Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prohodit zamky

Recommended Posts

Odesláno

Potrebuji prohodit zamky od spolujezdce k ridice u 406 , je v tom nejaky technicky problem? Delal uz to nekdo?

Jaky je k tomu pristup zevnitr

Odesláno

dej sem email, poslu ti naskenovany postup jak rozebrat tapecirunk a vyndat kliku se zamkem a jak rozebrat vlozku

Odesláno

ovsem jak si muzes prohlidnout TADY seznam dilu, tak je levy a pravy zamek, takze vymenit je od spolujezdce k ridici a naopak nepujde

[Editován dne 3/1/05 Ferry]

Odesláno

Naozaj je problem prehodit zamky,,,, ja som to chcel urobit na P 405,,, a tiez je tam lavy a pravy,,, a nejde ich vzajomne prehodit. Problem je,, ze ked chces kupit druhe,, tak musis menit aj zamok na kufre a spinacnu,,,, pokial ti samozrejme nevadi, ze dvere budes odomykat jednym a startovat druhym klucom.

Odesláno

Prohodit levý/pravý mezi sebou lze, když se ze zámku opatrně odpáčí ty plastové páčky, a prohodí se. Zámky jako takové jsou stejné. Ale riskujete, že ty páčky pak na zámku nebudou držet.

Odesláno

Když si koupíš nový zámek, tak se dá přestavět podle dodaného klíče. Já s tím jezdíval do Nuslí vedle Fidlovačky. Tam to dřív dělali. A nemusíš měnit ostatní zámky.:bojim

Odesláno

Proc to resim.

Kdyz jsem si promazaval zamel odmrazovacem, tak ta klapka zamku mi skripka kousek te trubicky a ja ji vytrhl a asi 4mm te umele trubicky mi zustalo v zamku. Chtel jsem to vyndat a spis jsem to zastrcil az nakonec a ted to nejde klicem odemykat :(( .

Mozna by bylo lepsi to rozebrat a vyndat ale netrofam si na to, abych to dal zpet dohromady.

Ferry ten postup uvitam

marsal@seznam.cz

Diky

Odesláno
Napsán autorem MMMMM

Tak kde je ten postup?

Omlouvam se ,nejak jsem prehlidl tvuj prispevek,mel jsi mi poslat U2U, toho bych si vsiml hned :D

hned to poslu :)

Tak uz to mas ve schrance

[Editován dne 7/1/05 Ferry]

Odesláno

MMMMM: ty jsi ale šikula. Ten zbytek plastu z toho zámku půjde vysápat, i když je tam zarvanej, je to jednodušší než rozebírat tapecíry... Naohýbej jehly, a připrav si pevné nervy a trpělivost.

Odesláno

souhlas s oddiem, takto sem vyndával sirku ze zámku protože lidi sou pošuci a mají nutkání dělat takový věci. Já sice centrál mám ale projistotu sem to vyštrejchal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...