Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to LBH_Srsen:

Mám najeto 19.000km od 06/2012.

Po městě to jezdím tak za 8,1-8,2. Dlouhodobý průměr prvních 10tis 7,6, druhých 10tis zatím taky 7,6.

Byl jsem na dvou dovolených (Choravtsko, Slovinsko) a obě shodně 6,9 s plně naloženým autem.

Jinak jezdím řekl bych tak 70% město, auto nešetřím a na spotřebu nehledím. :papa

Odesláno

Eltonku, poraď, Ty víš vše - navigace - musím vyhledávat jen podle adresy, nebo můžu i dle souřadnic? Manža se ptá a mě by to taky zajímalo, i když mu půjčuji miláčka jen vyjímečně.:D

Odesláno
Můžeš navigovat i podle souřadnic....:papa

No tak to je super, teď ještě zjistit, jak to tam navolit. Nebyl by jsi tak hodný, a neporadil mi jak? Máš ji přeci jen v češtině :papa:myslim. Budu Tě všude chválit.

Odesláno
Na to,že máš podle podpisu sedmimetrové auto:D to je super spotřeba...:D:D:D

:D

tak s takym autom by som odviezol aj futbalovu 11stku :D:D:D

P.S. pred troma dňami sme absolvovali tú istú cestu BB-BA bez snehu pri priemernej rychlosti 126 km/hod a spotrebe 6,7. (prisli sme vsak o viac nez hodinu skor nez posledne)

Odesláno

Mne sa teraz (jazdím iba mesto) vyšplhala na 6,7 l čo sa mi nejak nezdá. Ale motor ťahá dobre, vstreky nebrblú... No oproti tej letnej (5.2 l) to je trochu veľa. Žerie to ako dvojliter...:myslim

Odesláno

Včera jsem zkusil jet \"na spotřebu\" Louny - Opava - 440km, průměr 73km/h a spotřeba 5,5.

Celkem jsem brzdil provoz na dálnici. Jsem tím mile překvapen, ale jezdit takto mě prostě nebaví.

Odesláno

Ahoj Taylor,

na tej dialnici to bolo ako? max 100-110? Zhruba do tej stovky mi je palubny pocitac ochcotny ukazat aj cislo zacinajuce 5-kou na okamzitej spotrebe, pri vyssich rychlostiach uz bez sance. Ja som isiel pred tyzdnom BA-Tatry-BA + nejake motanie po tatrach. Na dialnici tak okolo 120 s lyzami na streche a bolo to cele za 7.7

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...