Qcko Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Niektori ludia hovorili ze ju tam staci narazit, ja som vsak nepouzil tie zeleza co boli k tomu, teda az na 2 kusy, ktore som si pekne rozmeral na stredovu konzolu, vrtol 4 diery a dal napevno, ale zevraj to tam staci narazit medzi sedacku a konzolu, inak spracovanie je solidne, odkladaci priestor dost velky a zozadu to ma drziak na 2 pohare Citovat
BigDaddy Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Ja som objednal tú 3-ku len z Aukra trošku drahšie asi o 3stovky+100poštovné ale už čo narobím:myslim Nevadí hlavne že Bude :D Citovat
ferrari Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Qčko a nemáš detailnejšie fotky montáže tej opierky. Inak, máš super poťahy:mrk PS - mne by stačila aj 1ka (dokonca na tých záberoch vyzerá tak štíhlejšie, krajšie...len či mi to tam pasne:myslim [upravil dne 23.1.2011 18:02 ferrari] Citovat
marko306 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 bez urážky, ale som odporcom takýchto vecí, ktoré musia byť na surovo našróbované do plastov interiéru(neorigo opierky, držiaky na telefóny...atď) Citovat
ferrari Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 No, to je pravda, preto by som to aj chcel vidieť live... Citovat
dzavel Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 1 loketka 2 loketka 3 loketka 4 loketka 5 loketka 6 loketka Dneska jsem byl omrknout opěrky. 1 loketka: rozměrově ideální. Není moc přebubřelá a mezi sedadly je mala mezera. Vrch je imitace koženky. Konzole je plastová a loketka se dá odklopit (mám ji doma:D) 2 loketka: je podle mě nepoužitelná, protože se nedá odklopit. 3 loketka: rozměrově celkem macek (mezi sedadly není skoro místo) a pokud máte sedadlo uplně dole, tak loketka bude moc vysoko. Vrch je imitace koženky. Konzole je plastová a loketka se dá odklopit. 4 loketka: rozměrově je podobná 1, ale kovová konzole se mi zdála huře upevnitelná. Vzhled je lesklý plast (asi ne moc praktické) a kousek imitace koženky. 5 loketka: nebyla skladem 6 loketka: rozměrově je nejtenčí (logicky má tak nejmenší uložný prostor) a v autě se mi líbila nejvíc. Plastová noha se umisťuje na kovovou konzoli. Loketka je odklopná. Vše pouze přiměřeno v 306kombi. Snad to někomu pomůže při výběru;). Citovat
MilanF1 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Díky za hezké info. Já jsem objednal jednu v AK, myslím, že odpovídá čtyřce. tak uvidíme. Jenom čekám až mi ji naskladní na pobočku k vyzvednutí ... mohla by tam být i P-C slevička Citovat
fe-re Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Ja som objednal tú 3-ku len z Aukra trošku drahšie asi o 3stovky+100poštovné ale už čo narobím:myslim Nevadí hlavne že Bude :D mas ju drahsiu ale myslim ze ty mas ten potah na rozdiel od tej trojky kozeny... Citovat
ferrari Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Ach jo, fajn info, ale prišla neskoro, už to nestíham objednať :( A stihol som [upravil dne 26.1.2011 18:13 ferrari] Citovat
Guest ivo67 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 když ji tam namontuji,půjdou otvírat zadní okna.? (jsou v ele..) Citovat
marko306 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 prečítaj si celé vlákno, písal som o tom. Fungovať ti to bude, ale sa nedostaneš k ovládačom. Citovat
Guest ivo67 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Fungovať ti to bude, ale sa nedostaneš k ovládačom. ?? Tak jak je otevřu když se k nim nedostanu..:myslim Citovat
MilanF1 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Ptal jsi se na funkčnost, ta bude zachována, jenom je nebudeš moci ovládat Já se zase nedostanu k výhřevu sedaček, stejně mi řidičova nejde, spolujezdec bude mít smůlu Citovat
BigDaddy Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Takže dnes došli veci z aukra,a aj som hned namontoval ale žiadne úpravy len som našróboval priložené šróby Citovat
pug306 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ja si nemozem pomoct ale mne tie operky pasuju len na vacsie auta....sedany....a nie pre male sportove za co mam 306ku...i ked som to tam aj ja chcel davat ale uz to preslo.....nastastie Citovat
oni Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 tak loketku cislo 5 mam ja a ta je super. ale uvazuju o ty co si koupil,muzes sem dat foto jak to vypada v aute. Citovat
BigDaddy Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ja si nemozem pomoct ale mne tie operky pasuju len na vacsie auta....sedany....a nie pre male sportove za co mam 306ku...i ked som to tam aj ja chcel davat ale uz to preslo.....nastastie Aj ja som dlho špekuloval kým som našiel tú naj...Podĺa mňa tá moja je asi najmenšia a asi najkompatibilnejšia a to nie len pre sadany ale aj pre tie tebou zvané športovné ako naša 306-ka:super.Možno na obrázku vyzerá mohutnejšie ale v real je solidná a maličká oproti ostatným opierkam ktoré sú tu pridané ako 5-ka univerzál opierok:cool: :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
fe-re Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 tak dnes mi dorazla .. loketka č.1... bude sa montovat a potom hodim este jedno foto .. Citovat
MilanF1 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Já bych sem měl hodit taky foto, v autě už je asi 14 dní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.