dusan2 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Hej , hej presne tak. Aj v dia. sa treba vyznat. Mne pri problemoch s vykonom diagnostikovali chybnu vahu a egr. Vahu som vymenil egr bolo v pohode a nakoniec to bol deravy intercooler. Tak som velmi zvedavy ci to nakoniec bude ten vstrek. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 Tak hurá auto jede snad jak má.... Mám ho od října a pouhých 14 dní jezdilo a pak se začlo sypat. Auto mam doma a oprava se povedla, zitra jim zavolam a poděkuju a zeptam se co s tim nakonec dělali. ale nebýt narážky BV406 tak jsem včera nejel na tu diagnostiku a jel bych zase slepě měnit ty díly... Díky všem a doufam že bude na dlouho klid Citovat
dusan2 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 No to som fakt zvedavy. Daj vediet co to bolo. Dufam ze uz ti to bude fungovat. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 18. únor 2011 Autor Odesláno 18. únor 2011 Takže jsem volal a zjistil jsem, že se pouze vyčistil vstřik a je to v pohodě. Říkal že tam byl vlas nebo nějaka nitka, nechapal jak se tam něco takoveho mohlo dostat ale podle mě se to stalo při vyměně motoru... Jsem rád že tam nebyla žádná špona.... Jinak ten servis je autoservis Walica v Bohumíně... Citovat
BV406 Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 tak tenhle servis neznam, ale to je jedno ... kdyz mas problem, vzdycky po nem musis jit systematicky, to me tady taky naucili tak at ti to jezdi Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 18. únor 2011 Autor Odesláno 18. únor 2011 mají i stolici na měřeni vstřiku a čerpadla atd. takže zde asi zakotvím Citovat
BV406 Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 jj, uz jsem koukal na jejich stranky ... vybaveni jsou solidne ... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 18. únor 2011 Autor Odesláno 18. únor 2011 a jednání super pracujou tam 3 co vím Otec a dva synové kteří jsou dvojčata a tak stejne lidi sem ještě neviděl. Citovat
dusan2 Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 No tak to je za facku. Každopádne o vlase vo vstrekovači som ešte v živote nepočul. Tak nech Ti to už dlho , dlho jazdí. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. únor 2011 Autor Odesláno 19. únor 2011 To doufám. Teď už mi jen vadí třískaní zadní nápravy a klepani ventilu při akceleraci. Myslím si že to jsou ventily. Citovat
dusan2 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Tiež mi niečo klepe pri akcelerácii v určitom rozsahu otáčok , no zatial to neriešim. Okrem toho myslím že pri 260 000 km už má nárok na klepanie. Citovat
lubikpo Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Aj mne klepe nieco pri akcelerácií, ale na neutrale to nerobi. Vraj su to korekcie vstrekov Moze byt?? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. únor 2011 Autor Odesláno 19. únor 2011 doufam že ne, korekce sem mel do 2 až na ten jeden ten byl 5 ale už neni Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 Takže dál............ Auto teda normálně neškube, ale!!! Ráno nastartuju celkem v poho ale motor běží nepravidelně a kouří jak stará liazka když hned vyjedu tak to trhá motorem, jakoby jeden válec spatně spaloval. Nemá to souvislost s tim vstřikem (teda ne s tim čistěnym) děla to už tak tyden možná dva, nevim přesně od kdy. Dělá to jen chvilku tak cca 500m nebo když to necham cca 5 minut stát tak se to srovná. Ale rachot to je jak hrom. Zajdu v brzké době na diag at to tam je přes noc a rano to startnou s diag. Auto jezdí dobře pouze ranní start a odpoledne po šichtě to takhle blbne jinak v poho. Podle kouře bych řekl že fakt jen špatně pálí jeden válec Co vy na to??? Citovat
dusan2 Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Mam pocit ze tvojmu autu uz pomoze iba dobry saman alebo nove vstreky ? Citovat
limar Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Takže dál............ Auto teda normálně neškube, ale!!! Ráno nastartuju celkem v poho ale motor běží nepravidelně a kouří jak stará liazka když hned vyjedu tak to trhá motorem, jakoby jeden válec spatně spaloval. Nemá to souvislost s tim vstřikem (teda ne s tim čistěnym) děla to už tak tyden možná dva, nevim přesně od kdy. Dělá to jen chvilku tak cca 500m nebo když to necham cca 5 minut stát tak se to srovná. Ale rachot to je jak hrom. Zajdu v brzké době na diag at to tam je přes noc a rano to startnou s diag. Auto jezdí dobře pouze ranní start a odpoledne po šichtě to takhle blbne jinak v poho. Podle kouře bych řekl že fakt jen špatně pálí jeden válec Co vy na to??? prekontroluj žhaviče, ten jeden valec žačne páliť až keď sa ohreje trochu motor - hlava Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 15. duben 2011 Autor Odesláno 15. duben 2011 Zdravím,,,... Škubání bude asi doména mé 406ky protože jsem zaznamenal další a to mezi cca 2200ot - 3000 ot/min a to na každou rychlost přičemž mi to při jizdě na 5ku děla od 115-135km/h což je nepřijemne. Abych to popsal : škubaní to není jen spíš nepravidelný chod motoru v těchto otáčkách a kolama to není dělá to pouze v těchto otáčkáach a na všechny rychlosti... Ale je to takový pocit jak když kopou kola akorát nepravidelně. při 150km/h se to bud stratí nebou už to jede normalně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.