Lucasao Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Mě to příjde zajimavé a docela se mi to líbí Mě se celkově tvá 306ka líbí :D Citovat
Kvasky Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Dej ten černej tahokov a bude to pěkný... Citovat
Béďa Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 oldo, hlavně že si s výsledkem spokojený ty.. já z toho mám rozpačité pocity, z některého úhlu se mi to líbí z některého zase moc ne.. chálím světla ale zvolil bych jiný tahokov a přidal origo prahy.. Citovat
olda Odesláno 13. leden 2014 Autor Odesláno 13. leden 2014 Ten tahokov asi stříknu na černo,až to trochu zoxiduje.Mě se ten nárazník na fotkách taky nelíbí,ve skutečnosti prostě vypadá jinak a to auto je takový mohutnější.Prahy mě napadli hned po namontování,hodily by se,zkusím někde sehnat.Lucasao,dík Citovat
Borri28 Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Drive sem byval zastance techto tuningovych narazniku ale musim ric ze posledni dobou me to preslo origo je proste hezci ale je to tvoje auto a nechci ti to kritizovam vypada to dobre a hlavni je ze se to liby tobje Citovat
olda Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Takže dnes jsem byl na technický,neprošel jsem na regulátor brzd(zarezlý) a na přední nárazník,legalizace v CH cca 12000,takže půjde dolů,takže sháním přední origo nárazník s kulatýma mlhama,ideálně v šedé metalíze,jelikož ten můj původní je dosti zedřený a dokonce prasklý. [upravil dne 7.5.2014 20:25 od olda] Citovat
radim.1008 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 To je tím, že nejezdíš. Nevyplatí se nárazník nechat opravit, než ze \"švajcu\" hledat v Čechách? Citovat
olda Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Jezdím málo,jak to jde,tak na motorce,jinak rodinná je 308.Nevyplatí se to určitě,jen pro představu,za nalakování nárazníku jsem dal v CZ 3000,-tady si řekli cca 18000,- a hlavně mám ten první facelift,chci ale už kulatý mlhy. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 tak u nás se dá sehnat do cca 2tis nárazník + tak 2tis lak, takže bych to viděl tak tragicky... jen mě děsí ta tvoje udaná cena za lakování v CH... nemáš tam nulu navíc ? Citovat
olda Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 To by se dalo,jen ho někde sehnat.Nulu navíc nemám,řekli mi 700 chf X 22,ruční práce prostě dardy tady,ale je to logický,na ty mzdy se někde musí vydělat;) Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 ta bláho tak to čumim... jako můžu ti dát kontakty na týpky co ho mívaj... já ho kupoval 3x a pokaždý od nich a na S16 s ostřikovačema jsem dal i s origo lízem 1800,- Citovat
Béďa Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 co na tom nárazníku chtějí legalizovat? vždyť má homologaci ne? Citovat
olda Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Může být i bez ostřikovačů,ty tu mám i s krytkama a nádržkou,když by byl,beru,začátkem července budem v CZ,takže bych vyzvednul. On homologaci má,ale od tý doby,co se začla sr... do Ch EU je to tu pěkně těžký,dřív tu šlo zapsat úplně všechno.Prostě k tomu musí být papír od výrobce a ten já nemám a anglicky neumím,abych jim napsal.Tak to vyřeším takhle. Citovat
radim.1008 Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Určitě to bude vypadat lépe s origo nárazníkem. To je pěkná darda za práci, ale jak říkáš, někde se na ty platy vydělat musí. Tak kdybych na nějaký narazil, dám vědět. Citovat
Béďa Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 napsat jim o to potvrzení by neměl být problém, dopis ti určitě někdo sesmolí, zkusil bych asi nejprve tuhle možnost, pokud se ti teda už ten nárazník nepřestal líbit.. Citovat
olda Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Tak jsem se pokusil něco sesmolit přes google translator a poslal jsem jim to.Zbavovat se mi ho nechce,bylo na něm docela dost práce,ale nehodlám už do toho cpát peníze,to tam radši hodím origo a bude to. Citovat
olda Odesláno 23. květen 2014 Autor Odesláno 23. květen 2014 Tak dneska jsem konečně dokončil porod s legalizací některých věcí,nárazník jsem prdnul zpátky originál,výfuk je legál a snížený podvozek zapsán v TP,ale katastrofa,ty švýcarský vemena jsou normální byrokrati,jen dostat z lidí prachy.Ale auto je čestvě po MFK(technický)tak mám na nějakou dobu klid,minimálně na dva roky,teď to bylo dokonce 3,5,nějak na mě zapoměli. Citovat
radim.1008 Odesláno 24. květen 2014 Odesláno 24. květen 2014 To tě kontaktují, že musíš na technickou? Chválím, že je to legalizováno. Platí to i na území EU? Citovat
olda Odesláno 24. květen 2014 Autor Odesláno 24. květen 2014 Jj,přijde zvací dopis,že musíš na technickou,takže teď máme obě auta na chvíli z krku.Zlegalizoval jsem to tak,že jsem dodal podklady od TÜV,takže z EU,nárazník zkusím ještě pořešit,ale momentálně leží ve sklepě bez sebemenší chuti něco na autě dělat,třeba mě to drapne zase na podzim,teď je hlavní motorka:D Citovat
olda Odesláno 15. květen 2024 Autor Odesláno 15. květen 2024 Tak mě auto zase začalo bavit,dal jsem dědečka do kupy a šlape jak za mlada,pořádně jsem ho vyčistil a vyleštil.Chvíli jsem si myslel,že mám nový auto OK406, Hafity, Béďa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.