Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

oldo, hlavně že si s výsledkem spokojený ty.. ;) já z toho mám rozpačité pocity, z některého úhlu se mi to líbí z některého zase moc ne.. chálím světla ale zvolil bych jiný tahokov a přidal origo prahy.. :)

Odesláno

Ten tahokov asi stříknu na černo,až to trochu zoxiduje.Mě se ten nárazník na fotkách taky nelíbí,ve skutečnosti prostě vypadá jinak a to auto je takový mohutnější.Prahy mě napadli hned po namontování,hodily by se,zkusím někde sehnat.Lucasao,dík

Odesláno

Drive sem byval zastance techto tuningovych narazniku ale musim ric ze posledni dobou me to preslo origo je proste hezci ale je to tvoje auto a nechci ti to kritizovam vypada to dobre a hlavni je ze se to liby tobje :super

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Takže dnes jsem byl na technický,neprošel jsem na regulátor brzd(zarezlý) a na přední nárazník,legalizace v CH cca 12000,takže půjde dolů,takže sháním přední origo nárazník s kulatýma mlhama,ideálně v šedé metalíze,jelikož ten můj původní je dosti zedřený a dokonce prasklý.

[upravil dne 7.5.2014 20:25 od olda]

Odesláno

Jezdím málo,jak to jde,tak na motorce,jinak rodinná je 308.Nevyplatí se to určitě,jen pro představu,za nalakování nárazníku jsem dal v CZ 3000,-tady si řekli cca 18000,- a hlavně mám ten první facelift,chci ale už kulatý mlhy.

Odesláno

To by se dalo,jen ho někde sehnat.Nulu navíc nemám,řekli mi 700 chf X 22,ruční práce prostě dardy tady,ale je to logický,na ty mzdy se někde musí vydělat;)

Odesláno

Může být i bez ostřikovačů,ty tu mám i s krytkama a nádržkou,když by byl,beru,začátkem července budem v CZ,takže bych vyzvednul.

On homologaci má,ale od tý doby,co se začla sr... do Ch EU je to tu pěkně těžký,dřív tu šlo zapsat úplně všechno.Prostě k tomu musí být papír od výrobce a ten já nemám a anglicky neumím,abych jim napsal.Tak to vyřeším takhle.

Odesláno

Určitě to bude vypadat lépe s origo nárazníkem. ;) To je pěkná darda za práci, ale jak říkáš, někde se na ty platy vydělat musí. Tak kdybych na nějaký narazil, dám vědět. ;)

Odesláno

napsat jim o to potvrzení by neměl být problém, dopis ti určitě někdo sesmolí, zkusil bych asi nejprve tuhle možnost, pokud se ti teda už ten nárazník nepřestal líbit.. :)

Odesláno

Tak jsem se pokusil něco sesmolit přes google translator a poslal jsem jim to.Zbavovat se mi ho nechce,bylo na něm docela dost práce,ale nehodlám už do toho cpát peníze,to tam radši hodím origo a bude to.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dneska jsem konečně dokončil porod s legalizací některých věcí,nárazník jsem prdnul zpátky originál,výfuk je legál a snížený podvozek zapsán v TP,ale katastrofa,ty švýcarský vemena jsou normální byrokrati,jen dostat z lidí prachy.Ale auto je čestvě po MFK(technický)tak mám na nějakou dobu klid,minimálně na dva roky,teď to bylo dokonce 3,5,nějak na mě zapoměli.:D

Odesláno

Jj,přijde zvací dopis,že musíš na technickou,takže teď máme obě auta na chvíli z krku.Zlegalizoval jsem to tak,že jsem dodal podklady od TÜV,takže z EU,nárazník zkusím ještě pořešit,ale momentálně leží ve sklepě bez sebemenší chuti něco na autě dělat,třeba mě to drapne zase na podzim,teď je hlavní motorka:D

• O 9 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...