nikol Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Do té doby než budeme kupovat 5008, tak budou vychytané mouchy a vše ok. Aspoň doufám, pořád je varianta 1,6 Hdi. Teď jezdím víc než jsem kalkuloval. (pracovní činnost) Tak uvidím. Ale divím se že pustily takový motor,kde je mnoho poruch a ještě se opakují. Škoda no:mrk:mrk:D:mrk:mrk Citovat
toomovich Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Mně je prostě divné, kdyby to byla natolik sériová závada, že každý auto s 1.6THP jde do 60000 na rozvody, že by s tím něco neudělali. Jen z diskusí tady se dá těžko říct, jaké procento aut s tímhle motorem problémy s rozvody má. Citovat
Vatsug Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Dyť to říkám nééé... V každém stádě se najde nějaký nemocný kus. Citovat
antired Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Tak jiste ze je to hooodne malinke procento .. Jestli to vubec bude procento... tech motoru se jiste vyrabi vic nez 100tis kusu rocne. KdZ zapocitas citroen a vsechny modely peugeotu kde je davaji. Citovat
antired Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 No ale tam jsou evidentne zdatnejsi nez peugeot ... Protoze tam poruchu rozvodu neznaji... Citovat
Trader Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Tak jsem se před chvílí dozvěděl co znamenala ona chybová hláška (Engine fault, repair needed) na na mém autě. Prý to byla přimrznutá klapka sání vzduchu motoru. Dle info ze servisu mi tam dají jinou, která se vyrábí pro auta prodávané v severských zemích, aby se to už nestalo. Nechápu proč tam nemohla být rovnou? Kolik tím asi ušetřili? Citovat
Modzillo Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 príklad: ušetrili 2 € na 1 aute. Ročne 1 väčšia fabrika vyrobí cca 100000 áut s THP. Za väčšie fabriky sa dá považovať viac ako 5 objektov. Celkom slušná úspora, nie? (platí za predpokladu, že uvedené čísla sú naozaj reálne...) BMW má s tými motormi rovnaké problémy ako PSA! Apropo, TSi od VW má navlas rovnaké problémy s naťahovaním reťazí... Citovat
antired Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Ale znají, nedělej si iluzi.toz z nemam iluze ..vse se muze pokazit..ale co jsem koukal na fory mini a bmw jsem to nevidel...treba jo, ale ne v take mire asi... Citovat
Modzillo Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 antired, namodelujme situáciu: Zákazník má Mini s THP a pokazí sa. Príde do servisu a tam bez mihnutia oka dajú ako náhradné vozidlo napr. BMW 120d. otázka: bude takýto zákazník vypisovať, aký je nespokojný? Asi ťažko... Nechcem porovnávať prístup servisných stredísk (BMW je iná liga), skôr mi išlo o porovnanie nálad majiteľa pokazeného BMW a pokazeného PEUGEOTu. Kamarát mi rozprával o reálnej situácii, kedy majiteľ 320d priniesol do opravy polročné vozidlo s už asi dvadsiatou závadou. Ako náhradné vozidlo dostal 530xd! Pri každej ďalšej závade bol rád, že sa zase niečo vyskytlo a môže ísť do servisu... Citovat
antired Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 :Djo to je mozne... Marne no... To je ta honba za tim, mit vse zalevno... Citovat
cartmen Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Já nevim jak vy, ale já když dal Pežota do servisu tak jsem dostal nahrádní BMW 320d Citovat
Trader Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Tak už mám konečně auto opravené, v servisu vyměnili kompletní sání vzduchu do motoru. Snad už to bude v pohodě. Citovat
antired Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Sani? No a chyba byla teda jaka? O rozvody neslo jo? Citovat
Trader Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Sani? No a chyba byla teda jaka? O rozvody neslo jo? Ne tentokrát hláška Engine fault: repair needed viz. výše Po 6000 km by to na rozvody bylo asi opravdu brzy :o Citovat
ozzy1 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Chlapy,jenom k těm motorům,sám majitel autosalonu mi řekl,že v současné době je THPéčko tou nejhorší volbou,hlavně kvůli těm avizovanejm rozvodům.Jinak bavor tento typ co dodává pažoutu dává pouze do mini a né do žádného BMW.Takže nevím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.