Hadra Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Mám dotaz, četl jsem ten článek o PSA a tak mně napadlo...co je to označení fábie HTP - hovno to pojede??...a dál mýho pežina XSi - i je stříkačka, ale ten zbytek?? Citovat
Operator Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Není to jen stupeň výbavy, to XS? Hovno To Pojede je móóóc hezký!!! :D:D:papa Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 H?P je oznaceni motorizace, stejne jako MPi nebo TDi, ale kdovi co to znamena. :D To XS, nebo XN( to mam ja) je oznaceni motorizace. Citovat
Hadra Odesláno 4. leden 2005 Autor Odesláno 4. leden 2005 Aha...takže 1.4 je XS a něco jiného XN.....já si myslel, že to je třeba eXtreme Sport:( Citovat
Hadra Odesláno 4. leden 2005 Autor Odesláno 4. leden 2005 a teďka mně napadlo, že v tom případě by s Merline měl eXtreme Nitro třeba..... Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Hadra a teďka mně napadlo, že v tom případě by s Merline měl eXtreme Nitro třeba..... jooo, kez by :D ja musim vystacit s 1.2 NDNO (na dalnici nasiram Oktavky :D ve skutecnosti mam edici summertime. Okynka v elektrice, imbo, Central na DO, sibr, cteci lampicku, narazniky a zrcatka v barve, houpaci kreslo :D Citovat
Driver Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 HTP - High Torque Performance, ale Hovno To Pojede je lepší Jinak osobně proti tříválcovým \"šicím strojům\" nic nemám, brácha má Corsu 1.0 12V a na ježdění po městě ideální. Citovat
Hadra Odesláno 4. leden 2005 Autor Odesláno 4. leden 2005 já s tou HTP jezdil v práci když se bejvalej šéf ožral / vozil jsem ho / a řeknu vám...už si to moc nepamatuju, ale mám dojem že buď 7.9 nebo 6.9 tam byla spotřeba....což mně zas tak nepřipadá O.K, a navíc ten zvuk je hrůza:bojim. 2 Merlin: tak tu výbavu mám taky, rozesmála mně ta čtecí lampička - tu používá přítelkyně.Uvšem nemám houpací křeslo:(.........ale zas mi teče do kufru;)Model summertime bo co to netuším, protože nálepky tam nebyly a ty debilní jako autobahnhof atakový ty německý sračky jsem slepil hned.Tudíž odvažuji se tvrdit, že mám model 1.4 XSi NoFear:D Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 no, houpaci kreslo udelas jednodusse, urvi operadlo, a uz se houpes Citovat
Radek V. Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 2Hadra ne že bych byl zastáncem škodovek, ale trochu pravdy a reality neuškodí. Manželka má 206ku 1,1 a spotřebu má něco málo pod osm litrů. Pravda, jezdí s autem převážně po Praze. A teď naposled měla 10,2l, to jsem čuměl i já.... To označení X- je třídvéřový model (alespoň si to myslím) a R je lepší výbava než N (to by měl být základ). [Editován dne 1/5/05 Radek V.] Citovat
P205XR Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Můj bývalý 205XR byl třádvéřák a jinak jsem na výbavě nic zas tak supeR nepozoroval. - okénka manuál, necentrál, zrcátka manuál atd.. prostě bych řekl základ no ale třeba v roce ´87 byla nadstandardní výbava svěýlko v kabině, čtecí lampička a zavírací kaslík před spolujezdcem, ale kámoš teď sehnal 205 LaCoste a to je teda nadupaná kára, skoro vše v el., centrál a další vychytávky. Nazdar Citovat
P205XR Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Jo ještě k těmoznačení Škoda. Já mám 1,6 MPi což znamená: Mega Power injection Citovat
Hadra Odesláno 5. leden 2005 Autor Odesláno 5. leden 2005 2 Radek V. To mi totiž nejde do hlavy, jaktože já můžu mít spotřebu / v létě něco kolem 6,5 a to mám 1,4 a 1,2 má o litr víc..teď navíc 1.1 o litr a půl.Jinak....ano jsem odpůrce škodovek...tu značku prostě nemám rád...už jsem si několika škodovkama prošel / nemyslím jen 120 atd/ ale i Fabia a Octavia a prostě mi ty auta nejdou do ruky ani jinak.Jediné dobře vyvedené škodovky beru jako 110 R Coupé a 136 Rapid.Škoda, že není nějaká novinka v tomhle směru:( Citovat
P205XR Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 To Hadra: v době tvrdého kapitalismu nemůžeš očekávatm, že taková malá automobilka jako je Škoda udělá něco co by jí zas až tak moc nevrátilo vložené úsilí, pochybuju, že by se VW podílelo na nějakým novým R-ku Citovat
vector Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Napsán autorem Driver HTP - High Torque Performance, ale Hovno To Pojede je lepší Jinak osobně proti tříválcovým \"šicím strojům\" nic nemám, brácha má Corsu 1.0 12V a na ježdění po městě ideální. Horko Těžko Pomalu Motor se kterým se nedá předjíždět. MPI Motor Power Imitation Jen pro ty nejdrsnější závodníky [Editován dne 5/1/05 vector] Citovat
Radek V. Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 2Hadra jelikož je 206ka druhé auto v rodině a jezdí se s ním méně, tak mě spotřeba moc netankuje. Jinak si myslím, že s 1,4 obsahem se dá spotřeba udělat nižší, protože motor je silnější a nemusí se tolik řadit... Citovat
Marlin Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 no, ja mam objem motoru 1124. Je to tem motor (spise jeho starsi odnos) co ted rvou do 206tek. Ja s tim ted jezdim tak za 7-8, ale to jen proto, ze mam tezkou nohu, jinak tak kolem 6 - 6.5. Citovat
Tazman Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Napsán autorem Radek V. 2Hadra jelikož je 206ka druhé auto v rodině a jezdí se s ním méně, tak mě spotřeba moc netankuje. Jinak si myslím, že s 1,4 obsahem se dá spotřeba udělat nižší, protože motor je silnější a nemusí se tolik řadit... Takovou spotřebu nemá ani jí na 206 a to pomalu zrovna nejezdim:-)). Jinak X - to označení mají i 5 dvířka např. 206 SW XS:papa Citovat
Tomas-X Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 Hmm mám 206 XS a asi to není zrovna špatná výbava. Klima, všechno v eletrice, takové pěknější budíky a hlavně mám nějaké jiné sedačky. Mají celkem výrazněé boční vedení než třeba 206 s motorem 1.1 nebo 1.4 Citovat
Garfield Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 Napsán autorem P205XR Jo ještě k těmoznačení Škoda. Já mám 1,6 MPi což znamená: Mega Power injection Zkus vzít na milost vysvětlení MultiPoint Injection, ty MegaPowere Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.