Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ti, kteří jezdí na srazy na Džbán, mě jistě přistihli v bílém FIATu.

Tady se můžete podívat jak skončil

http://306.frikulin.com/galerie/Fiat/index.htm

Krásný důkaz toho, jak Fobie nebrzdí.

Místo odbočení vlevo jsem provedl let vpravo.

No tak nové info.

BRAVO je bohužel totálka a vzhledem k roku výroby to nebude nic moc, snad mě majitel nezabije.

[Editován dne 4/1/05 vector]

Odesláno

Tak se obávám, že už ho za těch 100 tKč neprodáš, stejně si s ním byl nespokojenej, teď ještě, co na to pojiš?ovna. A k těm brzdám u Fábie - nebylo to spíš nepozorností řidiče než tím, že by auto nebrzdilo??? Pokud tě trefil ze zadu, bude to téměř 100% jeho chyba, tak to zkus dát na opravu někam, kde mají kamaráda u pojiš?ovny, kde má TELECOM povinný ručení a třeba to ještě dobře dopadne. Každopádně to ale není hezkej závěr loňského už tak dost blbýho roku (pokud se to teda nepřihodilo včera nebo dnes, to by byl óóóbrpech.

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Tak se obávám, že už ho za těch 100 tKč neprodáš, stejně si s ním byl nespokojenej, teď ještě, co na to pojiš?ovna. A k těm brzdám u Fábie - nebylo to spíš nepozorností řidiče než tím, že by auto nebrzdilo??? Pokud tě trefil ze zadu, bude to téměř 100% jeho chyba, tak to zkus dát na opravu někam, kde mají kamaráda u pojiš?ovny, kde má TELECOM povinný ručení a třeba to ještě dobře dopadne. Každopádně to ale není hezkej závěr loňského už tak dost blbýho roku (pokud se to teda nepřihodilo včera nebo dnes, to by byl óóóbrpech.

Ani nevim jestli brzdil a jak moc. Fabie moc nebrzdí, ale kdyby dával pozor....ubrzdil by to v pohodě. Letěl za mnou už dva kilometry a a jel nad svoje možnosti. Já měl podezření, že to do mě pošle až budu odbočovat, ale přece pokaždý když mám podezření, nepřejedu odbočku, aby se náhodou něco nestalo. Mašinka mi už za to vynadal :mad:

Uvidíme co všechno je na tom v háji a jak to posoudí pojiš?ovna. Jde to 100procent z anim, protože nedodržel bezpečnou vzdálenost. Jak říkal ten policajt, v tomhle případě ani nezáleží na tom, jesli sem blikal nebo ne. A pro moje svědomí sem blikal a to tak, že včas a prvních dvacet metrů sem brzdil i zvolna.Ten FIAT mě už štval poměrně dost, ale bylo to lepší, než jezdit sockou a hlavně nebyl můj. Kašlu na to sou to jen plechy, hlavně aby se něják domluvil majitel s pojiš?ovnou a já s tim už neměl starosti.

[Editován dne 2/1/05 vector]

Odesláno

To je blbost, tohle opravovat, kór když to chce poslat pryč. Nechal bych si napočítat opravu rozpočtem, a poslal to pryč jak to je, škoda práce. Stejně už z toho nikdy nebude auto, ale maximálně rohlík, tohle nejsou \"jen plechy\", ale taky pěkně pokurvenej podvozek, styděl bych se to prodávat opravený. Nadto, když se to šikovně napočítá, bude za to víc než za opravený.

Odesláno

Teď si tutově naseru do bot a nejspíš mě hbitě ukamenujete, ale je tu něco, co mi hlava nebere!

2 Vector: Podle toho, jak je ten žlu?as ?uklej, to vypadá, že tě snad chtěl dostat... Kdyby se ti přeci chtěl vyhnout, tak by to přeci dělal zprava, ne? Tak proč má herdek zbořenej pravej předek???

Další věc co mi hlava nebere, jak tě do toho příkopu mohl takhle poslat, když ten Fiat kromě zadního levýho světla a prasklýho zadního nárazníku skoro nic neutrpěl???

Hele sorry, ale skoro to vypadá, že jsi přitom odbočování rozhodně neuhýbal co nejvíce vlevo a on tě zkrátka chtěl předjet (buďto přehlídl, nebo ti nefungoval blinkr), tim tě ?uknul pravym přednim rohem do tvého zadního levého rohu, nastal kulečníkovej efekt a z toho důvodu si letěl do pangejtu. ALE, jaktože jsi letěl do pangejtu, když říkáš, že jsi odbočoval vlevo a jseš vpravo v pangejtu? Přeci kdyby jsi měl auto alespoň trochu natočený doleva, tak by tě ten náraz spíš otočil alespoň o 90 stupňů doleva, ale zůstal by jsi na silnici, ne?

Jak řikám, nic proti, nebyl jsem tam a nevim, ale podle těch fotek to vypadá fakt divně...

Neni to mezi Benešovem a Týncem?

Odesláno

Já si to dovedu celkem představit jak se to stalo, fábka se ho snažila předjet ještě než odbočí, aby mu to natřela a to v momentě kdy chtěl odbočit, proto ten pravý předek a tím že ho nabrala ještě v letu na levý zadek se mu auto stočilo do toho příkopu.

Ale jinak umí vector pěkně parkovat :D a hlavně že z toho vylez celej.

[Editován dne 3/1/05 Driver]

Odesláno
Napsán autorem Operator

Teď si tutově naseru do bot a nejspíš mě hbitě ukamenujete, ale je tu něco, co mi hlava nebere!

2 Vector: Podle toho, jak je ten žlu?as ?uklej, to vypadá, že tě snad chtěl dostat... Kdyby se ti přeci chtěl vyhnout, tak by to přeci dělal zprava, ne? Tak proč má herdek zbořenej pravej předek???

Další věc co mi hlava nebere, jak tě do toho příkopu mohl takhle poslat, když ten Fiat kromě zadního levýho světla a prasklýho zadního nárazníku skoro nic neutrpěl???

Hele sorry, ale skoro to vypadá, že jsi přitom odbočování rozhodně neuhýbal co nejvíce vlevo a on tě zkrátka chtěl předjet (buďto přehlídl, nebo ti nefungoval blinkr), tim tě ?uknul pravym přednim rohem do tvého zadního levého rohu, nastal kulečníkovej efekt a z toho důvodu si letěl do pangejtu. ALE, jaktože jsi letěl do pangejtu, když říkáš, že jsi odbočoval vlevo a jseš vpravo v pangejtu? Přeci kdyby jsi měl auto alespoň trochu natočený doleva, tak by tě ten náraz spíš otočil alespoň o 90 stupňů doleva, ale zůstal by jsi na silnici, ne?

Jak řikám, nic proti, nebyl jsem tam a nevim, ale podle těch fotek to vypadá fakt divně...

Neni to mezi Benešovem a Týncem?

1... Je to mezi Benešovem a Týncem

2... Když odbočujeme doleva, stavíme auto souběžne se středovou čárou.

Proti jelo auto, tak sem musel na chvilku zastavit. Tedy zrcátko na čáře rovně aby bylo v pravo co nejvíc místa. Zatáčíme od levého kraje jízdního pruhu, proto nemůže být auto v pravém pruhu nikdy šikmo, jestli to děláš jinak....

Každopádně blinkr fungoval a dal sem ho včas.

3.... Proč mě neobjel správně zprava, bude asi ze stejného důvodu, jako proč to neubrzdil, prostě to nezvládl.

4.... Prasklej nárazník ?

Ten nárazník je na levé straně pryč, je smáčklej i zadek, blatník a podlaha v kufru. Je hnutý i zadní kolo a je z něj šiška. Kdo ví co vydrží zadní nárazník proti přednýmu, chápe, že to byla pěkná šupa.

Taky s kolama ve vzduchu a s utrženou sedačkou se hodně špatně brzdí. Navíc mě vyslal hodně doprava a přitom hnul tím kolem což jízdním vlastnostem moc nepřidalo.

Doufám, že sem ti objasnil všechno co si chtěl vědět.

[Editován dne 3/1/05 vector]

Odesláno

Obdivuhodně našprtaný definice, kde maj bejt zrcátka v momentu odbočování, jen co je pravda! V poho, hlavně, že jsi z toho vylez živej a zdravej! Vo tom žádná!

Ale nedá mi to. Je mi jen zkrátka divný, že zrovna ty máš takovou smůlu na ostatní řidiče. V životě jsem snad neviděl víc zhuntovaný a vomlácený auto než tu tvojí modrou 306ku a vzhledem k tvé reputaci rovnající se reputaci závodního jezdce, je mi fakt divný, že to fšechno zavinili jiní, nepozorní, řidiči.

A jelikož mám z tvé osoby pocit, že jsi přesně takovej ten typ, \"všechno znám, všechno vim, na všechno mám odpověď\", je s podivem, že jsi správně nevyčetl situaci a když už se tě teda ten debil podobnym způsobem držel 2 kilometry, tak proč jsi ho někde nepustil před sebe??

Určitě se toho telekomáka nezastávám, vim, že na silnicích jezděj lidi jak prasata, kór se služebnim. Ale právě proto si na podobný týpky dávám bacha a radši ho nechám blbečka \"vyhrát\", než potom lovit auto ze škarpy.

Odesláno
Napsán autorem Operator

Obdivuhodně našprtaný definice, kde maj bejt zrcátka v momentu odbočování, jen co je pravda! V poho, hlavně, že jsi z toho vylez živej a zdravej! Vo tom žádná!

Ale nedá mi to. Je mi jen zkrátka divný, že zrovna ty máš takovou smůlu na ostatní řidiče. V životě jsem snad neviděl víc zhuntovaný a vomlácený auto než tu tvojí modrou 306ku a vzhledem k tvé reputaci rovnající se reputaci závodního jezdce, je mi fakt divný, že to fšechno zavinili jiní, nepozorní, řidiči.

A jelikož mám z tvé osoby pocit, že jsi přesně takovej ten typ, \"všechno znám, všechno vim, na všechno mám odpověď\", je s podivem, že jsi správně nevyčetl situaci a když už se tě teda ten debil podobnym způsobem držel 2 kilometry, tak proč jsi ho někde nepustil před sebe??

Určitě se toho telekomáka nezastávám, vim, že na silnicích jezděj lidi jak prasata, kór se služebnim. Ale právě proto si na podobný týpky dávám bacha a radši ho nechám blbečka \"vyhrát\", než potom lovit auto ze škarpy.

Dobrá tedy vyjasnim ti trochu situaci.

žádný definice se nešprtám, ale jezdim pokud možno přesně.

Blbečka sem nemohl pustit před sebe, protože měl Fobii 1.0 a nikde se předjíždět nedalo, že nedává pozor je jeho problém a já jak říkám při podezření na trotla přece vždycky nepřejedu odbočku. Nechal sem mu tam co nejvíc místa a pro jistotu blikal dřív.

I na moje omlácené auto je jednoduchá odpověď. Já v něm neseděl, když ho nekdo rozmlátil na parkovišti. Ani sem v něm neseděl, když rozbili ten pravej zadní bok. Jediný co sem mu udělal já byla rána na předek a to když mi jeden umělec nedal přednost a ještě jel protisměrem, tak že sem ho neviděl z boku, jo a ten pravej přední blatník o agresivního důchodce za volantem, ale ten mě vůbec neviděl a hodlal projet skrz mě, takže blatník je dobrý skóre. (navíc je to tan blatník co mi bratr už předtim vytvaroval za studena o stromeček při parkování)

Na to že má se mnou kolem 50 000 většinou po Praze, sem jí skoro neublížil.

Odesláno

Nedá mi to a taky se připojím. Rád jezdím poměrně rychle (Mašinka to na jiném místě též trochu zmiňuje), ale vzhledem k ročnímu proběhu km mám z Tebe, Vectore, pocit, že bych auto musel co tři měsíce měnit. Není umění důchdcům lámat zrcátka, ani flekovat před autobusem proto, že ten autobus si dovolil Vectorovi vjet do cesty, potažmo závodit s fóbií a v momentu, kdy zjistím, že už máme konec společné cesty vyhodit 20 m před odbočkou levý blinkr a začít Vectorovsky intenzivně brzdit a pak se divit, že onen takyzávodník z TELECOMu tento manévr nepředpokládal a odhodil mě do škarpy. Daleko větší umění je - teda aspoň podle mě - předvídat, že rozzávoděný TELECOMák moje odbočení nebude předpokládat, dát blinkr třeba i 200 m před křižovatkou a S DOSTATEČNÝM PŘEDSTIHEM dát najevo, že chci odbočit. Celý život je o OHLEDUPLNOSTI a KOMPROMISECH a jestliže budeme všichni žít (jezdit, chodit, létat) s klapkami na očích, není třeba dělat žádnou důchodovou reformu, protože se důchodu nikdo nedožijeme.

Proč při odjezdu ze Džbánu většina čeká, až Ty a John odjedete domů?

Co na Tvou a Johnovu cestu ze Šebetova řekl na srazu na Džbánu Marcel s 505kou???

Zamysli se, jestli aspoň něco z toho, co tu píšu, není pravda. Pro policajty je tohle asi 100% vina toho vzadu, ale kdyby ta fóbie chtěla takhle odbočit před Tebou - opravdu bys to ubrzdil? Nebo by to tu zase bylo plné ukřivděných nadávek a řečí, jak jsi v tom nevině, TELECOMák že nemá na silnici co dělat a jak Ta policie vůbec nechtěla pochopit, že Ti to zahamt před autem. Dál mě udivila Tvoje věta: \"Ten FIAT mě už štval poměrně dost, ale bylo to lepší, než jezdit sockou a hlavně nebyl můj. Kašlu na to sou to jen plechy, hlavně aby se něják domluvil majitel s pojiš?ovnou a já s tim už neměl starosti. \" Nechtěl bych být majitelem auta, které někomu půjčím, ten ho zboří, předá mi klíčky a řekne, a? si to domluvím s pojiš?ovnou, jeho že už to nezajímá. To je u mě opravdu FUJ jednání a auto bych Ti fakt nikdy nepůjčil - a to mám starou plečku. Možná, že s něčím nebudeš souhlasit, můžem to u pita na Džbáně probrat, ale mám pocit, že jsem vyjádřil svůj názor - i když u Tý nehody jsem nebyl. Ale stejně, jako jsi Ty měl pocit z Lugera, že si zákonitě rozbije hubu, stejnej pocit jsem měl já z Tebe a taky na to došlo.

[Editován dne 1/3/Mon, 3 Jan 2005 10:58:54 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:58:54 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:58:54 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:58:54 +0000 Medvěd]

Odesláno

Úúúúúúfffffff, teď jsi mi Méďo promluvil z duše. Jsem rád, že v tom nejsem sám. Jinak co se týče vyhození blinkru bych čekal, že ti sem Vector vypíše zase nějakou pasáž z učebnice autoškoly, what?

A Vectore, můžeš mi vysvětlit, jak jsi zepředu na tý Fábii poznal, že je to 1 litr? Myslim, že ani hovno, to sis tak leda přečetl potom. Ale i kdyby, to ti nedává právo ho nějak vyčleňovat z provozu. Když se mu chce závodit, jeho věc. A jak jsme se shodli, v těch místech to dobře znám, takže mi neřikej, že tam nejde bezpečně předjíždět.

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Nedá mi to a taky se připojím. Rád jezdím poměrně rychle (Mašinka to na jiném místě též trochu zmiňuje), ale vzhledem k ročnímu proběhu km mám z Tebe, Vectore, pocit, že bych auto musel co tři měsíce měnit. Není umění důchdcům lámat zrcátka, ani flekovat před autobusem proto, že ten autobus si dovolil Vectorovi vjet do cesty, potažmo závodit s fóbií a v momentu, kdy zjistím, že už máme konec společné cesty vyhodit 20 m před odbočkou levý blinkr a začít Vectorovsky intenzivně brzdit a pak se divit, že onen takyzávodník z TELECOMu tento manévr nepředpokládal a odhodil mě do škarpy. Daleko větší umění je - teda aspoň podle mě - předvídat, že rozzávoděný TELECOMák moje odbočení nebude předpokládat, dát blinkr třeba i 200 m před křižovatkou a S DOSTATEČNÝM PŘEDSTIHEM dát najevo, že chci odbočit. Celý život je o OHLEDUPLNOSTI a KOMPROMISECH a jestliže budeme všichni žít (jezdit, chodit, létat) s klapkami na očích, není třeba dělat žádnou důchodovou reformu, protože se důchodu nikdo nedožijeme.

Proč při odjezdu ze Džbánu většina čeká, až Ty a John odjedete domů?

Co na Tvou a Johnovu cestu ze Šebetova řekl na srazu na Džbánu Marcel s 505kou???

Zamysli se, jestli aspoň něco z toho, co tu píšu, není pravda. Pro policajty je tohle asi 100% vina toho vzadu, ale kdyby ta fóbie chtěla takhle odbočit před Tebou - opravdu bys to ubrzdil? Nebo by to tu zase bylo plné ukřivděných nadávek a řečí, jak jsi v tom nevině, TELECOMák že nemá na silnici co dělat a jak Ta policie vůbec nechtěla pochopit, že Ti to zahamt před autem. Dál mě udivila Tvoje věta: \"Ten FIAT mě už štval poměrně dost, ale bylo to lepší, než jezdit sockou a hlavně nebyl můj. Kašlu na to sou to jen plechy, hlavně aby se něják domluvil majitel s pojiš?ovnou a já s tim už neměl starosti. \" Nechtěl bych být majitelem auta, které někomu půjčím, ten ho zboří, předá mi klíčky a řekne, a? si to domluvím s pojiš?ovnou, jeho že už to nezajímá. To je u mě opravdu FUJ jednání a auto bych Ti fakt nikdy nepůjčil - a to mám starou plečku. Možná, že s něčím nebudeš souhlasit, můžem to u pita na Džbáně probrat, ale mám pocit, že jsem vyjádřil svůj názor - i když u Tý nehody jsem nebyl. Ale stejně, jako jsi Ty měl pocit z Lugera, že si zákonitě rozbije hubu, stejnej pocit jsem měl já z Tebe a taky na to došlo.

[Editován dne 1/3/Mon, 3 Jan 2005 10:58:54 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:58:54 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:58:54 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:58:54 +0000 Medvěd]

Nevím proč, jestli ti na 50 připadá jeden blatník moc, o tom se asi budeme těžko dohadovat, stejně jako jestli to je každých 50 ,-)

Nejlepší je, že si pamatuješ je n co se ti hodí. Zrovna jako ten autobus, co ne, že si dovolil mě vjet do cesty, ale hodlal mě schválně namačknout na svodidlo a to několikrát. Taky sem nikdy netvrdil že sem s Telecomem závodil. Závodit s 1.4 Fiatem s 1.0 Fobií to by byl na mě dost Hardcore.

Jestli bych to ubrzdil ? No Nevim, spíš bych ho objel. Měl to chlapec asi těžký, ale sám se do toho nahnal. Tedy pokud by si všiml toho blinkru a vybočení ke středu, mohl to zabrzdit celkem v pohodě a nebo se v pohodě vyhnout, kdyby brzdit nechtěl. Jenže na něj to byl asi moc velkej fofr. Je možný, že bych tam měl s Fábkou a trochou nepozornosti pěknou honičku, ale proč kurwa musí letět do vesnice s Fobií na mokru kilo ? Což tedy sám přiznal, že jel rychle, pochopitelně, že ne policajtům.

Nevím co říkal Marcel, neslyšel sem ho, nebo si nepamatuju, že bych ho slyšel. Každopádně jak sem říkal, Johny se za mnou zjevil jako kouzlem a nechápu, jak tam mohl ještě předjet. Je to jeho věc a jeho svědomí i odhadu, třeba ti řekne, že to měl v paži já nevim.... zeptej se ho. Každopádně já sem se jen projížděl, nic extrémního. Hezká projížďka v Pažoutku na dobrou náladu.

http://306.frikulin.com/galerie/Fiat//DSC03367.JPG

vidíš za tou Avií ceduly obec ?

Od té cedule sem jel bez plynu, ještě před tou Avií sem dával blinkr a potom ze začátku mírně brzdil. Za tou cedulí je horizont, takže tam se žádné blikání ani brzdění nekoná.

Co je ti divného, že se s pojiš?ovnou musí domluvit majitel vozidla ? A? je to jak chce blbý, tak je to tak. Dám mu potřebné doklady a vyřídí si to , já sem mu jak říkám přál hodně štěstí. I proto, že nechci aby byl zbytečně naštvanej.Jestli to kilo dostane od pojiš?ovny a za vrak, nebo za prodej nepoškozeného auta mu může být alespoň v tomhle případě jedno nebo ne ?

No, ale jak sem už říkal Lugerovi, počkej až se nekde vysypu já to bude hned řečí a už je to tady bez ohledu na to, že sem si do tý škarpy nepomoh já... ale to je jedno já už sem zvyklej, i na to že normálně lidi nejezdej tak rychle a můžou se i bát. Asi se bojíš hodně, když používáš tři otazníky za sebou. Taky ti necpu, jak si tou dodávkou na džbán přiletěl, protože každý by měl jezdit tak, aby to zvládal a nepřipadalo mi , že to nezvládáš.

Odesláno
Napsán autorem Operator

Úúúúúúfffffff, teď jsi mi Méďo promluvil z duše. Jsem rád, že v tom nejsem sám. Jinak co se týče vyhození blinkru bych čekal, že ti sem Vector vypíše zase nějakou pasáž z učebnice autoškoly, what?

A Vectore, můžeš mi vysvětlit, jak jsi zepředu na tý Fábii poznal, že je to 1 litr? Myslim, že ani hovno, to sis tak leda přečetl potom. Ale i kdyby, to ti nedává právo ho nějak vyčleňovat z provozu. Když se mu chce závodit, jeho věc. A jak jsme se shodli, v těch místech to dobře znám, takže mi neřikej, že tam nejde bezpečně před

jíždět.

Promiň, ale to co píšeš jsou duševní zvratky a ne argumenty. Jestli chceš pasáž z učebnice, tak si jí přečti, Píše se tam pokud vím něco jako včas a zřetelně. Což sem udělal a dělám to vždycky, tedy pokud neudělám náhodou chybu. Chyby dělá každý i když v dopravě je na ně poněkud méně prostoru. V tomhle případě sem jí ale rozhodně neudělal.

Ze předu pochopitelně nejde poznat, že je to 1,0 zvláš? když má nárazník v barvě což je patrně nějáká vyjímka pro Telecom. Do toho dne sem žil v přesvědčení, že nejhorší s.h.i.t. co tam cpou je 1,2HTP. Něják zvláš? sem to nezkoumal, spíš sem si při zběžném pohledu řekl. \"Další jelito s RSkem co si připadá jako závodník\" Ani ten nápis Telecom neni zepředu něják zvláš? vidět.

Když to tam tak dobře znáš ty hlavo, tak mi řekni, kdy se dá od Týnce do Bukovan předjet. Maximálně tak u hřbitova, když nic nepojede, nikdo tam nebude odbočovat a měl by si opravdu to RS.

O vyčleňování z provozu nemůže být ani řeč. (kromě toho tahle vraky se vyčleňujou samy. ) zrovna jako o závodění, ale to ta tvoje hlava koukám nepobrala. Chápeš, že ne každej musí hned na silnici závodit, zvláš? když jede v 1.4 12V Fiatu, kterej má ledovej motor, letní gumy,v zimě na mokru a neni jeho.

Nemusíš se hned na každýho mračit jako to tvoje auto.

Odesláno

Moje auto se možná mračí, ale aspoň jezdí, víš, hlavo??? (ajaj, použil jsem 3 otazníky, tzn. že se asi strašně moc moc bojim, co? A tu \"hlavu\" jen parafrázuju aby sis nepřišel o něco ochuzenej!)

Je opravdu dojemný, jak jsi to auto šetřil, málem jsem se rozplakal. Studenej motor, hmmm, letní pneu, hmmmm, neni tvoje, hmmm. Že ti nevadilo že neni tvoje když jsi s nim jezdil bokem. Vlastně si nepamatuju, že bys timhle autem na Džbán přijel jinak než právě tim bokem. A tu část o letních pneu na mokru a v zimě jsi snad ani neměl vůbec vypustit do světa. Takovejch volů co nedobrzdili, právě kvůli letním pneu v zimě, je taky spousty, takže možná dobře, že tě někdo sestřelil dřív než napadl sníh a ty bys ukázal zač je toho Vector nějaký rodině ve Fóbii! Ale ono to stejně neni pořádný auto, tak co by to mělo v provozu vůbec dělat, viď?!

Odesláno
Napsán autorem Operator

Moje auto se možná mračí, ale aspoň jezdí, víš, hlavo??? (ajaj, použil jsem 3 otazníky, tzn. že se asi strašně moc moc bojim, co? A tu \"hlavu\" jen parafrázuju aby sis nepřišel o něco ochuzenej!)

Je opravdu dojemný, jak jsi to auto šetřil, málem jsem se rozplakal. Studenej motor, hmmm, letní pneu, hmmmm, neni tvoje, hmmm. Že ti nevadilo že neni tvoje když jsi s nim jezdil bokem. Vlastně si nepamatuju, že bys timhle autem na Džbán přijel jinak než právě tim bokem. A tu část o letních pneu na mokru a v zimě jsi snad ani neměl vůbec vypustit do světa. Takovejch volů co nedobrzdili, právě kvůli letním pneu v zimě, je taky spousty, takže možná dobře, že tě někdo sestřelil dřív než napadl sníh a ty bys ukázal zač je toho Vector nějaký rodině ve Fóbii! Ale ono to stejně neni pořádný auto, tak co by to mělo v provozu vůbec dělat, viď?!

Kurwa chlape už mě fakt netoč, tvoje demence je ukrutná.

Na Džbán sem s ním přijel dvakrát, pokaždé bylo mokro a zima a ty zadní sliky se utrhnou uplně samy, tak nevim čemu, nebo komu to vadilo, možná kromě tebe. Já sem to udělal pro radost a tak abych do nikoho náhodou nevletěl. Tady je vidět, že si měl fyziku naposledy v pátý třídě.

Roky jezdim v zimě na letních a to hlavně po městě a VŽDYCKY sem zastavil, nemám s tim jedinej problém.

Protože jezdim podle auta a podmínek. Svádět nehodu na letní gumy může jenom nějákej Operátor. Jé pane mě to nějákl špatně brzdilo....

Co se může stát, že mi tam někdo vběhne a budu si říkat, že bych to třeba na zimních ubrzdil, ale po městě stejně neni sníh a auto reaguje možná lépe, než na zimních.

Já ti dám nějákou rodinu ve Fobii , uplně si představuju jak bych tě za ty kecy umlátil heverem kdyby to bylo povolený.

Ještě jednou budeš mít takhle dementní řeči a podsouvat my takhle neskutečně hnusný teorie a budu tě důvěrně oslovovat zmrde.

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Operator

Kurwa chlape už mě fakt netoč, tvoje demence je ukrutná.

Na Džbán sem s ním přijel dvakrát, pokaždé bylo mokro a zima a ty zadní sliky se utrhnou uplně samy, tak nevim čemu, nebo komu to vadilo, možná kromě tebe. Já sem to udělal pro radost a tak abych do nikoho náhodou nevletěl. Tady je vidět, že si měl fyziku naposledy v pátý třídě.

Roky jezdim v zimě na letních a to hlavně po městě a VŽDYCKY sem zastavil, nemám s tim jedinej problém.

Protože jezdim podle auta a podmínek. Svádět nehodu na letní gumy může jenom nějákej Operátor. Jé pane mě to nějákl špatně brzdilo....

Co se může stát, že mi tam někdo vběhne a budu si říkat, že bych to třeba na zimních ubrzdil, ale po městě stejně neni sníh a auto reaguje možná lépe, než na zimních.

Fobie je auto, které má špatné jízdní vlastnosti, nezatáčí, nebrzdí a v 1.0 a 1.2 ani nejede , je nebezpečný a drahý. Měli by ho zakázat vyrábět. Taky je to pro tebe těžký na pochopení?

Já ti dám nějákou rodinu ve Fobii , uplně si představuju jak bych tě za ty kecy umlátil heverem kdyby to bylo povolený.

Ještě jednou budeš mít takhle dementní řeči a podsouvat my takhle neskutečně hnusný teorie a budu tě důvěrně oslovovat zmrde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...