Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to by němělo. Máš napájení dobře zapojené? Nevím přesně, kolik má ten zesilovač výkon, ale možné to je, ale že by až tak, že by jsi to poznal. :o

Odesláno

A o koľko ti to zvýšilo spotrebu? Každé zapnuté elektrické zariadenie má vplyv na spotrebu ale že by to bolo až tak citeľné si nemyslím.

Odesláno
No cca o litr a půl :-/ ... z původních 6,5 mám ted průměr na 8 :(

nesuvisi s JBL...

ale nieco sa deje urcite... spatna nafta, vstreky, sanie... cokolvek

napichni na dia a budes mudrejsi... sory za OT

Odesláno

pohladaj tunak na fore, uz sa tu nieco popisalo o zlych startoch za tepla...

aby sme neodbocili od zmyslu temy o JBL, tak neni dobre rozvadzat temu inym smerom aby vlakno nestratilo

pre buducich citatelov zmysel :papa

Odesláno

Pro:adam.bogocz urcite to ma vliv na spotrebu myslim ze realne cca 0,1-0,2l

Predpokladem je dobra baterka altik a regulace,ale predevsim pokud si pustim hlasiteji hudbu sedim v kresle a necham se \"unest\" bude to spis pedalem plynu :D

Jinak slduju toto vlakno a musim napsat ze bych asi nebyl tak moc odvazny koupit klubo dratu a z toho udelat hudbu v aute.

Odesláno

No spotreba je zpusobena něčím jiným... mám problém v motoru :-/... a k tomu klubku drátů :D z toho klubka jsem použil jen konektory, ty dráty byly tááák zapletené že se to nedalo :( .. ale operace se zdařila, audio fičí parádně :aut

Odesláno

Spotřeba: nebude to tím, že se ochladilo. Mě to třeba teď ukazuje, když je motor studený a jedu z kopce na \"volnoběh\" i 6l/100km a jak jedu na rovině 6.5l takže to prostě víc žere:o. Nebo si více vychutnávaš hudbu a více na to šlapeš.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Určitě, ale ten rozměr těch JBL výšek je fakt maximum.. cokoliv takového nebo menšího by tam šlo.. u JBL je to uchycene za packy, takže určitě třeba zvážit jakým způsobem se ty vyskace dají pridelat... Nafotim ti tu díru až se můžeš podívat jak je to s místem

Odesláno
vyzera to fajn..len aby k tym vyskam co ja budem chciet davt boli taketo krytky, co prekryju ten vyrez....sand budu a ak nebudu tak pojdu vysky inam..dikes za foto

ake tam chces dat ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...