Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co já vím? Jede to samo...

V Polsku je hodně aut na silnici, je i hodně kamionů a předjíždí jen úplný tukan (stejně ho to po třech kamionech přestane bavit a zařadí se). Jede se stejnoměrně, mimo vesnici 93, ve vesnici 60, bez brždění.

[upravil dne 24.7.2012 21:31 od P607Olda]

Odesláno

Co tě děsí?

S průměrnou rychlostí se nedá nic dělat, záleží na počtu měst a vesnic a na zácpách (posunování) v nich. Jedu stejně, jako kolony aut, rychleji ani pomaleji to ani nejde.

To číslo o ničem nevypovídá, do práce jezdím s průměrkou 54 km/h a spotřebou 5,1, po dálnici není problém uděla vysokou průměrnou rychlost.

mmch, podle mapy.cz je ta trasa 170 km a 2:48, tedy průměrná rychlost 61. Takže jsem byl jenom o chlup rychlejší.

Jízda na spotřebu se dá natrénovat.

Odesláno

I s velkým autem se dá udělat dobrá spotřeba. Někdy vloni Zlín - a kousek za Opavu a zpět za 5.6 s benzínem.Je fakt ,že byla neděle dopoledne a téměř žádný provoz. Takže celkem plynulá jízda.

Odesláno

Souhlasím s P607 Olda,i s velkým autem se dá udělat pěkná spotřeba.Společník má 508 2,2 Hdi GT a nyní byl na dovolené na Oravské přehradě.Nejdřív jel ale do Nitry a až potom na přehradu a i s pojížďkama po slovači 5,8 a průměrná rychlost nějakých 80.

A já se snažím sebevíc a v tuto chvíli po Chorvatsku 2300 s klimou a pod 5,7 jsem se nedostal.Tam po dálnici a zpět středozemím.

Odesláno

Včera Opava-Rychnov nad Kněžnou a zpět po 11-ce, samé kopečky a dost provoz+předjíždění, spotřeba 6,8.

Ten motor totiž tahá perfektně, tak mi to nedá na to nešlapat. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

no ja mam ze spotreby rozporuplne pocity,chorvatsko jsem zajel za 6 litru,coz je vzhledem k tomu jak jsme leteli po dalnici docela super,ale mesto je katastrofa tady se proste nedostanu pod 8litru,na chvili na 7,9 a za chvili zase hop na 8:grr s partnerem jsem jezdil za 6,2 coz je docela rozdil a hlavne tepeena jela od spoda 5008icka proste zespodu netahne,dneska jsem odbocoval k rodicum,je to tam trochu do kopce a musel jsem radit jednicku.to se mi za dvacet let co tam jezdim nikdy nestalo,zacina mne to pekne sr..t,protoze nikdy nevim jestli to pobere dvojka jako u kazdeho normalniho auta,nebo ne.misty je to nebezpecne:(

Odesláno

Po městě se to nedá porovnávat.

Je něco jiné, jezdit z jednoho konce na druhý, ustálenou rychlostí kolem 50 (spotřeba 6 l).

A něco jiné - vyjíždět z garáže, čekat na semaforech, vyjíždět strmou ulicí, couvat ze slepé uličky... - tehdy mám i já 9 l.

Odesláno

Tezka noha bych nerekl,s passatem 96kw jezdim za 6,4 teepena taky tak tusim ze 6,2,ale s tou 5008ickou se nejak nemuzu srovnat,ono kdyz vyjedu mimo mesto tak to malinko spadne,ale nejmene jsem snad mel 7,6 a ve meste bylo za dva dny zase 8. Mam najeto 6000km a melo by to spise klesat.na pc jsem jeste nikdy nenuloval tu 2pozici ta je od zacatku auta a mam tam 7,1.polovinu z tech 6000 jsem najel po dalnicich, zbytek mesto.taky mi to pripada vysoke na 1,6:(

Odesláno

S benzínem mám teda lepší spotřebu.:aut Ale je fakt, že ta dvojka při menších otáčkách lapá po dechu jak astmatik. Také jsem se párkrát vypekl když jsem potřeboval rychlý rozjezd z boční ulice a ono nic a auto po hlavní se rychle přiblížilo.:mad: To bylo ťukáni na čelo:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...