Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aj ked to hovorim nerad, cervene asi robia Slovaci, seriem si teraz do vlastneho hniezda, ale mam svoje skusenosti so slovenskymi vyrobkami napr. pre samsung.

Odesláno

PetoC:

predpokladám, že si kúpil nie nový.

Priečka volantu má byť rovno, treba to nastaviť tak, že sa volant nastaví rovno a nastavia sa tyčky riadenia. Odchýlka na volante do 5 mm je OK.

Hlučnosť - auto je pomerne tiché, oproti ostatným.

Riadenie sa správa normálne, nie je horšie ani lepšie, ako napr. na Oktávkach (ktoré máme vo firme).

Predávajúci asi mal dovod na predaj - tak musíš vychytať muchy.

Odesláno

Ano, nekupoval som ho nove, bolo priamo od Peugeot importera ako manazerske vozidlo. Mam kolegu, ktory ma tiez Peugeot 5008 a nie cerveny a to riadenie bola prva vec, ktory pripomienkoval. Osobne mam napr. Toyotu alebo Citrone (ten je asi pribuznejsi) a ani na jednom nemam tento pocit z riadenia, je pravda ani jedno z nich, nie je taka krava. Mal som donedavna Scenica a to riadenie a pocit prenosu nerovnosti a zvukov z vozovky tem nebol. Nezda sa mi, ze by sme obaja nadobudli rovnaky pocit z dovch roznych kusov aut. Nikdy som vsak nemal Peugeota (teda tejto novsej generacie), mal som 306 a tam to bolo ok. Co sa tyka hlucnosti motora, zasa to nie je nic z coho by sa malo odpadnut, asi som zvyknuty na tej Toyote na nieco ine. Kolega ma diesla a zrovna netvrdil, ze by nic nepocul, skor sa mi dza, ze to prirovnaval k avii. Znova to moze byt nieco subjektivne.

Skor ma teraz trapi to poskakovanie rucicky meraca rychlosti, popisem:

1. zasuniem kluc a otocim do 1. polohy, je pocut taky \"inicializacny\" zvuk, ten je ok a nasledne rucicka tri krat poskoci s takym tichsim zvukom tuk, tuk, tuk.

2. vypnem a vyberiem kluc, cakam zhruba 30 sek. Po tomto case zhasina display medzi budikmi, vtedy sa udeje rovnake trojite poskocenie a ktorijte tuk (kazde poskocenie jeden tuk :))

Viete niekto co by to mohlo byt?

Dik

Odesláno

Este k tomu riadeniu, aby sme sa zle nepochopili, mne vadi ten prenos do volantu a hlucnost, nie ze by bolo nekvalitne a nepresne.

Inac sa mi paci ako podvozok zvlada vo vyssich rychlostich dost velke zakruty bez straty stopy a naklanania. To som zatial v ziadnom MPV nezazil.

Odesláno

1. zasuniem kluc a otocim do 1. polohy, je pocut taky \"inicializacny\" zvuk, ten je ok a nasledne rucicka tri krat poskoci s takym tichsim zvukom tuk, tuk, tuk.

2. vypnem a vyberiem kluc, cakam zhruba 30 sek. Po tomto case zhasina display medzi budikmi, vtedy sa udeje rovnake trojite poskocenie a ktorijte tuk (kazde poskocenie jeden tuk :))

Jestli to nebude probuzení BSi a uspání BSi.

Odesláno
Este k tomu riadeniu, aby sme sa zle nepochopili, mne vadi ten prenos do volantu a hlucnost, nie ze by bolo nekvalitne a nepresne.

Takové divné jsem to měl na originálních Michelinech když už byly sjetější. Teď jak mám nové gumky tak je ticho a klid. Ono ty originál Mišuliny co tam dávaj, stojí docela na prd.

Odesláno
@martinecondrej

Ondro, vedel by si nejako popisat ako si rozobrel ten panel a ako si to potom vytesnil? Ak je to nieco jednoduche tak by som si to spravil aj sam...nechce sa mi kvoli tomu bezat do servisu...Diky moc.

šel jsem na to přes rámeček řadící páky jde krásně vypáčit a pak už se to vyklapává skoro samo, jen na rádio to chce takovou vidličku z drátu a strčit to do těch děr po stranách rádia, jen tak se vyndá. A ten vrzavý zvuk dělá právě rádio. Jinak všechny spoje a dotýkající se plasty namazat vazelínou, to jediný pomůže.
Odesláno

jakou vazelínu jsi použil? Když je velký teplo tak na kostkách, nebo horší silnici taky provrzává.

Nejdřív to zkusim prostříknou něčim na ošetření plastů.

Odesláno

jen jestli je to podle VIN, mě to řekli až když jsem reklamoval vibrování volantu a ten díl teď prý objednávají všichni, tak se na něj dokonce čeká. Jinak dělá mi to nejvíc při brždění, tak moc nevěřím, že to vyřeší guma na uložení nápravy. No uvidíme

[upravil dne 3/8/12 08:13 od martinecondrej]

Odesláno

Teď jsem se vrátil ze servisu Peugeot, kde jsem reklamoval vrzání středového tunelu a nefungující zadní reproduktor. Vrzání snad opraveno vypodložením různými nálepkami, reproduktor nefunguje, protože mu nedodává signál rádio. Rádio vymontováno a odesláno do servisu Peugeot (údajně se nevyměňuje, ale opravuje). Vrzající přední sedačka - krčení rameny. Bohužel s tím se nic dělat nedá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...