Lada78 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Zdarec panove Sice to sem az tak moc nepatri, ale potrebuju poradit. Konecne jsem se dostal k zapojeni zesilovace Alpine a ted kudy se dostat z kabiny k motoru na baterku. Nemate nekdo nejakej napad aniz bych musel rozebrat pul pristrojovky? Je tam nekde nejaka pruchodka? Napajeci kabel je na tloustku cca.1cm. Prdem diky za napady. Citovat
adam.bogocz Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Tak mám teda verzi pro sedan...jak to uděláme? Jsem z Ostravy. Vyřídíme to poštou? Citovat
Lada78 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 No problem z je, stal jsem u toho pres hodinu a nic jsem nevymyslel Citovat
Vítek1 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 407 nemam a vydel jsem jen parkrat ale pruchodku si myslim ze ani nenajdes. je tam jen par volnych dratu. pokud nutne neco tak na prasaka vrtak a nejlepe co nejdal od BSI. ale zkus pockat treba nekdo o nejake dirce vi Citovat
Lada78 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Samozrejme ze pockam, zitra se na to vrhnu znova a prinejhorsim aku neni muj nepritel;) Citovat
adam.bogocz Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Subwoofer je pro všechny modely 407 stejný. [upravil dne 14/4/12 12:29 od HonzaZ] Není pro všechny stejný, coupé má jiný.. stejný je jen pro SW a SEDAN Citovat
baffy Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Hm,SB udáva pre všetky modely rovnaké OEM číslo:myslim Citovat
Lada78 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Vitku, co nejdal od BSI jsi myslel z mechanickeho poskozeni, nebo kvuli nejakemu ruseni jednotky? Citovat
l.kecal Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Zdarec panove Sice to sem az tak moc nepatri, ale potrebuju poradit. Konecne jsem se dostal k zapojeni zesilovace Alpine a ted kudy se dostat z kabiny k motoru na baterku. Nemate nekdo nejakej napad aniz bych musel rozebrat pul pristrojovky? Je tam nekde nejaka pruchodka? Napajeci kabel je na tloustku cca.1cm. Prdem diky za napady. Zdar, když jsem opravoval spínač na plynu, tak jsem si všiml, že tak 30cm nad brzdovým pedálem je průchod do motoru. Tím bys to mohl protáhnout. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Adame, jak jsi přišel na to, že v coupé je jiný? Citovat
adam.bogocz Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Někde to tu bylo na fóru vyfocené.. nebo spíš nějaký dokument ze SB kde bylo vidět že by tam ani nevlezl, on se montoval směrem k zadnímu světlu a né nad kolo ... alespoň tak mám ten obrázek v hlavě zapamatovaný snad se nepletu... ale je fakt že když jsem otevřel SB tak je to značené jako 6265 K5 ... někde se to tu řešilo, ale asi ne v tomto tématu Citovat
Lada78 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Uz mam hotovo, otvurek nalezen, zesilovac zapojen a zvuk super. Citovat
Vítek1 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Vitku, co nejdal od BSI jsi myslel z mechanickeho poskozeni, nebo kvuli nejakemu ruseni jednotky? ne kvuli vode uz jsem videl peugeota kterej mel kabel k zesu nad BSI a popraskal mu tesnici tmel nemel v motoru na kabelu smicku a voda prolinala do jednotky rok se hledala zavada ruznejch blbosti az se prislo na tohle. Kudy jsi to nakonec protah Citovat
Lada78 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Vitku, sem to nepatri. mas to tady:http://www.peugeot-club.com/topic/33274-repro-p-407/ Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 takže l.kecal poslal jeho zesilovač a musím říct že to hraje úplně jinak.. hlavně basy, mám je na +9 a LOUD režim a furt nic... s tím zesákem co jsem tam měl předtím to dunělo jako prase, tak nevím ... není tu nějaký ochotník kdo má JBL montované z fabriky a má SW, že by ověřil ten kód zesilovače, zda-li to fakt je tak jak jsme psali? ... já bych čekal že když v SW je basák nejdál, tak že tam budou basy nejvýraznější a né nejslabší :/ mohl by se takto chovat poškozený zesilovač? [upravil dne 4/5/12 06:35 od adam.bogocz] Citovat
l.kecal Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Ahoj, já sice nemohu porovnat, jelikož jsem jiný JBL neslyšel. Ale co jsem to měl zapojené, tak bych řekl, že basy byly pořádný. Klepalo celé auto. A podle mě, kdyby byl poškozený výstup na basák, tak by nehrál vůbec. Snad se vyjádří někdo kdo má montováno z fabriky.. Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Jo no.. vzpomněl jsem si na jedno video o zjišťování polarity repráku a ten týpek co to předváděl zmiňoval že kdysi JBL obrácelo polaritu středobas, že neví proč, ale dělali to, teď už to prý nedělaj... tak si říkám jestli celá ta souprava kterou máš, byla už neotáčená a já měl starší(jakože 100% mám) která by mohla být otočená... pak by ty zesáky nemusely sedět Citovat
l.kecal Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Tak možný to je a vysvětlovalo by to, že tobě to neduní a mě jo. Pokud by to tak bylo, tak by bylo řešení přetočit mezi sebou dráty. Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 no.. to bych musel přetočit všecky středobasy, protože jak přetočit 4 žilový SUB nevím :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.