elton Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Dělalo ti to stejně, ale v těch mrazech má člověk jiné starosti, než koukat na teplotu motoru. Citovat
Martinsk Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Elton má pravdu. Aj mne na 2,0 HDi klesá teplota. Pri -9°C mi dole kopcom klesla teplota na 65°C. Toto robí na všetkých motoroch. Citovat
ozzy1 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 od té doby co mám kryt před chladičem,tak toto nemusím řešit. Citovat
Pacho69 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Tak už jsem též klasifikoval třecí závadu - pravé přední dveře zachytávají o blatník. Tak jsem se objednal na servis... Citovat
zooloo Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 ved to som mal aj ja. ) v servise spravia na pockanie, plast blatniku zachadza do dveri. Citovat
Pacho69 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 jojo, četl jsem, předpokládám, že cca 0 1mm posunou přední dveře dozadu, podle slícování na straně řidiče bych řekl, že to tak má být. Zdá se mi, že blatník sedí dobře. Citovat
didi22 Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Stretli ste sa uz niekedy s tym ze by sa takto posunulo tesnenie ktore je pri mieste kde sa vklada podperna tycka na prednu kapotu? Dnes ked som ju otvoril tak tesnenie bolo az nad otvoro. Akoby v nom zamrzla nejaka voda ale vobec sa s tym nedalo hnut. Citovat
elton Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Zrovna včera se mi to stalo. Chci dolít kapalinu do ostřikovačů a tato guma byla přimrzlá ke kapotě. Beru to jako obrovskou závadu, kvůli které ani nemohu jezdit...:D:D Citovat
didi22 Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Samozrejme ze to neni nejake velka zavada ale predtym som si to nevsimol a ako som zatvoril kapotu tak ta tycka poskodila to tesnenie....budem musiet pockat kym sa trochu otepli a potom to tam nejako napchat spat... Citovat
Pacho69 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 zooloo: Prosím tě, jakým způsobem ti opravovali to drhnutí dveří? Mě \"přelícovali\" blatník tak, že teď vyčuhuje v některých místech skoro půl cm nad úroveň dveří. vypadá to otřesně a na první pohled je patrné, že to prostě nelícuje. Sice to nedrhne, ale vypadá to otřesně. Jsem docela rozlaďen a chystám se to řešit... Včera když jsem odcházel ze servisu to nebylo moc vidět, protože mi \"umyté\" (rozuměj mokré, protože umyté rozhodně nebylo) auto nechali stát venku, takže na něm byla hromada ledu... Citovat
Mishanthrope Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Teplotu neřeš v zimě. Horší by bylo kdyby teplota rostla a rostla a najednou by vařila, to by byl problém.... ps: jsem zvědav kdo další napíše, že mu v zimě chladne motor :D:D:D Taky se mi to děje každou zimu, nevíš, co s tím? :D:D Citovat
Vatsug Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Že by přímo chladl, to né. Ale při -3°C se mi teplota dostala na 90°C po ujetí 22km. To je docela dost dlouhá doba i vzhledem tomu,že jsem jel po namrzlých okreskách a tudíž né moc rychle. [upravil dne 15/1/13 18:41 od Vatsug] [upravil dne 15/1/13 18:41 od Vatsug] Citovat
martinecondrej Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 zimní kryt jsem si taky už pořídil a mám s toho trošku lepší pocit, ale to je asi tak všechno. Dnes 20KM půl město půl okresky a druhá půlka cesty konečně 70°C. Nebo ohřátý motor a jízda z kopce s brzděním motorem cca 1,5 min a teplota padá k 80°C a o volnoběhu ani nemluvím, to jde dolu hned. Myslím, že by to chtělo ucpat ještě díru pod znakem Citovat
zooloo Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 zooloo: Prosím tě, jakým způsobem ti opravovali to drhnutí dveří? Mě \"přelícovali\" blatník tak, že teď vyčuhuje v některých místech skoro půl cm nad úroveň dveří. vypadá to otřesně a na první pohled je patrné, že to prostě nelícuje. Sice to nedrhne, ale vypadá to otřesně. Jsem docela rozlaďen a chystám se to řešit... Včera když jsem odcházel ze servisu to nebylo moc vidět, protože mi \"umyté\" (rozuměj mokré, protože umyté rozhodně nebylo) auto nechali stát venku, takže na něm byla hromada ledu... no uprimne netusim ako to robili, ale spravili to dobre. dvere sa ticho otvaraju a zase ticho zatvaraju a ked sa z boku pozriem na auto vsetko pekne licuje. riesisl som to u nas v BA a tvaria sa, ze su najlepsim servisom na Peugeot, takze sprav si vylet a spravia ti to na pockanie. ) mne sa zase stalo teraz ako nam tu napadla hromada snehu, ze sa mi prerazil plastovy kryt pod lavym prednym blatnikom, je tam diera velkosti paste a vidno mi kabelaz. takze zajtra servis, opat vraj na pockanie. ale plastovy kryt 50 euro a to este neviem co si vyuctuju za pracu. :O/ Citovat
Pacho69 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Zooloo: já to nakonec reklamoval, tak to přelícovali. Musí pohnout blatníkem a záleží jak se to hne. Dveřmi hýbat nejde, pouze nahoru/dolů. teď už je to dobré. [upravil dne 28.1.2013 11:41 od Pacho69] Citovat
Kehar Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Mám najeto 18000 km a hlásí mi 2000 km do servisu, a začíná mi zlobit převodovka. špatně řadím 1 a R má taky někdo takovou zkušenost? Citovat
OldasII Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Ja jsem na tom podobne. Mezi 1 a 2 rychlostnim stupnem to jde ztuha. Hlavne tedy z dvojky na jednicku. Alemzatim jsem to neresil. Citovat
Pacho69 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 provoz květen 2012, najeto 16tkm, zatím nepozoruji žádnou nesrovnalost v řazení. Na francouze tohle auto řadí vskutku vyjímečně. Na doporučení servismana jsem si celkem zvykl podřazovat s meziplynem (jen řazení dolu, aby nešlo do záběru pod 1000ot, kvůli dvouhmotě, prý ji ta zátěž v nízkých otáčkách nendělá dobře). Ale to asi nemá vliv na chod řadící páky, ten je stále perfektní. Servisní interval mám ale 30000tkm (Total INEO ECS 5W-30), takže jsem lehce za polovinou, ale plánuji výměnu oleje též kolem 20tkm, nepovažuji protahování servisních intervalů za prospěšné, spíš za snižování životnost. Jinak pokud jsi na konci servisního intervalu, olej už bude na hranici mazivosti, viskozita naprdlačku a každopádně to bude cítit. Výměna oleje jen prospěje. [upravil dne 29.1.2013 11:13 od Pacho69] Citovat
Martinsk Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Ako hovorí Pacho69 mne sa tiež radí úplne dobre. A do servisu mi hlási 2500 km. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.