Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Nero Home, vyhodit, dělá si indexaci, bud ve službách nebo v MSCONFIG, ted nevim kde ten šejd sedí. zbytek nevim, ještě budu chvilku koukat Windows media player network sharing, to samý [upravil dne 22/1/11 01:13 Radek Hurvajz] Citovat
AnotherOne Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Tak co s tím? Zapni si spodný panel - 5. tlačidlo zľava na paneli nástrojov Klikni pravým tlačidlom na záhlavie stĺpcov výpisu v hornom paneli a vyber Select columns Prepni na záložku Proces I/O Zvoľ Read bytes a Write bytes a potvrď, objavia sa ti vpravo tieto dva stĺpce Nájdi najaktívnejší procesy, ktorého hodnoty sa v tých stĺpcoch menia, klikni naňho, a v spodnom paneli sleduj položky File Tak budeš vedieť, čo to neustále číta a zapisuje. Citovat
Existujuci Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Maš tam este nejaky vir. Po restarte alebo zapnuti PC ti znovu vsetok bordel spusti.Dop. reinstal. Nechapem ale ten NOD 4??? mam ho tiez a teraz som v rozpakoch. Citovat
MJSytic Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Radku: No vidíš a to jsem to Nero Home při instalaci nevybíral a stejně tam je Jinak ty procesy povypínám;) AnotherOne: OK, večer na to mrknu. Díky Existujuci: No nevím. Já to projel asi 5ti anti-viro-malwero-spywarema a nenašlo to nic Tak v nejhorším holt reinstal no Citovat
MJSytic Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Tak pánové, nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že je vyřešeno. Zkusil jsem hrát a pohoda:super Pročistil jsem procesy a screen vypadá teď takto. Nejvíc hrabe ekrn, ale to je NOD, takže dobrý Zatím moc děkuju a kdyžtak se zase ozvu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Nj tak ono sdílení dat přes NERO Home a Win Media Sharing asi ty soubory intenzivně indexovalo, takže snad to bude gut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.