rick Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Jo,koukal jsem na to,ale má jen 90kW,dokonce i v 3. kombíku a točák jen 180 Nm,jestli to nebude jiný typ motoru? Citovat
Guest mjuzic Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 A mame tady [Engine fault, repair needed]. Nak se nam to sype. To Trader: Mel jsi tam jen tu hlasku, nebo i dalsi projevy? Ja navic ztratil vykon. Kdyz jsem to vypnul, tak vetrak hucel jak kdyby venku bylo 30. Nejsem na auta expert, ale selskym rozumem me prijde, ze to bude dost mozna taky ta klapka sani. Achjo [Edited on 12/2/12 10:11 by mjuzic] Citovat
elton Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 A Cartmen ti na to řekne: Za to může červená barva. :D:D:D Citovat
ozzy1 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 V těch bavorech je skutečně jiný typ motoru. Citovat
Trader Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 A mame tady [Engine fault, repair needed]. Nak se nam to sype. To Trader: Mel jsi tam jen tu hlasku, nebo i dalsi projevy? Ja navic ztratil vykon. Kdyz jsem to vypnul, tak vetrak hucel jak kdyby venku bylo 30. Nejsem na auta expert, ale selskym rozumem me prijde, ze to bude dost mozna taky ta klapka sani. Achjo [Edited on 12/2/12 10:11 by mjuzic] Je to přesně takhle jak si popsal. Je to zamrzlá klapka sání. Po vypnutí motoru a chvíli stání to pak už jelo normálně, asi rozmrzla. Hláška na počítači byla po nastartování pořád a svítila diagnostika. V servisu mi vysvětlili, že se k té klapce někudy vrací výpary z motoru a ta pak může zamrznout. Proto vyměnili sání, které má ten vývod výparů někam jinam (prý je to pro severské země). Citovat
ozzy1 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Může někdo poradit,čím to je když nejdou pomocí dálkového ovládání zatáhnout okna? Citovat
Vatsug Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Musíš zmáčknout zavírání na dálkači a min. 2 sekundy držet. Citovat
martinecondrej Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Může někdo poradit,čím to je když nejdou pomocí dálkového ovládání zatáhnout okna?třeba je to vypnuté v počítači. Když jsem kupoval, tak mimo jiné i tuto funkci jsem si tam nechal aktivovat. Taky to nefungovalo Citovat
elton Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 tato funkce je aktivovaná na 100%, zkus podržet dálkáč, tak jak píše Vatsug. Citovat
martinecondrej Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 no u mě teda určo nebyla aktivní. Ještě na prodejně jsem si vše zkoušel (doma jsem už dlouho měl návod) a toto a denní svícení a vypnutí senzorů kol jsem hned nechal aktivovat. Na dílně to napojili a udělali Citovat
radek76 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Pánové a dámy ;-) Ač jsem fanatický zastánce Lva a až doteď spokojený a nadšený uživatel 5008, bohužel Vám musím oznámit, že rozšiřuji četné řady majitelů THP, které postihla náhlá ztráta výkonu motoru Když mě toto potkalo před rokem (tehdy jsem to zde psal: ), řešil to prodejce pouze přes diagnostiku. Protože vše bylo rok OK, vše upadlo v zapomění Jenomže ouha - zhruba před třemi týdny nastala ztráta výkonu znovu - opět řešeno jakýmsi zásahem přes dia... Po čtrnácti dnech ježdění - opět ztráta výkonu... To už jsem ztratil svůj pověstný klid a poučen příspěvky v tomto fóru jsem požadoval radikální řešení Výsledkem jednání s prodejcem je to, že jsem se dnes stal \"hrdým\" majitelem nových rozvodů, byla vyměněna lambda sonda a přehrán soft motoru. Ke cti prodejce budiž napsáno to, že vše vyřešili velmi rychle a poměrně ochotně. Teď už jenom doufám, že už to bude v pohodě a že mě nebudou pronásledovat trable, jako třeba antireda [upravil dne 17/2/12 20:03 od radek76] Citovat
elton Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Držím ti palce aby už autí nezlobilo. Jak tak koukám, tak jestli v budoucnu budu kupovat benziňáka, tak to asi nebude z PSA:myslim Citovat
P607Olda Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Nepleť si PSA a BMW. Trabantu se říkalo \"Pomsta za Sudety\", motor THP je asi \"Pomsta za Alsasko-Lotrinsko\":D [upravil dne 17.2.2012 22:00 od P607Olda] Citovat
elton Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 To vím, ale PSA nic pořádného v benzínu nemá. Jinak u Radka zase pěkná ukázka toho, že na co němec sáhne, to se sere. Citovat
radek76 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Ale jak tady psal antired \"jinak krásné auto\" Prostě to s těma rozvodama THP beru tak, že je to jako plané neštovice - měl by si je prodělat každý... [upravil dne 17/2/12 22:28 od radek76] Citovat
elton Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Jak byl nedávno u mě Antired a povídali si, tak mě spíš připadlo, že to bude servisem a ne autem. Citovat
radek76 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Na tom asi něco bude, ale kvalitu našeho servisu prověří až čas... Každopádně šli hned \"najisto\" po napínáku v rozvodech. Jen mě udivuje, že PSA mohutně řeší zatejkání do dveří a takováhle věc je asi nezajímá. Nebo, že by to nebylo na svolávačku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.