Guest MMMMM Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Potrebuji prohodit zamky od spolujezdce k ridice u 406 , je v tom nejaky technicky problem? Delal uz to nekdo? Jaky je k tomu pristup zevnitr Citovat
Ferry Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 dej sem email, poslu ti naskenovany postup jak rozebrat tapecirunk a vyndat kliku se zamkem a jak rozebrat vlozku Citovat
Ferry Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 ovsem jak si muzes prohlidnout TADY seznam dilu, tak je levy a pravy zamek, takze vymenit je od spolujezdce k ridici a naopak nepujde [Editován dne 3/1/05 Ferry] Citovat
Steve McSteve Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Naozaj je problem prehodit zamky,,,, ja som to chcel urobit na P 405,,, a tiez je tam lavy a pravy,,, a nejde ich vzajomne prehodit. Problem je,, ze ked chces kupit druhe,, tak musis menit aj zamok na kufre a spinacnu,,,, pokial ti samozrejme nevadi, ze dvere budes odomykat jednym a startovat druhym klucom. Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Prohodit levý/pravý mezi sebou lze, když se ze zámku opatrně odpáčí ty plastové páčky, a prohodí se. Zámky jako takové jsou stejné. Ale riskujete, že ty páčky pak na zámku nebudou držet. Citovat
Pajda Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Když si koupíš nový zámek, tak se dá přestavět podle dodaného klíče. Já s tím jezdíval do Nuslí vedle Fidlovačky. Tam to dřív dělali. A nemusíš měnit ostatní zámky. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Proc to resim. Kdyz jsem si promazaval zamel odmrazovacem, tak ta klapka zamku mi skripka kousek te trubicky a ja ji vytrhl a asi 4mm te umele trubicky mi zustalo v zamku. Chtel jsem to vyndat a spis jsem to zastrcil az nakonec a ted to nejde klicem odemykat ( . Mozna by bylo lepsi to rozebrat a vyndat ale netrofam si na to, abych to dal zpet dohromady. Ferry ten postup uvitam marsal@seznam.cz Diky Citovat
Ferry Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 Napsán autorem MMMMM Tak kde je ten postup? Omlouvam se ,nejak jsem prehlidl tvuj prispevek,mel jsi mi poslat U2U, toho bych si vsiml hned hned to poslu Tak uz to mas ve schrance [Editován dne 7/1/05 Ferry] Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 MMMMM: ty jsi ale šikula. Ten zbytek plastu z toho zámku půjde vysápat, i když je tam zarvanej, je to jednodušší než rozebírat tapecíry... Naohýbej jehly, a připrav si pevné nervy a trpělivost. Citovat
Fusion Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 souhlas s oddiem, takto sem vyndával sirku ze zámku protože lidi sou pošuci a mají nutkání dělat takový věci. Já sice centrál mám ale projistotu sem to vyštrejchal Citovat
Guest MMMMM Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 Dalo to fusku ale je to venku. Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.