Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Niektori ludia hovorili ze ju tam staci narazit, ja som vsak nepouzil tie zeleza co boli k tomu, teda az na 2 kusy, ktore som si pekne rozmeral na stredovu konzolu, vrtol 4 diery a dal napevno, ale zevraj to tam staci narazit medzi sedacku a konzolu, inak spracovanie je solidne, odkladaci priestor dost velky a zozadu to ma drziak na 2 pohare :D

Odesláno

Qčko a nemáš detailnejšie fotky montáže tej opierky. Inak, máš super poťahy:mrk

PS - mne by stačila aj 1ka (dokonca na tých záberoch vyzerá tak štíhlejšie, krajšie...len či mi to tam pasne:myslim

[upravil dne 23.1.2011 18:02 ferrari]

Odesláno

Dneska jsem byl omrknout opěrky.

1 loketka: rozměrově ideální. Není moc přebubřelá a mezi sedadly je mala mezera. Vrch je imitace koženky. Konzole je plastová a loketka se dá odklopit (mám ji doma:D)

2 loketka: je podle mě nepoužitelná, protože se nedá odklopit.

3 loketka: rozměrově celkem macek (mezi sedadly není skoro místo) a pokud máte sedadlo uplně dole, tak loketka bude moc vysoko. Vrch je imitace koženky. Konzole je plastová a loketka se dá odklopit.

4 loketka: rozměrově je podobná 1, ale kovová konzole se mi zdála huře upevnitelná. Vzhled je lesklý plast (asi ne moc praktické) a kousek imitace koženky.

5 loketka: nebyla skladem

6 loketka: rozměrově je nejtenčí (logicky má tak nejmenší uložný prostor) a v autě se mi líbila nejvíc. Plastová noha se umisťuje na kovovou konzoli. Loketka je odklopná.

Vše pouze přiměřeno v 306kombi. Snad to někomu pomůže při výběru;).

Odesláno

Díky za hezké info. Já jsem objednal jednu v AK, myslím, že odpovídá čtyřce. tak uvidíme. Jenom čekám až mi ji naskladní na pobočku k vyzvednutí ... mohla by tam být i P-C slevička :D

Odesláno
Ja som objednal tú 3-ku len z Aukra trošku drahšie asi o 3stovky+100poštovné ale už čo narobím:myslim Nevadí hlavne že Bude :D:D

mas ju drahsiu ale myslim ze ty mas ten potah na rozdiel od tej trojky kozeny...

Odesláno

když ji tam namontuji,půjdou otvírat zadní okna.? (jsou v ele..)

Odesláno

Fungovať ti to bude, ale sa nedostaneš k ovládačom. ??

Tak jak je otevřu když se k nim nedostanu..:D:myslim

Odesláno

Ptal jsi se na funkčnost, ta bude zachována, jenom je nebudeš moci ovládat :D

Já se zase nedostanu k výhřevu sedaček, stejně mi řidičova nejde, spolujezdec bude mít smůlu :aut

• O 3 týdny později...
Odesláno

ja si nemozem pomoct ale mne tie operky pasuju len na vacsie auta....sedany....a nie pre male sportove za co mam 306ku...i ked som to tam aj ja chcel davat ale uz to preslo.....nastastie :)

Odesláno
ja si nemozem pomoct ale mne tie operky pasuju len na vacsie auta....sedany....a nie pre male sportove za co mam 306ku...i ked som to tam aj ja chcel davat ale uz to preslo.....nastastie :)

Aj ja som dlho špekuloval kým som našiel tú naj...Podĺa mňa tá moja je asi najmenšia a asi najkompatibilnejšia a to nie len pre sadany ale aj pre tie tebou zvané športovné ako naša 306-ka:super.Možno na obrázku vyzerá mohutnejšie ale v real je solidná a maličká oproti ostatným opierkam ktoré sú tu pridané ako 5-ka univerzál opierok:cool:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...