím žádné kabely neprotahoval.

Tak proto tam je tá díra :myslim. Já se divil naco.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,tak si tady pročítám toto téma a chtěl jsem poradit lidem,kterým to hlásí,že mají vozejk a nefunguje parkovací.Zkontrolujte si průchodku do zadních vrat a pravděpodobně budete mít přelámanou hadičku na ostřikovač a stéká to po svazku dolu k levému světlu na konektory okolo světla.Je tam nasvorkovaný i tažný a jak ty konektory jsou mastné od té vody,tak to propojuje odpor žárovek.To je tak všechno....

Odesláno

v tom svazku za kastlikem jsou nachystány tři nebo čtyři žíly volných drátu na nějaké instalace a u modelu do 2006 se dva z nich používaji na bufik,mam to tak natažené.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...