Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj,třídvéř je krasavec.Ty cyclony jsem sehnal jen z principu,prostě jsem je musel mít:D,letní de facto nepotřebuju,protože jezdím na motorce,na zimu mám lasery.Hmotnost mám psanou 1280,ale je to plná výbava,tak je tam nacpaných mraky nepotřebných kravin.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem si po dlouhý době vzpoměl na dědka v garáži,takže jsem v týdnu dobil baterku a dneska dostal konečně novej kabát na brzdiče(tu barvu jsem koupil před cca rokem a dneska jsem se k tomu konečně dokopal:D)No a jelikož jsou modrý světla,tak se brzdiče musí opičit:D

post-984-14109626597577_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak repráky v platu,dokonce svítěj:o,zatím se je snažím tak nějak zahrát,taže nemůžu posoudit,jak budou hrát,ale dočetl jsem se někde,že patří ke špičce a když ne,tak mám ve skříni ještě nové Focal,o kterých teda manželka neví,takže je prozatím nechám ležet:D

No a dneska jsem měnil napínák na drážkový řemen,práce by to nebyla špatná,kdybych nezapoměl,jak tam ten řemen byl,ještě že existuje net,ale jak na potvoru jsem nemohl najít schéma na můj motor,nakonec se teda zadařilo :papa

post-984-14109626961697_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak verze 1:1 není nic pro mě,jelikož jak je trochu počasí,tak jsem na motorce.Sehnal jsem to na aukci,viděl jsem to poprvé v životě a prostě jsem to musel mít.Těch cyclonů jsem si nevšiml,moje na to asi nenarvu:D

Odesláno

Tak dneska přezuto na zimáky,jak 308,tak i 306,dokonce jsem i promáznul zadní nápravu,když už to bylo na heveru.Ty cyclony tomu autu slušej víc,jak ty lasery,no nenadělám nic:(

Odesláno

tak jsem byl dneska vyzvednout cabrio pro prcka,vypadá to peckově.A vyrábí to firma tato,kdyby to někoho víc zajímalo.Tu fotka v garáži s velkým bratrem :D

post-984-1410962779103_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...