Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

odveky boj mezi operatorem a vectorem.... co dodat, se divim, ze se na srazu jeste neporvaly, ja sem taky pro to tady zamknout, ale do te doby se to aspon snazim zlehcovat....

Odesláno
Napsán autorem Luger

Napsán autorem vector

Jo ještě ženský to dát do ruky.

Tyhle \"lidi\" co jsou schopný se vozit v Ofroutu po městě bych střílel bez soudu. Argument bezpečnosti sem od tebe čekal. Já si koupim tank a když náhodou něco přehlídnu, tak z tebe udělám placku, hlavně, že budu v pohodě. Budem si chvilku povídat o aroganci. Tobě už není pomoci.

Jak můžeš, tak se do mě zase navážíš a negelovaný vytuněnci v Golfu co jsou postrachem každého motoristy jsou pro tebe asi jen otázka vkusu. Myslel sem , že seš trochu debil, ale zase si mě překvapil, Ty si ukrutnej debil a už mi prosím opravdu nepiš.

[Editován dne 3/1/05 vector]

Tak přátelé tohle musím doplnit. Vylezu před krám, a za mnou stojí Ofrout jako řemen, řikám si výborně o takovejch humusech se teď bavíme. A na chodníku nějáký vožralý individuum.. motá se, apk něco huhlá rozumět mu skoro neni , tupej pohled. Řikám si táhni někam a najednou se borec sebere, sedne do ofrouta a jede pryč... eee to sou dneska věci.

Já se zblázním - gel ve vlasech postrachem silnic... Podle offroada poznáš notorika :D :D :D

Nevim jestli notorika, ale pohybovat se po městě v krávě s jízdními vlastnostmi multikáry a supervelkým motorem světčí o jisté nervové disbalanci, která se sice může projevovat různě, ale prostě tam je.

A ten gel je taky jasnej, ne že každej kdo má gel ve vlasech by musel bejt nutně na palici, i když nic skvělého na tom nespatřuju, ale spíš frikulíni ve votuzidlech maji gel na palici nápadně často.

Odesláno

Koukam koukam jakepak tu mame spory..:o

Myslim ze kdyz si prestanete reagovat navzajem na sve nazory tak bude docela klid ;) At uz se ostatni pridaji k pravde Vectora nebo Operatora.. protoze jak vsichni dostatecne vidime tak se stejne nedomluvite..

PS: Na pismenkove valky tady nikdo neni moc zvedavej natoz pak ustni a nedejboze pestni... :bojim

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Luger

Napsán autorem vector

Jo ještě ženský to dát do ruky.

Tyhle \"lidi\" co jsou schopný se vozit v Ofroutu po městě bych střílel bez soudu. Argument bezpečnosti sem od tebe čekal. Já si koupim tank a když náhodou něco přehlídnu, tak z tebe udělám placku, hlavně, že budu v pohodě. Budem si chvilku povídat o aroganci. Tobě už není pomoci.

Jak můžeš, tak se do mě zase navážíš a negelovaný vytuněnci v Golfu co jsou postrachem každého motoristy jsou pro tebe asi jen otázka vkusu. Myslel sem , že seš trochu debil, ale zase si mě překvapil, Ty si ukrutnej debil a už mi prosím opravdu nepiš.

Tak přátelé tohle musím doplnit. Vylezu před krám, a za mnou stojí Ofrout jako řemen, řikám si výborně o takovejch humusech se teď bavíme. A na chodníku nějáký vožralý individuum.. motá se, apk něco huhlá rozumět mu skoro neni , tupej pohled. Řikám si táhni někam a najednou se borec sebere, sedne do ofrouta a jede pryč... eee to sou dneska věci.

Já se zblázním - gel ve vlasech postrachem silnic... Podle offroada poznáš notorika :D :D :D

Nevim jestli notorika, ale pohybovat se po městě v krávě s jízdními vlastnostmi multikáry a supervelkým motorem světčí o jisté nervové disbalanci, která se sice může projevovat různě, ale prostě tam je.

A ten gel je taky jasnej, ne že každej kdo má gel ve vlasech by musel bejt nutně na palici, i když nic skvělého na tom nespatřuju, ale spíš frikulíni ve votuzidlech maji gel na palici nápadně často.

Vectore, nejlepší je ovšem číro typu \"kohout\" - takovýho typa jsem jednou viděl v metru - ten kohout mu furt padal na levé ucho. Asi mu nestačil uschnout ten gel :D A won si stále dokola oblizoval ruce a stavěl kohouta do původního tvaru - třeba to měl něco jako páv wocas, nebo já nevim co. Každopádně to bylo fakt docela vtipný :P

Odesláno
Napsán autorem Hadra

2 Lugger:To se nestaví gelem, to se staví buď pivem, nebo vodou s cukrem, ale ti praví punkeři si prostě plivnou do ruk.....a je to:D

Co se tady člověk nepřiučí... :D:D:papa

Odesláno

Tak tomu neuvěříte.

Dneska mi volal táta, že kamaráda žena o pár kilometrů dál odbočovala do vesnice a hádejte.... Správně sundal jí Telecom. Naměřili mu 110km/h.

Já dali spoluvinu,, že má sledovat dění za sebou. :mad: to je vidět jak přemejšlej. Kurvy špartný. Co je asi chudákovy ženský co jede 30 a chce odbočovat platný, že se podívá do zpětnýho zrcátka, když se tem zjeví žlutej maniak a rozmlátí jí na sračku. Co s tim jako asi tak mohla dělat....

Navíc se dívala, ale jak řákám co je jí to platný.

[Editován dne 5/1/05 vector]

Odesláno

Klesnout pri diskuzi, k nadavkam je vzdy konstruktivni. At zije puberta :D

Argumenty typu ty jsi pica jsou dobry, ale treba se jeste vymaknete k lepsimu vykonu. Ze \"zajimavy\" diskuze operator udelal v pulce slusnej FLAME, no ale Vector mu v tom jiste trosku pomohl, ale v zaveru to ustal lip, bod pro nej :)

Jinak zimni gumy pro lidi co jezdi mimo mesta by meli bejt poviny. Neni nic lepsiho nez kdyz, v kolone treba nekde na Vysocine, zacne nekdo hrabat nahore v kopci a zjisti ze kvuli letnim nemuze nahoru ani dolu a zablokuje komplet dopravu. Jasne retezi mu pomuzou ale to ze tam 30 aut bude stat zbytecne jen proto ze on ma letni... O tom ze jsou zimni gumy bezbecnejsi, resp ze lip drzi o tom zadna, ale je fukt ze dobrej ridic s letnima je lepsi nez spatnej zavodnik se zimnima ;)

Odesláno

Teda musím říct, že když jsem to četl, tak jsem se obrovsky bavil.

Když se dva perou, ostatní členové Clubu se smějou :D

Ani snad nemá cenu na cokoliv, co tu padlo z té nebo oné klávesnice vůbec reagovat. Mám na to svůj názor, ale proč ho hned hulákat do světa. :papa

Odesláno
Napsán autorem destiny

Ani snad nemá cenu na cokoliv, co tu padlo z té nebo oné klávesnice vůbec reagovat. Mám na to svůj názor, ale proč ho hned hulákat do světa. :papa

Jééé, bereš mi slova z úst.:D

Odesláno
Napsán autorem destiny

Nejen ty, asi naprostá většina. I když musím říct, že dost z toho ani moc s smíchu není.

No co, nejlepší je to pak zdrbnout soukromě, v pár lidech na malém srázku. Ty jsou ostatně stejně nejlepší, fóra jsou jen náhražka.

Odesláno
Napsán autorem Marlin

FLAME WAR. Jak to rict, proste slovni valku.

No na Flame je důležité, že nikdy nic nežeší a na argumenty druhé strany se zásadně neodpovídá, pokud se vůbec vnímají. Hlavně tím, se odlišuje Flame od diskuse, i když diskuse může být někdy ostřejší, vždy jsou v ní používány argumenty a dialog.

Samozřejmě nejrozšířenější Flame v diskusích na Internetu je AMD/Intel, kde jedna strana je schopná vykřikovat svoje bludy a ta druhá zase svoje, naprosto nezávisle na sobě, přičemž hlavní problém je v tom, že každý z nich má svou pravdu a žádné znalosti. Také aktéři do hry vstupují s tím, že ten druhý je naprostý idiot a není třeba ho poslouchat, jen mu říct, jak velký idiot je momentálně.

[Editován dne 5/1/05 vector]

Odesláno

Ja teda nevim jak vam, ale mi sem tam nejaka nadavka vubec nevadi, sam k nim casto nemam vubec daleko. A musim vam rict, ze toto je prvni diskuze kterou sem nechal precist i moji mame. Ta pasaz zmrde/pico je obzvlaste skvela, fakt sem se rehtal jako kun.

Odesláno
Napsán autorem David 106s16

Ja teda nevim jak vam, ale mi sem tam nejaka nadavka vubec nevadi, sam k nim casto nemam vubec daleko. A musim vam rict, ze toto je prvni diskuze kterou sem nechal precist i moji mame. Ta pasaz zmrde/pico je obzvlaste skvela, fakt sem se rehtal jako kun.

Doufám, že to maminku neodradilo, koupí si taky Pužó a začne taky přispívat. :D:D;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...