elton Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 No u dvoulitru ani nezjistíš, že regeneruješ Citovat
martinecondrej Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 možná poprvý podle smradu. 730 km zaparkoval jsem u tesca a z pod auta smrad, no myslel jsem že hořím ale nikde nic. Tak asi zrovna regeneroval. Citovat
Janvac Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 U 1,6HDi regeneraci také nepoznám, táhne to pořád stejně a na spotřebu se nedívám... V manuálu sice píší, že se na palubce se rozsvítí kontrolka regenerace FAP, ale žádná taková kontrolka tam není, možná u nějakých starších typů motorů. Citovat
martinecondrej Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 tak se mi děje divná věc, po asi dvou dnech od převzetí auta jsem kouknul na motor a nádržka od brzdovky byla celá mokrá a pod ní to bylo politý brzdovkou. Zajel jsem do servisu a že moc plný, tak odebrali na max. Jízdy kolem komína v poho, ale včera jsem jel 500km a zase je to všechno politý. Kapalina je pořád na max. Dneska zase zajedu do servisu. Může v nádržce vzrůstat tlak při jízdě? Citovat
elton Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 už to tu někdo myslím bylo, nemáš povolenou nádržku? Citovat
Vatsug Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Tak jsem si byl udělat zimní prohlídku tady ve Zlíně v Samohýl motors ji dělají za 99 Kč a vše jak jinak O.K Jaké bylo mé překvapení když jsem v sobotu přehazoval gumy a ten ochranný bakelit pod podběhem držel na jednom umělém připináčku a ostatní tři byly pryč.Ten bakelit si jen tak hověl na nápravě opřený o tlumič. Nedovedu si představit, že bych ho serval kolem a co všechno by sebou vzal.Do otvorů po připináčkách jsem vyřezal závit a přitáhl ho šrouby. teď opravdu drží. Hold stará dobrá hrubá práce. Na ty bakelity není spoleh. Dneska jsem si šel postěžovat do servisu. Jaké bylo mé překvapení, když mi bylo řečeno, že oni nemusí to kolo sundávat pokuď je na brzdový kotouč vidět přes kolo. Nevím teda jak měřili míru opotřebení brzdových destiček, které měli ve zprávě také zaškrtlé. Na otázku proč teda zaškrtávalí, že kolo bylo sundané a zpětně nahozené, když to není pravda mi nedokázal přijímací technik odpovědět. Nechal jsem si zavolat vedoucího servisu. ten je prý tento týden mimo a jeho zástupce je v nemocnici. Mám se ozvat příští týden. Prostě viděli nové auto, tak proč by ho vůbec kontrolovali. Odškrtají políčka úkonů , zkasírují a je vyděláno.Hodinovou sazbu mají ,,jenom\" 600 Kč, tak proč se zdržovat maličkostma.:bacha:bacha Citovat
MilhausF Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 U 1,6HDi regeneraci také nepoznám, táhne to pořád stejně a na spotřebu se nedívám... V manuálu sice píší, že se na palubce se rozsvítí kontrolka regenerace FAP, ale žádná taková kontrolka tam není, možná u nějakých starších typů motorů. Mě se stalo něco podobného. Běhal jsem kolem a očichával odkud to jde. Citovat
cartmen Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Tak jsem si byl udělat zimní prohlídku tady ve Zlíně v Samohýl motors ji dělají za 99 Kč a vše jak jinak O.K Jaké bylo mé překvapení když jsem v sobotu přehazoval gumy a ten ochranný bakelit pod podběhem držel na jednom umělém připináčku a ostatní tři byly pryč.Ten bakelit si jen tak hověl na nápravě opřený o tlumič. Nedovedu si představit, že bych ho serval kolem a co všechno by sebou vzal.Do otvorů po připináčkách jsem vyřezal závit a přitáhl ho šrouby. teď opravdu drží. Hold stará dobrá hrubá práce. Na ty bakelity není spoleh. Dneska jsem si šel postěžovat do servisu. Jaké bylo mé překvapení, když mi bylo řečeno, že oni nemusí to kolo sundávat pokuď je na brzdový kotouč vidět přes kolo. Nevím teda jak měřili míru opotřebení brzdových destiček, které měli ve zprávě také zaškrtlé. Na otázku proč teda zaškrtávalí, že kolo bylo sundané a zpětně nahozené, když to není pravda mi nedokázal přijímací technik odpovědět. Nechal jsem si zavolat vedoucího servisu. ten je prý tento týden mimo a jeho zástupce je v nemocnici. Mám se ozvat příští týden. Prostě viděli nové auto, tak proč by ho vůbec kontrolovali. Odškrtají políčka úkonů , zkasírují a je vyděláno.Hodinovou sazbu mají ,,jenom\" 600 Kč, tak proč se zdržovat maličkostma.:bacha:bacha ..tak jako co chtít za 99 Kč. řekl bych že aniž by auto viděli tak zaškrtali vše ) Jó kdysi mi asi ve 150km/h uletěl na dalnici spodní kryt motoru na P406. To byla rána.... Citovat
cartmen Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Tak jsem si byl udělat zimní prohlídku tady ve Zlíně v Samohýl motors ji dělají za 99 Kč a vše jak jinak O.K Jaké bylo mé překvapení když jsem v sobotu přehazoval gumy a ten ochranný bakelit pod podběhem držel na jednom umělém připináčku a ostatní tři byly pryč.Ten bakelit si jen tak hověl na nápravě opřený o tlumič. Nedovedu si představit, že bych ho serval kolem a co všechno by sebou vzal.Do otvorů po připináčkách jsem vyřezal závit a přitáhl ho šrouby. teď opravdu drží. Hold stará dobrá hrubá práce. Na ty bakelity není spoleh. Dneska jsem si šel postěžovat do servisu. Jaké bylo mé překvapení, když mi bylo řečeno, že oni nemusí to kolo sundávat pokuď je na brzdový kotouč vidět přes kolo. Nevím teda jak měřili míru opotřebení brzdových destiček, které měli ve zprávě také zaškrtlé. Na otázku proč teda zaškrtávalí, že kolo bylo sundané a zpětně nahozené, když to není pravda mi nedokázal přijímací technik odpovědět. Nechal jsem si zavolat vedoucího servisu. ten je prý tento týden mimo a jeho zástupce je v nemocnici. Mám se ozvat příští týden. Prostě viděli nové auto, tak proč by ho vůbec kontrolovali. Odškrtají políčka úkonů , zkasírují a je vyděláno.Hodinovou sazbu mají ,,jenom\" 600 Kč, tak proč se zdržovat maličkostma.:bacha:bacha Jestli jsou ve zlíně všichni stejní podvodnící jako ty 3 zlíňáci které znám tak se není čemu divit Citovat
ribi Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Prvni trable..... Pri prudcejsi akceleraci se kolem 3tis otacek rozsvitila kontrolka s logem motoru. Soucasne se snizil vykon motoru v pasmu nad 3tis otacek. Pri prvnim pripade (srpen) kontrolka po nekolika startech sama zhasla. Na zacatku listopadu se to stalo znova. Autino je jeste v zaruce tak jsem ho zavezl do servisu, kde krom tohoto provedli i svolavacku tykajicich se zadnich dveri. Dle dia to byl nejaky spatny tlak v turbu ci co. Po upgradu ridici jednotky a instalaci jake si krytky by to melo byt OK. Hned jsem to zkusil a radne otestoval. Zatim je to OK a auto je opet v plne spokojenosti. Citovat
toomovich Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 ribi, pro zajímavost, jaký je rok/měsíc výroby tvého auta a kolik máš najeto? [upravil dne 21/11/11 20:10 od toomovich] Citovat
ribi Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 prihlasene je cerven 2010 a mam najeto 25tis.... koupil jsem to letos v srpnu, byla to predvadecka prodejce.... Citovat
elton Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Problémy s thp měl taky Antired, jinak tady máš různé infa o thp: Citovat
JohnyLee Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 U 1,6HDi regeneraci také nepoznám, táhne to pořád stejně a na spotřebu se nedívám... V manuálu sice píší, že se na palubce se rozsvítí kontrolka regenerace FAP, ale žádná taková kontrolka tam není, možná u nějakých starších typů motorů. Mě se stalo něco podobného. Běhal jsem kolem a očichával odkud to jde. Tak to se taky hlásím do \"čuchací\" party - jen s tím rozdílem, že tomu předcházela i změna zvukového projevu motoru na příjezdové cestě k domovu. Nejde popsat jak, ale zněl prostě trochu jinak - však víte o čem mluvím, nezní \"vadně\", prostě jinak... jl Citovat
martinecondrej Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 tak se mi děje divná věc, po asi dvou dnech od převzetí auta jsem kouknul na motor a nádržka od brzdovky byla celá mokrá a pod ní to bylo politý brzdovkou. Zajel jsem do servisu a že moc plný, tak odebrali na max. Jízdy kolem komína v poho, ale včera jsem jel 500km a zase je to všechno politý. Kapalina je pořád na max. Dneska zase zajedu do servisu. Může v nádržce vzrůstat tlak při jízdě? tak z nádržky odebrána tak decka kapaliny a už je to dobrý. Citovat
KAMM Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Distance Alert System Zaznamenali ste niekto samovolnu deaktivaciu Distance Alert System pocas jazdy (rozumej, prestala svietit cervena dioda na Toggle Switch)? Niekolko krat sa mi to stalo pocas jazdy, a nebolo mozne system opat aktivovat. Prehliadka v servise neukazala ziaden problem. Porucha sa objavila opat pocas jazdy zo servisu. Stretli ste sa s niecim podobnym? BTW: Pokial budete riesit nejaky problem s Distance Alert System, tak Vas pravdepodobne v Peugeote zdrzia dotaznikom. Podla otazok co mi kladli bolo patrne, ze tento system im asi neslape uplne dokonale. Centralny informacny display Bez vystrahy prestal fungovat. Autu v zasade nechybal, vsetko fungovalo ako sa patri. V servise opat nic nedetekovali. Po odpojeni a opatovnom pripojeni modulu sa prebudil k zivotu. Slubuju vymenu, ak sa to opat prejavi. Zatial su vsak rozpaciti, pretoze pocitace sa tvaria, ze je vsetko OK. Dakujem Vam za akekolvek informacie Citovat
elton Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Tak koukám, že nejvíce divných problému má 1,6thp:myslim Zlatý diesel:mrk Citovat
toomovich Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 No pochybuju, že by divné chování distance alert systému a informačního displeje nějak zvlášť souviselo s tím, jaký je v autě motor. Citovat
elton Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Hele Toomovich, nenabourávej se do mé dedukce:D:D:D:D:D Citovat
KAMM Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Distance Alert System: Odjazdil som opat par kilometrov a podivne spravanie systemu pokracuje. Mam hypotezu, ze problem s tymto systemom ma suvis s chybovym hlasenim kontroly tlaku v pneumatikach. Uz dopytujem Peugeot a cakam na odpoved. Jazdite niekto s Distance Alert systemom a tiez ste prehodili na zimne pneu bez detektorov tlaku? Nepozorovali ste podobne problemy? Dakujeeeem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.