Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Věk?  

1 hlas

1. 1. Věk?

• do 20
      26
    • 21-30
      128
    • 31-40
      60
    • 41-50
      18
    • 51 a výš
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

a to jsou oni:D:D:Dkouká kouká a pak lup do leva na koleje a tramvaj brzdí zvoní,tramvaják je z toho kontaminovanej,ale to nic hlavně že jsem odbočil správně.:D:D:D.Aaischa ber to prosím z humorem:D

Odesláno
Původně zaslal: adraj

a to jsou oni:D:D:Dkouká kouká a pak lup do leva na koleje a tramvaj brzdí zvoní,tramvaják je z toho kontaminovanej,ale to nic hlavně že jsem odbočil správně.:D:D:D.Aaischa ber to prosím z humorem:D

v pohodě, no tak právě proto jedu pomalu abych stíhal všecko, páč dycky stolet koukám do fotomapy na netu a z toho si to super zapamatuju :) a ted s GPSkou je to lepčí :) to se mi stalo jednou na mašině přemejšlim a malem sem to neubrzdil od tý doby si dávám secakra pozor, potřebuju něco takhle co mě nakopne a pak na to dávám pořádně bacha :)

Odesláno

Krásně se nám nedělní debata rozvinula ... jako v televizi v poledne. Nakonec se to mohlo jmenovat něco, jako "hádejte, kdo ze školní fotky jsem já..." ale je to čelkem zajímavý ...;)

Tak šup, šup -> další třídní fota, ať si zahádáme! :mrk:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Krásně se nám nedělní debata rozvinula ... jako v televizi v poledne. Nakonec se to mohlo jmenovat něco, jako "hádejte, kdo ze školní fotky jsem já..." ale je to čelkem zajímavý ...;)

Tak šup, šup -> další třídní fota, ať si zahádáme! :mrk:D

Tak hádej:D:D:D Kdo je Hurvajz? Třída 2 A

1856385.jpg?A48x6a817080

[upravil dne 4/2/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

jelikož mě nikdo nezná kromě Marcela505,tak vkládám také své foto. Školní jsem všechny ztratil:myslima nevím vůbec kde. To jenom,aby jste mě poznali ve čtvrtek na minisrazu. Jsem stále stejný:D:D:D:aut:aut:aut

post-0-14109598882681_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

Pe.Tr

Radek Hurvajz oba máte za jedna :potlesk:potlesk

to mne bylo 15 nyní o 29 je více:aut

[upravil dne 4/2/08 sarkomi]

Odesláno

hehe, biologický 23; skutečný 18,8; a prej tady budu strašit do 78,2 :D

eště že tam byly otázky na zdravotní stav... kdyby to bylo jenom podle životosprávy, tak by jsem se pomálu měl zvednout a jít převlíct do smokingu :D

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

eště že tam byly otázky na zdravotní stav... kdyby to bylo jenom podle životosprávy, tak by jsem se pomálu měl zvednout a jít převlíct do smokingu :D

půjčím lopatu:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: tomyka

Původně zaslal: KoudaK

Původně zaslal: tomyka

nechcem vystupit z anonymity :) neprezradim nic :)

To je pravda.. tebe zná jenom celéj Šebetov po hlase..:D:myslim

nejak som to nepochopil :) skus mi to pripomenut ze kvoli comu :)

No jak jsi tam asi v 7:30 pouštěl naplno to cd...:grr:grr:grr když půlka campu ještě sladce spinkala..

Odesláno
Původně zaslal: adraj

Původně zaslal: Blizzard

půjčím lopatu:D:D:D

á, v nouzi poznáš přítele :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...